Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kelių metukų vaiką leisti i darželį?

manu,kad idealiausia yra list nuo triju metuku
Atsakyti
Manau, kad nuo trijų metų.
Atsakyti
Oi... kad tik leistų galimybės, tai savo dukrutę auginčiau namie kiek įmanoma ilgiau. Nes mano manymu auginti vaikus turi mama. Tačiau su ašarom akyse ir neapsakomu skausmu širdyje savo dukryte turėsiu (ar net gi privalėsiu) leisti į lopšelį jau 2 metukų, nes smaugia buto paskola cray.gif ir jokios...jokios kitos išeities verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivute @ 2010 09 29, 00:30)
Oi... kad tik leistų galimybės, tai savo dukrutę auginčiau namie kiek įmanoma ilgiau. Nes mano manymu auginti vaikus turi mama. Tačiau su ašarom akyse ir neapsakomu skausmu širdyje savo dukryte turėsiu (ar net gi privalėsiu) leisti į lopšelį jau 2 metukų, nes smaugia buto paskola  cray.gif ir jokios...jokios kitos išeities  verysad.gif

REKOMENDUOJAMA NUO 3 METU
Atsakyti
QUOTE(odetaj @ 2010 09 29, 15:05)
REKOMENDUOJAMA NUO 3 METU

4u.gif rekomendacijos rekomendacijomis, bet gyvenimiška realybė dažnai būna kitokia mirksiukas.gif mamytei, kurios pasisakymą komentavot ir taip sunku, o jus dar "pilat druską ant žaizdos"... blink.gif

Aivute, Jums siūlyčiau kitaip pažvelgti į situaciją 4u.gif 4u.gif 4u.gif daugiau optimizmo ir šviesių spalvų, tikrai žinau ką kalbu friends.gif mūsiškė išėjo į daržiuką 1 metukų ir 10 mėnesių mirksiukas.gif man buvo baisu, atrodė, kaip ji ten tokia mažytė ir tt... karsta.gif bet viskas išėjo į gerą thumbup.gif mergina išmoko daug naujų dalykų, tapo savarankiškesnė ir tt ir pan... daugiau pliusų nei minusų mirksiukas.gif todėl nekankinkit savęs ir neperduokit to nerimo savo dukružei 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
manau nuo vaiko priklauso, juk yra savaitem nesugebanciu adaptuotis mamytuku, rekianciu ir rekianciu, neaisku, kaip aukletojos ir kiti vaikai istveria, ne kalbos negali but apie gera atmosfera tokiam darze doh.gif
mano dukra isejo nesulaukus 2 m., nesigrauziau ne kiek, nes vaikas labai megsta vaikus, dukti, bendrauti, yra smalsi. verke pirmas 2 dienas po 5 min. dabar su didziausiu dziaugsmu kasdien bega i darza, su dziaugsmu ir manes laukia, tad situacija ideali, taip kad rekomendacijos tegu ir lieka rekomendacijom, kiekvienam savo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linuse @ 2010 09 29, 17:44)
4u.gif rekomendacijos rekomendacijomis, bet gyvenimiška realybė dažnai būna kitokia  mirksiukas.gif  mamytei, kurios pasisakymą komentavot ir taip sunku, o jus dar "pilat druską ant žaizdos"...  blink.gif 

Aivute, Jums siūlyčiau kitaip pažvelgti į situaciją  4u.gif  4u.gif  4u.gif  daugiau optimizmo ir šviesių spalvų, tikrai žinau ką kalbu friends.gif mūsiškė išėjo į daržiuką 1 metukų ir 10 mėnesių  mirksiukas.gif  man buvo baisu, atrodė, kaip ji ten tokia mažytė ir tt... karsta.gif bet viskas išėjo į gerą  thumbup.gif mergina išmoko daug naujų dalykų, tapo savarankiškesnė ir tt ir pan... daugiau pliusų nei minusų  mirksiukas.gif  todėl nekankinkit savęs ir neperduokit to nerimo savo dukružei  4u.gif  4u.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif Kas, kad rekomenduoja medikai ir psichologai vaikus laikyti namuose iki 3 metukų. Pasižvalgykime aplinkui. Šiuo ekonomiškai sunkiu periodu, retos šeimos gali leisti sau tą prabangą.. Aš pralaikiau vaiką namuose beveik iki 3 metuku, pradėjom va 2,8 metukų lankyti darželį ir ką gi matau? Mano vaikas serga dažnai kaip ir visi, adaptuojasi gal kiek lengviau, bet pavienių ašarėlių pasitaiko ir mums, psichologinė trauma šiokia tokia yra.. Tai, kad mamyte, nepergyvenkite, ar 2, ar 3, ar 4 metukų pradėsite vaiką pratinti, pro šį etapą vistiek reikės praeit 4u.gif Negrauškite savęs ir nemanykite, kad jei jau nesedėjote namie su vaiku iki nustatyto kažkienotai amžiaus, esate bloga mama. Tai, kad daugiau šypsenų, vidinės tvirtybės ir jums su dukriuku bus lengviau pereiti šį etapą 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Savo mazyte taip pat pradejau vesti i darzeli, dabar jai 1.8m pirma savaite, nors pabudavome darzelyje 2-3 val, maniau nepripras...antra savaite-gal....o vat-pradzia trecios savaites- ir mergyte zygiuoja i darzeli be jokiu asaru, isbuna visa diena, prisimena daugelio vaikiuku vardus, mielai apie darzeli kalba ir namuose. Ligu dideliu dar neturejome, tik pirmom dienom slogyte siokia tokia.
Taigi, visiems reikia laiko prisitaikyti.
O apie rekomendacijas leisti nuo 3 metu... mano nuomone-per velu. Pati pradejau lankyti darzeli nuo 3.2m. Pamenu pirmas dienas-as nelabai supratau ka ten veikti...Sunku buvo bendrauti su vaikais, mat anksciau pradeje lankyti darzeli vaikuciai buvo telekomunikabilesni.
Manau, jog siam aktyviam siuolaikiniam pasaulyje vaikiukai kuo anksciau turetu buti socializuoti wink.gif
Atsakyti
Manau nuot triju metu
Atsakyti
Mano sunui 2m 2 men eisim nuo pirmadienio,as sedziu namie nes dar dukra auginu mazyte,galeciau jo neleisti bet as matau kaip vaikui reikia veiklos as su juo visa diena negaliu zaisti,turiu sese rupintis,tai maitinti tai pervystyti ,tai mano tas sunelis matau kencia nes neatrandu laiko tiesiog su juo uzsiimti,del to mes nusprendem kad pabandyti pradeti vesti vaiko nors po biski ir ziureti kaip jam seksis,nes dabar namie tai kosmaras barnei tik ir viskas unsure.gif ,aisku sirdele labai skauda bet as manau kad jam geriau bus darzeli bus daug veiklos unsure.gif
Atsakyti
Kaip manot, ar reikalingas lopšelis nuo gimimo?
Atsakyti
o tai gal is vis i g.gif vaiku namus atduokit?
Atsakyti