Įkraunama...
Įkraunama...

L'occitane

QUOTE(ashtri @ 2009 12 30, 13:14)
Šiandien gavau SMS:

"Lai Naujieji buna saldus kaip Provanso medus! LOCCITANE dovanoja Jums -30% nuolaida medaus ir citrinu linijai."

Gal kas pasinaudos smile.gif

O kaip jus gaunate pranesimus? ax.gif internetiniame ju tinklalapyje gal uzsiregistruojat? ar kitaip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2009 12 30, 17:58)
as tai susigundziau siuo pasiulymu, bet dar nepasinaudojau. labai patiko tualetinio vandens kvapas wub.gif idomu isgirsti kaip jis laikosi

Pakankamai gerai laikosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinamonas* @ 2010 01 01, 13:23)
O kaip jus gaunate pranesimus? ax.gif  internetiniame ju tinklalapyje gal uzsiregistruojat? ar kitaip 4u.gif

parduotuveje perkant reikia savo telefona emaila palikti ir tada jie atsiuncia sms
Atsakyti
Turiu klausima, o jus prekes cia lt perkate ar siunciates is kazkur? yra kelios prekytes kurios mane labai domina, bet kainele ju labai didele...tad pasidalinkit savo patirtim, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aaauksiukas @ 2010 01 03, 20:09)
Turiu klausima, o jus prekes cia lt perkate ar siunciates is kazkur? yra kelios prekytes kurios mane labai domina, bet kainele ju labai didele...tad pasidalinkit savo patirtim, aciu  4u.gif

Aš tai Lietuvoj parduotuvėse, žiūrėjau UK - kaina labai panaši 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 01 04, 00:24)

Airijoj taip pat panasi
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 01 03, 23:24)

Tai nieko nebus, teks pirkti LT g.gif
Atsakyti
kaledu proga gavau ceki nuo vyro apsipirkti sioje parduotuveje 4u.gif
na ir sia savaitele isigijau,sampuna apimti didinanti,vysniu ziedu prausimosi zele,bei losjona,apelsinu kazkoki ten masazo alieju,ranku krema,muiliuku..visi sie gaminiai tiesiog NEREALUS,Pamilau sia kosmetika ilgam wub.gif vos nusiprausus jau kvapai kaip pasikvepinus..svajoju isigyti vysniu ziedu kvepaliukus ir bus tada isvis pasaka wub.gif
Atsakyti
Kiek pamenu, ši kompanija kiekvienais metais sausio mėnesį taiko nuolaidas: perkant du produktus- 20 proc., perkant 3 produktus- 30 proc..
Gal kuri žinote, ar šiai metais ši akcija bus ir jei taip- kada?
Atsakyti
jungiuosi prie jusu gerbeju burio drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(lauraa @ 2010 01 06, 11:15)
Kiek pamenu, ši kompanija kiekvienais metais sausio mėnesį taiko nuolaidas: perkant du produktus- 20 proc., perkant 3 produktus- 30 proc..
Gal kuri žinote, ar šiai metais ši akcija bus ir jei taip-  kada?

As tik zinau, kad su kuponais akcijos sausio 1-15 d.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anglis: 06 sausio 2010 - 18:57
QUOTE(Anglis @ 2010 01 06, 19:58)
jungiuosi prie jusu gerbeju burio  drinks_cheers.gif

Papildyta:
As tik zinau, kad su kuponais akcijos sausio 1-15 d.

bigsmile.gif kokiais kuponais, kur ju gauti? lotuliukas.gif
Atsakyti
gruodzio men kas apsipirkinejo, visi gavo kuponus su kuriais dovaneles arba nuolaideles gali gauti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anglis: 06 sausio 2010 - 23:06