Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiūlymas-idėja pirmajam jaunųjų šokiui

Naujasi vestuvinio valso variantas is ties superinis thumbup.gif
kad ir kaip bebutu, keista ir neiprasta, sia ideja man pasiule MB ax.gif
kadangi didzioji svente nusimato kitais metais, manau nuo rugsejo bandysime iesjoti sokiu studijos ir mokytis judesiuku biggrin.gif
Atsakyti
Vat ir mums jau laikas pradeti ruostis sokiui smile.gif ismokti kokiu judesiuku pirmajam sokiui ax.gif tik nezinau visiskai kur kreiptis, i kokia studija... doh.gif gal turite ka pasiulyti? rolleyes.gif
Atsakyti
Aš irgi labai norėčiau zivilekersyte@yahoo.com smile.gif Ačiū!
Atsakyti
o gal ir as galeciau gauti ?smile.gif dekoju is anksto smile.gif exxxtryme@gmail.com

labai ydomu smile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
smile.gif jei galima ir man mane labai suzavejo ka radau youtube.. aurute1@yahoo.com
Atsakyti
as ir labai noreciau..
indre_826@hotmail.com blush2.gif aciu..
Atsakyti
BRANGIOSIOS,
NUO VESTUVIU NIEKO DAUGIAU NEVEIKIU, TIK SIUNTINEJU SOKI IR KURINI smile.gif SUNKIAI SEKASI - FAILAI PER DIDELI NET SUARCHYVUOTI sad.gif KADANGI BEVEIK VISA LAIKA IJUNGTAS KOMPAS, GAL GALIT PASIGAUT MANE SKYPE (IESKOTI gretusiu). TIKRAI VISOMS PERSIUSIU IR KURINI, IR FILMUKA, KAIP VISKAS ATRODE... BEJE, PASTABOS:
1. SOKIU MOKYTOJO NEIESKOJOM - KADANGI KURINIAI LABAI PAZISTAMI, STOJOM IR KUREM JUDESIUKUS - TRENIRAVOMES KETURIS VAKARUS smile.gif
2. KURINI "PADARE" PROFESIONALUS DIDZEJUS - ANKSCIAU JIS BUVO DJ AMBER (GAL KURI ESAT GIRDEJUSI JO KURINI "SNIEGAS", JIS DIRBES RS "KELYJE", ZEPELINUS, IN TILSIT, PAPPA JAZZE SU SAKSOFONISTU SERZU, KURIS GROJO MUSU VESTUVESE). JEI MUSU PASIRINKTAS MIKSAS NEPATIKS (ALE KAIP JIS GALI NEPATIKTI??? smile.gif, DUOSIU JO KONTAKTUS.

IESKOKIT SKYPE!!!! - NORIU, KAD KUO DAUGIAU SVENCIU BUTU PACIOS PACIAUSIOS... (PRAEIS PUSMETIS IR SAKYSIT "O GALEJOM...")

P. S. O jei jau tikrai tikrai nenaudojat Skypo - rasykit i pasta greta.paskeviciute@gmail.com - gal po viena adresata pavyks kaip nors persiusti....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gretusiu: 10 liepos 2009 - 20:45
jeigu atsirastu norinciu pakeisti Gretos turima takeli, as galiu padeti - is jusu megstamu dainu sukursiu si netradicini pirmaji jaunuju soki 4u.gif kreiptis i AZ arba el. pastu ingkved@super.lt
Atsakyti
.

QUOTE(I_N_A @ 2009 05 08, 10:32)
ir man labai idomu:  inazebrauskaite@yahoo.com
Aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tadynis: 13 rugpjūčio 2009 - 12:33
QUOTE(tadynis @ 2009 08 13, 13:32)

mielosios,siulyciau ideti ta vestuvinio shokio filmuka i koki youtube ir vargo kaip nebuta biggrin.gif nebutu taip paprasciau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinauske @ 2009 08 13, 13:34)
mielosios,siulyciau ideti ta vestuvinio shokio filmuka i koki youtube ir vargo kaip nebuta  biggrin.gif  nebutu taip paprasciau?  g.gif

Bandziau - nepavyko. Be to, tiems, kurie nori kazka tokio padaryti, as persiunciu ir kurini - jis unikalus, sudetas is daug dainu, su Caikovskio Geliu valsu pradzioje ir pabaigoje. Jei kas galetu tai padaryti - ideti filmuka i youtube, buciau dekinga. Kam patiktu - siusciau tik pati kurini. Arba supazindinciau su kurinio autoriumi, didzejum, kuris sukurtu tik jusu unikalu kurinuka. NE REKLAMA, O PASLAUGA, MIELOSIOS thumbup.gif
Atsakyti
Įdomu įdomu bigsmile.gif
Atsakyti