Įkraunama...
Įkraunama...

L'occitane

Na kiek as atsimenu tai su 3 eteriniais aliejais buvo seniau, paskui atsirado su 5. Daug zmoniu dar iki siol iesko to su 3, neva jis jiems kvepejo labiau, nes nabuvo paciuliu.
UK praejusia savaite buvo pranesta, kad jau nera senojo kondic. su 5 eteriniais...susipirkau 4 buteliukus ir kita savaite atejo naujas kondicionierius, su tokia pacia etikete tik spalva tamsiai zalia buteliuko ir kitokie eteriniai aliejai. Reikes isbandyti ir naujaji. Kad ne SH tai tikrai, nepergyvenk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(<MILANA> @ 2009 07 29, 17:57)
O kokios jusu odos tipas ? Jeii jau taip riebina ? as noreciau jo isigyti  smile.gif

Mano oda mišri, vasarą linkusi pariebėti.
Atsakyti
O gal kuri bandė šlamučių veido vandenį. Noriu pirkti pienelį, akių makiažo valiklį ir toniką arba vandenį iš šlamučių serijos.
Konsultantė sakė, jog tai skirta brandžiai odai. Na, skaityti etiketes aš taip pat moku, bet žinau, kad nuo 25 metų tokie produktai jau rekomenduojami. Juolab, kad po kelių veido valymo procedūrų yra likę keli randeliai, o šlamučiai skatina kolageno atsinaujinimą.
Tad kokios nuomonės tų, kurios jau išbandė? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kordi @ 2009 08 12, 15:51)
O gal kuri bandė šlamučių veido vandenį. Noriu pirkti pienelį, akių makiažo valiklį ir toniką arba vandenį iš šlamučių serijos.
Konsultantė sakė, jog tai skirta brandžiai odai. Na, skaityti etiketes aš taip pat moku, bet žinau, kad nuo 25 metų tokie produktai jau rekomenduojami. Juolab, kad po kelių veido valymo procedūrų yra likę keli randeliai, o šlamučiai skatina kolageno atsinaujinimą.
Tad kokios nuomonės tų, kurios jau išbandė? 4u.gif

As naudoju slamuciu linija. Man pati geriausia linija L'Occitane skirta odos prieziurai. Akiu makiazo valiklis nuostabus, ziauriai gerai nuvalo tusa ir svelnus, kas svarbiausia, ir nesausina voku. O va vietoje pienelio as rekomenduoju prausikli, nes jis daug lengvesnis, taciau jei labiau megsti veida valyti su vatos tamponeliais ir pieneliu tada aisku ir jis geriau(dar geresnis mano nuomone, taukmedzio ir medvilnes pienelis). Vanduo yra dvieju rusiu(brightening and not brightening) brightening turi mulberry ekstrakto(as labai atsiprasau, kad nezinau, kaip lietuviskai issiverstu sie zodziai, nes netenka apie siuos produktus lietuviskai kalbeti darbe niekada blush2.gif )
Taip ziauriai geri serumai slamuciu linijos ir paakiu gelis mirksiukas.gif
Atsakyti
man labai patiko "Mom and baby" kremas -skirtas veidui ir kunui. As naudojau veidui ziema, labai tiko. Nesuriebina labai, gerai isigeria, tikrai malonus.Beje mano oda misri, ziema skruostai pasauseja
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Gal kuri jau išbandėte naująjį Soothing šampūną jautriai galvos odai?
Raminamasis šampūnas
Atsakyti
snd pirkau smilkalus ir kupona - su kuriuo perkant uz 35 lt ir daugiau, duoda Honey and leomon duso zele dovanu smile.gif
dar meginuku is ots pacios serijos gavau smile.gif

mastau apie Honey and Lemon putas i vonia. Nebandet?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialiaa: 20 rugpjūčio 2009 - 12:21
o l`occitane turi kokia nuoladu kortele? ir kaip jums riebiai odai su ryziais produktai g.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 08 24, 14:16)
o l`occitane turi kokia nuoladu kortele? ir kaip jums riebiai odai su ryziais produktai g.gif

turejau kaukes meginuka, man patiko, znaibo veiduka, bent jauciasi kad su rugstele, ir fliuida turiu, ale maziukas, nespejau suprasti is jo nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 08 24, 14:16)

Turejau fluida - is pradziu thumbup.gif , bet ilgiau panaudojus oda pradejo sauseti, kadangi maniske yra misri, turiu itarima, kad puikiai tiktu toms, kuriu odele riebi smile.gif
Atsakyti
o kas nors bandete kauke plaukams? Turejau meginuka, tai del poveikio negaliu niekio ypatingo pasakyti, bet jau kvapas... Vien del jo verta naudoti smile.gif smile.gif smile.gif

As jau kuri laika naudoju tik loccitane kvepalus, man daug geriau uz kitus, nes kvapai tokie naturalesni, paprastesni. Turejau apelsinu, ambra, dabar bergamote, o ziema kazkodel man medaus labai patinka - dar is senu laiku turiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dobiliukai: 25 rugpjūčio 2009 - 01:21
QUOTE(dobiliukai @ 2009 08 25, 02:18)
o kas nors bandete kauke plaukams? Turejau meginuka, tai del poveikio negaliu niekio ypatingo pasakyti, bet jau kvapas... Vien del jo verta naudoti smile.gif smile.gif smile.gif

As jau kuri laika naudoju tik loccitane kvepalus, man daug geriau uz kitus, nes kvapai tokie naturalesni, paprastesni. Turejau apelsinu, ambra, dabar bergamote, o ziema kazkodel man medaus labai patinka - dar is senu laiku turiu.

apie kuria kauke kalba eina jei apie pazeistu plauku tai sios kaukes poveikis siaip sau, zymiai geriau yra sios serijos balzamas, jis zymiai geriau atpalaiduoja plauka ir ji pamaitina o va kauke siuos darbus atlieka siaip sau, o kas liecia kvapus tiek balzamas tiek kauke kvepia dieviskai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agvill: 25 rugpjūčio 2009 - 06:54