Įkraunama...
Įkraunama...

L'occitane

As pries metus atradau sita kosmetika ir negaliu atsidziaugti.mmm kaip ji man kvepe ypac is Olive tree linijos.

Atsakyti
gal butu kokiu nuomoniu apie ryziu kauke? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinute999 @ 2009 05 31, 20:20)

man si kauke asmeniskai pasirode siaip sau nieko ipatinga, manau galima rasti geresne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinute999 @ 2009 05 31, 19:20)

Na aš ją vakar pirmą kartą užsidėjau vakare - iš pradžių pajutau graužimą, supanikavau, bet iš karto nesivaliau. Tada gan greit praėjo nemalonus jausmas, išbuvau apie 7 minutes su ja. Po kaukės norėjosi kažką ant veido užsitept, pasausinta atrodė neblogai. Bet greit nieko nepasitepus nusmigau, ryte atsikėliau - vualia, veidas neblizga pirmą kartą po ilgo laiko!! Bet neturiu ryžių fluido veidui, tai va jau sėdžiu ir blizgu doh.gif Nes naudoju obuolių-migdolų seriją. Per karščius ne taip jau tobulai man ji ir tinka... rolleyes.gif
Atsakyti
kiek pakolkas esu isbandzius is l'occitane, tai labiausiai patiko visa 5 essential oils serija, prausimosi aliejus kunui, shea&cotton veido kauke, obuoliu migdolu veido scrub'as ir 100% shea butter thumbup.gif
na ir zinoma mano visu laiku megstamiausi Iris kvepalai wub.gif
Atsakyti
As isbandziau plaukam 5 essential oil , sampuna ,kondicionieriu ir kauke. Neseniai pradejau naudot , bet esu patenkinta , plaukai ilgiau islieka nesusiriebalave, puresni . Daug kas rase kad kvapas nekoks , bent jau man tai patinka .
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egle2003: 02 birželio 2009 - 18:32
QUOTE(Spicas @ 2009 05 10, 11:48)
isbandziau obuoliu-mogdolu tonika, veido fluida ir paakiu kremuka.
tonikas tikrai patiko thumbup.gif
paakiams irgi fainas toks legvutis zele-gelis
o vat fluido biski nesupratau, pasitepiau nakciai tai ryte veidas toks riebaluotas buvo  doh.gif , o siaip mano tkrai neriebi oda unsure.gif
gal kas naudojat ji ilgiau, kokie atsiliepimai?

Nu faaaaaak kur nesikeikus.... ph34r.gif visiskai riebaluotu veidu atsikeliu po obuoliu - migdolu fluido naudojimo... cray.gif Jauciu reikia bandyt ryziu kremuko testerius, gal nenusausins per daug unsure.gif O taip norejau visko is vienos serijos...
Atsakyti
QUOTE(egle2003 @ 2009 06 02, 20:31)
As isbandziau plaukam 5 essential oil , sampuna ,kondicionieriu ir kauke. Neseniai pradejau naudot , bet esu patenkinta , plaukai ilgiau islieka nesusiriebalave, puresni .  Daug kas rase kad kvapas nekoks , bent jau man tai patinka .
user posted image

as ir sia serija naudoju tai man tik nepatinka kauke, kondicionierius zymiai labiau atpalaiduoja pati plauka ir pamaitina neblogai, o ta kauke bent man tai siaip sau, taip pat patinka sios serijos serumas plauku galiukams tik reikia iprasti ji naudoti t.y. jei tik jo padaugini tai iskarto plaukai tampa susirebalave kaip makaronai, bet kaip ipranti tai tikrai neblogas rezultatas gaunasi, o kas liecia siu priemoniu aromata tai jis man aisku toks neiprastas po visu buvusiu pries tai plauku priemoniu kurios turejo sintetinius kvapus, Loccitane man kvepia naturaliu zoleliu kvapu tarytum vaistines kvapu
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2009 06 03, 13:52)
as ir sia serija naudoju tai man tik nepatinka kauke, kondicionierius zymiai labiau atpalaiduoja pati plauka ir pamaitina neblogai, o ta kauke bent man tai siaip sau, taip pat patinka sios serijos serumas plauku galiukams tik reikia iprasti ji naudoti t.y. jei tik jo padaugini tai iskarto plaukai tampa susirebalave kaip makaronai, bet kaip ipranti tai tikrai neblogas rezultatas gaunasi, o kas liecia siu priemoniu aromata tai jis man aisku toks neiprastas po visu buvusiu pries tai plauku priemoniu kurios turejo sintetinius kvapus, Loccitane man kvepia naturaliu zoleliu kvapu tarytum vaistines kvapu

drinks_cheers.gif su nuomone, kondikas zymiia geresnisir dieviskai kvepia. dar turiu maziuka meginuka alyvuogiu sveitiklio, tai man zymiai labiau patiko nei obuoliu- migdolu... ir kvepia wub.gif
Atsakyti
Merginos taigi ką radau netyčia L'Occitane lietuvišką puslapį. Dar neperskaičiau visko, neriu smile.gif
Atsakyti
Sveikutes

esu isbandzius is loccitane nemazai priemoniu. ypac patiko visa migdolu serija tiek kunui, tiek veidui wub.gif ir kvapas dieviskas
kremukas jautriai odai su taukmedziu taip pat labai tiko thumbup.gif
plaukams kol kas neprisitaikiau nieko. po kaukes su eteriniais aliejais tai net negalejau plauku normaliai issukuot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kruopa @ 2009 06 05, 11:40)
Sveikutes

esu isbandzius is loccitane nemazai priemoniu. ypac patiko visa migdolu serija tiek kunui, tiek veidui  wub.gif ir kvapas dieviskas
kremukas jautriai odai su taukmedziu taip pat labai tiko  thumbup.gif
plaukams kol kas neprisitaikiau nieko. po kaukes su eteriniais aliejais tai net negalejau plauku normaliai issukuot  doh.gif

Na man kaip tik kauke plaukam super , naudoju net dazniau nei kondicionieriu ,daug svelnesni plaukai bigsmile.gif
Atsakyti