Įkraunama...
Įkraunama...

L'occitane

Sveikos, gal kuri esate bandziusi si alieju http://www.loccitane...,2145,58840.htm
labai noriu toki nusipirkti tik nezinau ar verta 4u.gif Visad naudodavau naturalu kokosu alieju, nezinau dabar ar verta keist ji i sita g.gif
Papildyta:
Paskaiciau dabar jusu diskusijas apie pardavejas, tai siandien pirkau akrpoli, neprasiau jokiu meginuku, o tiek pridejo blink.gif blink.gif ziuriu ir galvoju kiek gali det blink.gif 12 meginuku gavau, tikrai atrodo smulkmena bet labai patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelijyte @ 2010 06 25, 18:36)
Sveikos, gal kuri esate bandziusi si alieju
Paskaiciau dabar jusu diskusijas apie pardavejas, tai siandien pirkau akrpoli, neprasiau jokiu meginuku, o tiek pridejo  blink.gif  blink.gif  ziuriu ir galvoju kiek gali det  blink.gif  12 meginuku gavau, tikrai atrodo smulkmena bet labai patiko  4u.gif

Sito gaminio bandyti neteko.
Oho, kiek megineliu blink.gif man dar niekada neteko tiek gauti. Bet saunios pardavejos thumbup.gif
Atsakyti
As siandien pirkau Hyper Maximoj, tai idejo 2 meginelius...
12... na cia tai tobula! Super paskatinimas dar karta pirkti biggrin.gif
Atsakyti
Aha as ir nustebau, idejo po 3 meginelius kaukes, po 3 balzamo ir 3ju rusiu kremo po 2 meginelius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelijyte @ 2010 06 26, 01:21)
Aha as ir nustebau, idejo po 3 meginelius kaukes, po 3 balzamo ir 3ju rusiu kremo po 2 meginelius  4u.gif

Kai pabandysit kauke, tai parasykit ar patiko..
Atsakyti
Na va pabandziau stiprinancia kauke, tai labai patiko, bet po to dar dejau kondicionieriu maitinanti, tai nezinau kieno cia efektas, bet plaukai labai stiprus atrodo, ir stori 4u.gif o perbraukus tai kaip silkas, labai glotnus smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, gal kuri esat bandzius siuos lupu blizgius?

Vysniu ziedu
user posted image
ir

Bijunu
user posted image

Kaip laikosi ant lupu? Kuris geresnis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Black&White @ 2010 06 26, 20:01)
Vysniu ziedu

esu naudojus vysniu ziedu lupu blizgesi, tai man labai patiko thumbup.gif pirksiu kada ir antra karta.. spalvos nepriduoda, be blizguciu.. laikosi gal normaliai.. nelabai turiu su kuo lygint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Black&White @ 2010 06 26, 20:01)

Kaip laikosi ant lupu? Kuris geresnis?  4u.gif

Man bijūnų labiau patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2010 06 26, 21:21)
Man bijūnų labiau patiko  mirksiukas.gif

O jis duoda spalva?
Atsakyti
QUOTE(aurelijyte @ 2010 06 26, 12:22)
Na va pabandziau stiprinancia kauke, tai labai patiko, bet po to dar dejau kondicionieriu maitinanti, tai nezinau kieno cia efektas, bet plaukai labai stiprus atrodo, ir stori  4u.gif  o perbraukus tai kaip silkas, labai glotnus smile.gif

jo , kaukes nuostabios
man labai tiko ir patiko, dave plaukams lankstuma, gyvybes
sioji

bet kai buvau gavusi sios meginuka, tai visiskai man netiko schmoll.gif , ta prasme, kad kita diena mano plaukai buvo itin riebus prie saknu, kai siaip jie buna sausoki pas mane.
Atsakyti
as va kaip tik ta stiprinancia gavau pamegint tai tikrai puiki thumbup.gif kazi kaip tas aliejukas kuno ir plauku g.gif
Atsakyti