Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiūlymas-idėja pirmajam jaunųjų šokiui

QUOTE(amena @ 2009 11 05, 21:28)
Musu jaunuju sokis per savo vestuves:

Tragedija doh.gif pasitasymas kažkoks doh.gif doh.gif
Atsakyti
kai jums reikes paciai sugalvoti kaip sokti pagal muzika ir dar priversti drovu vyra sokti miniai tada ivertinsiu jusu darbelius:)

antra nesame profesionalai ir apskritai nebuvo ne kada zmoniskai repetuoti.
trecia kai viska darai pats, tai darai kaip moki. mes nemokejom milzinisku pinigu didzejams kad sudetu muzika, patys ja kurem, patys galvojom zingsnelius, nors ir neidealius, zinot nebaigiau choreografijos studiju, mandriau nemokejau ax.gif
o vienas kitam i akis prisiziurim ir namie, kai aplink nieko nera, ir galim galvoti tik vienas apie kita.... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amena: 20 vasario 2010 - 20:25
jei jau zmones nesukurti sokiui, tai kam isvis tai daryti??? Zymiai butu graziau paprastas, grazus valsas. Nesuprantu isvis kas cia buvo... pamegdziojimas kazko??? geriau nereikia...
Atsakyti
ta pati valsa reikia moketi graziai susokti jeigu ka tongue.gif man daug negraziau kai jaunieji stengiasi susokti valsa bet vietoj to mindzioja kojas vienas kitam ir rausta is gedos biggrin.gif
Atsakyti
As irgi nesuprantu, kam tada isvis toki soki sokti, jei nei pasirepetuot buvo kada (nors tuo abejoju) ir vyras drovus ir siaip zmones nesukurti sokiui... kam??? g.gif Sakau, as ziurejau ir juokiausi unsure.gif Nenoreciau, kad taip is mano pirmojo sokio zmones juoktusi... Nesakau, kad man nepriimtinas toks sokis, taciau tai neturi atrodyti kaip vaiku darzelyje anciuku sokis, yra tikrai geru pavyzdziu internete, kur ziuri ir groziesi, pvz sitas
Atsakyti
Mano nuomone crazy sokiui reiktu kad ir sokantieji truputeli butu crazy,kad isijaustu i ta soki. nes tas atejau kazka pajudinau ziurint kazkur i dangu,cia ne sokis schmoll.gif man patiko kur su visu pulku soka thumbup.gif atsipalaidave,tiesiog linksiminasi smile.gif MB visai nesukurtas sokiams ir kad jis taip soktu neimanoma misija,todel sutarem kad ismoksim graziai sokti leta valsa be jokiu imantrybiu ir bus super smile.gif
Atsakyti
Mudu jau beveik 3metukus sokam savo malonumui a la pramoginius sokius, tai nors ne vienas nesam profai, bet savo sventei sakem susoksim leta valsa, kuri kaskart per repeticijas mokomes tai manau bus daugiau nei pakankamai 4u.gif o taip pat bus proga parodyt ka esam ismoke ax.gif

user posted image

Atsakyti
As tai mielai susoksiu valsa, arba jei MB pasirasys ismokysiu viena lb elementaru, bet nerealu soki ir susoksim per savo svente, bet bijau, kad jis nepasirasys schmoll.gif
Atsakyti
Maniskis tai pasiraso viskam, nors kartais ir atordo, kad jo abi kojos kairios lotuliukas.gif
Bet galima gi kazka pritaikyti net ir tokiu atveju bigsmile.gif
Subtiliai, dailiai, nesudetingai, bet ispudingai. Juk ne tik nuo zingsniu viskas priklauso, o ir nuo charizmos ! mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes sokome miksa, pradejom nuo valso o baigem daug kuo smile.gif Mums ir sveciams labai patiko, dar ir dabar giria, kad esam saunuoliai ir padarem kitaip. Mano vyrukas visiskai nesoka, tai kai pamate toki vaizdeli tai ojojoj kiek klykimo buvo biggrin.gif Kadangi patys nesugebejom, tai ejom i sokiu pamokas, ten ismokom ir valsa sokti(nors jis matyt is jaudulio nelabai kaip gavosi) ir kitus sokius. Savo mokytojam esam labai dekingi, nuostabus jie mokytojai! 4u.gif
Atsakyti
keliu temą į viršų 4u.gif kaip ruošiasi būsimo nuotakos? kokios idėjos? mum asmeniškai norisi kažko įdomaus, bet ne super crazy... ax.gif
Atsakyti
sveikutės,
aš saviškį jau pradėjau mokinti valsą šokti happy.gif bet pastebėjau, kad mano mažasis broliukas jį geriau išmoko šokti,nei maniškis biggrin.gif tai jis nesupranta kur tuos tris kartus patripčiot, tai dar kas, bet labai žmogus stengiasi wub.gif
o šiaip esam sugalvoję, kad savo valsą užbaigsim kaip nors įdomiau,kaip nors netikėtai, kad svečiai nuo lėto valso neužmogtų, nes maniškis vienos valso abejoju ar išmoktų biggrin.gif
beliko tik likusius žingsnelius sugalvoti ir visko išmokinti savo būsimąjį lotuliukas.gif
Atsakyti