Įkraunama...
Įkraunama...

L'occitane

ar esate naudojusios akiu makiazo valikli? kiek ju esu isbandziusi netinka man ir tiek - tai oda dirgina, tai akys asaroja, tenka su prausikliais prausti blush2.gif planuoju pabandyti L'occitane.. g.gif
Atsakyti
sveikutes, gal ka patartumete del veido toniku. noretusi kazkokio, kuris atgaivintu oda, nuimtu siek tiek riebuma t zonoje mano oda-sausa link misrumo
Papildyta:
QUOTE(anemone_vln @ 2010 07 13, 11:36)
ar esate naudojusios akiu makiazo valikli? kiek ju esu isbandziusi netinka man ir tiek - tai oda dirgina, tai akys asaroja, tenka su prausikliais prausti  blush2.gif  planuoju pabandyti L'occitane..  g.gif

su slamuciais geras
Atsakyti
labai jau man serumas patinka!
o db kai ilgiau panaudojus ta purinanti kondicionieriu - tai galiu pasakyt kad kartu su tokiu pat sampunu aisku efektas kur kas geresnis! daugiau jokiu papildomu priemoniu plaukam ir nenaudojau.
Atsakyti
Merginos, o ar si kosmetika organiska? ax.gif
Atsakyti
Papasakokit kas nors apie putas is organines alyvuogiu serijos 4u.gif ar tinka misriia odai? ar gerai putoja? ar nesausina? ir pan. 4u.gif
Atsakyti
gal bandet koki faina kremuka drekinanti normaliai odai? smile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif man irgi labai patinka ši firma, tik galėtų kainos būti kiek žemesnės smile.gif o dėl jos organiškumo tai norėčiau manyti, kad jos kosmetika organiška, nes ant jos pakuočių būna oarašytas Ecocert ekologijos sertifikato zenkliukas, bet ne ant visu gaminiųsmile.gif tai kaip čia taip?smile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2010 07 18, 20:45)
Papasakokit kas nors apie putas is organines alyvuogiu serijos  4u.gif  ar tinka misriia odai? ar gerai putoja? ar nesausina? ir pan. 4u.gif

As naudoju sias putas. Nesausina, o putoja tai labai labai gerai. Uztenka vieno paspaudino veido nuprausimui. O va turejau sitos pacios serijos losjona veidui, tai jis visiskai nesudrekindavo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(emiliute @ 2010 07 18, 21:55)
sveikos  4u.gif  man irgi labai patinka ši firma, tik galėtų kainos būti kiek žemesnės smile.gif o dėl jos organiškumo tai norėčiau manyti, kad jos kosmetika organiška, nes ant jos pakuočių būna oarašytas Ecocert ekologijos sertifikato zenkliukas, bet ne ant visu gaminiųsmile.gif tai kaip čia taip?smile.gif  g.gif

Dėl kainų, tai pilnai pritariu 4u.gif turėčiau žymiai visko daugiau jei ne tokios kainos. Tad visada labai laukiu nuolaidų!
Ne visi gaminiai yra organiški. Organiški tik tie, kurie yra pažymėti... dažniausiai taip ir vadonasi: organiškos putos ir t.t. ir pan.

Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2010 07 18, 21:45)
Papasakokit kas nors apie putas is organines alyvuogiu serijos  4u.gif  ar tinka misriia odai? ar gerai putoja? ar nesausina? ir pan. 4u.gif

Mano oda į mišrumą, tai tos putos sausino
Atsakyti
QUOTE(anemone_vln @ 2010 07 13, 10:36)
ar esate naudojusios akiu makiazo valikli? kiek ju esu isbandziusi netinka man ir tiek - tai oda dirgina, tai akys asaroja, tenka su prausikliais prausti  blush2.gif  planuoju pabandyti L'occitane..  g.gif

turiu slamuciu valomaji losjona, tinkanti ir akiu nuvalymui.
tai labai idomiai is pradziu buvo-eme griauzti palei nosi zandus blink.gif , isivaizduoji, akims nieko, blakstienas valiau, net nesudirgino akiu, o va eme zandus griaust.tai po keliu panaudojimo dienu-eme ir pranyko tas grauzimas.Matyt kokie kapiliarai adaptavosi jo poveikiui rolleyes.gif
Atsakyti
Labukas, 4u.gif
esu bandziusi daug kremuku veidui kol atsirinkau savaji ir galiu pasakyti niekas taip netiko kaip sios firmos kremukai! thumbup.gif

Bet gal galetumete pasakyti ar apie tuos cia sampunus kalbejote auksciau mergaites:
as isbandziau sampuna sausiems, dazytiems ir pazeistiems plaukams, raso irgi kad 5 ten zoleles ir pan. (raudona etikete). Kaip jis Jums? ir kauke bandziau, po pirmo plovimo atrodo nieko, plaukai klauso ir nesisiausia, nes mano linke garbanotis, bet toks keistas jausmas ant galvos, plaukai kaip ne mano atrodo g.gif ar cia kauke juos padare tokius... todel bijau rizikuoti pirkti viso butelio sampuno, nes kaip kazkas cia rase kad kol megineli pabandai atrodo nieko, o kai daugiau panaudoji nebetinka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 07 19, 21:58)

Bet gal galetumete pasakyti ar apie tuos cia sampunus kalbejote auksciau mergaites:
as isbandziau sampuna sausiems, dazytiems ir pazeistiems plaukams, raso irgi kad 5 ten zoleles ir pan. (raudona etikete). Kaip jis Jums? ir kauke bandziau, po pirmo plovimo atrodo nieko, plaukai klauso ir nesisiausia, nes mano linke garbanotis, bet toks keistas jausmas ant galvos, plaukai kaip ne mano atrodo  g.gif  ar cia kauke juos padare tokius... todel bijau rizikuoti pirkti viso butelio sampuno, nes kaip kazkas cia rase kad kol megineli pabandai atrodo nieko, o kai daugiau panaudoji nebetinka  doh.gif

as turiu nusipirkus ta sampuna, kai turejau meginukus ir man tas jausmas buvo, bet dabar kai naudoju sampuna kazko man dar truksta, gal del to kad sikart nenusipirkau tos rusies balzamo g.gif
Papildyta:
siap sios priemones (su 5 eteriniais aliejais,) man bent jau tikrai vertos demesio bet kaip ir sakiau sekantis pirkinys bus sampunas ir balzamas
Atsakyti