Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiūlymas-idėja pirmajam jaunųjų šokiui

oho, koks susidomejimas bigsmile.gif
labai prasau ir man, jei nesunku blush2.gif
aciu aciu aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

rambliukas@gmail.com
Atsakyti
labai prasau atsiuskit ir man jolanciux82@yahoo.com

aciu 4u.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

o as noriu paklaust, gal zinote koki sokiu destytoja smile.gif na kad ismoktu sokti, nes norim kazko bet dar nezinom ko butent smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Sputnik @ 2009 05 27, 20:50)
sveikutes  4u.gif

o as noriu paklaust, gal zinote koki sokiu destytoja smile.gif na kad ismoktu sokti, nes norim kazko bet dar nezinom ko butent smile.gif)

As esu sokiu destytoja tongue.gif Neseniai baigiau mokslus,dirbu pagal specialybe. Sakykite kokiam mieste ieskot?
Atsakyti
QUOTE(Fortunata @ 2009 05 28, 10:56)
As esu sokiu destytoja  tongue.gif  Neseniai baigiau mokslus,dirbu pagal specialybe. Sakykite kokiam mieste ieskot?

Vilniuje smile.gif
mes dar net dainos neissirinkom smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sputnik: 28 gegužės 2009 - 11:15
gal ir man atsiusit ax.gif agnes.lab@gmail.com Aciu aciuks.gif
Atsakyti
Labuka, as esu naujoke smile.gif mano vestuves rugpjucio 8d, dar del pirmojo sokio nieko nesugalvojau, bet gal ir man galetum atsiusti? 4u.gif agnekolodzeiskyte@gmail.com
Atsakyti
Labai gaila, bet sokio taip ir neatsiuncia verysad.gif
Gal pasidalintu mergaites, kurios jau turi ? giedres@gmail.com
Buciau be galo dekinga aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giss: 06 birželio 2009 - 00:18
Ir aš labai norėčiau išgirsti, ačiū kas pasidalins 4u.gif spartas@inbox.lt
Atsakyti
Ar kuri gavot? bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sputnik @ 2009 05 28, 12:15)
Vilniuje smile.gif
mes dar net dainos neissirinkom smile.gif

Mielosios,
siaip specialios choreografijos sukurimas pagal pasirinkta muzika nera jokia naujiena:) visos shokiu mokyklos pasiruosusios situo klausimu padeti,tik reikia laiku susizgribti ir pasirinkti kur kreiptis:) muzika taip pat padeda pasirinkti,pasiulo savu muziku variantu,jei nesate apsisprende;) mes pavyzdziui draugu parekomenduoti praeita vasara kreipemes i viena sokiu studija vilniuje, likome labai patenkinti labai siltu ir nuosirdziu sokiu mokytojos bendravimu,kad net po vestuviu lekem su shakociu ir pirslio butelaiciu atsidekoti mokytojai uz musu sokio sukurima ir ismokyma lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Mano vestuves buvo geguzes 2, taip nesenai... wub.gif Mes taip pat ruoseme vestuviu soki. Planuotoja pasiule, kaip dabar populiaru, pradeti sokti lyg ir romantiskai valsa ar kazka panasaus, o po to ''pavaryti'' kieta pabaiga, bet... Kadangi vestuviu stilius buvo romantiskas, tai abupusiai nutarem, kad mes tesiog susoksime grazu, romantiska soki... Susiradom sokiu mokytojus - Kaune "DanzaM" - tikrai nuostabus zmones, su mumis uzsieme du mokytojai pamokos metu. Turejom 4ias pamokas (jei domina kaina - 60lt/val.) ir rezultatas - NUOSTABUS!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Visi plojo atsistoje, turim irasa, tik nemoku kaip iskirpti ir parodyti tik ta dali blush2.gif Sokom pagal Riaubiskyte ir Tarasova, labai patiko zodziai, tikrai vestuviniai - "Nieko nera geriau, uz tavo siluma, nieko nera geriau, uz laime kartu... Plaka sirdis stipriau, ir nori but kartuuu, taure siandien keliu - uz meile be ribu...". Zinokit rezultatas - nerealus...
happy.gif
Atsakyti