As pries metus atradau sita kosmetika ir negaliu atsidziaugti.mmm kaip ji man kvepe ypac is Olive tree linijos.
gal butu kokiu nuomoniu apie ryziu kauke?

QUOTE(evelinute999 @ 2009 05 31, 20:20)
man si kauke asmeniskai pasirode siaip sau nieko ipatinga, manau galima rasti geresne

QUOTE(evelinute999 @ 2009 05 31, 19:20)
Na aš ją vakar pirmą kartą užsidėjau vakare - iš pradžių pajutau graužimą, supanikavau, bet iš karto nesivaliau. Tada gan greit praėjo nemalonus jausmas, išbuvau apie 7 minutes su ja. Po kaukės norėjosi kažką ant veido užsitept, pasausinta atrodė neblogai. Bet greit nieko nepasitepus nusmigau, ryte atsikėliau - vualia, veidas neblizga pirmą kartą po ilgo laiko!! Bet neturiu ryžių fluido veidui, tai va jau sėdžiu ir blizgu

kiek pakolkas esu isbandzius is l'occitane, tai labiausiai patiko visa 5 essential oils serija, prausimosi aliejus kunui, shea&cotton veido kauke, obuoliu migdolu veido scrub'as ir 100% shea butter
na ir zinoma mano visu laiku megstamiausi Iris kvepalai

na ir zinoma mano visu laiku megstamiausi Iris kvepalai

As isbandziau plaukam 5 essential oil , sampuna ,kondicionieriu ir kauke. Neseniai pradejau naudot , bet esu patenkinta , plaukai ilgiau islieka nesusiriebalave, puresni . Daug kas rase kad kvapas nekoks , bent jau man tai patinka .

QUOTE(Spicas @ 2009 05 10, 11:48)
isbandziau obuoliu-mogdolu tonika, veido fluida ir paakiu kremuka.
tonikas tikrai patiko
paakiams irgi fainas toks legvutis zele-gelis
o vat fluido biski nesupratau, pasitepiau nakciai tai ryte veidas toks riebaluotas buvo
, o siaip mano tkrai neriebi oda
gal kas naudojat ji ilgiau, kokie atsiliepimai?
tonikas tikrai patiko

paakiams irgi fainas toks legvutis zele-gelis
o vat fluido biski nesupratau, pasitepiau nakciai tai ryte veidas toks riebaluotas buvo

gal kas naudojat ji ilgiau, kokie atsiliepimai?
Nu faaaaaak kur nesikeikus....

QUOTE(egle2003 @ 2009 06 02, 20:31)
As isbandziau plaukam 5 essential oil , sampuna ,kondicionieriu ir kauke. Neseniai pradejau naudot , bet esu patenkinta , plaukai ilgiau islieka nesusiriebalave, puresni . Daug kas rase kad kvapas nekoks , bent jau man tai patinka .

as ir sia serija naudoju tai man tik nepatinka kauke, kondicionierius zymiai labiau atpalaiduoja pati plauka ir pamaitina neblogai, o ta kauke bent man tai siaip sau, taip pat patinka sios serijos serumas plauku galiukams tik reikia iprasti ji naudoti t.y. jei tik jo padaugini tai iskarto plaukai tampa susirebalave kaip makaronai, bet kaip ipranti tai tikrai neblogas rezultatas gaunasi, o kas liecia siu priemoniu aromata tai jis man aisku toks neiprastas po visu buvusiu pries tai plauku priemoniu kurios turejo sintetinius kvapus, Loccitane man kvepia naturaliu zoleliu kvapu tarytum vaistines kvapu
QUOTE(agvill @ 2009 06 03, 13:52)
as ir sia serija naudoju tai man tik nepatinka kauke, kondicionierius zymiai labiau atpalaiduoja pati plauka ir pamaitina neblogai, o ta kauke bent man tai siaip sau, taip pat patinka sios serijos serumas plauku galiukams tik reikia iprasti ji naudoti t.y. jei tik jo padaugini tai iskarto plaukai tampa susirebalave kaip makaronai, bet kaip ipranti tai tikrai neblogas rezultatas gaunasi, o kas liecia siu priemoniu aromata tai jis man aisku toks neiprastas po visu buvusiu pries tai plauku priemoniu kurios turejo sintetinius kvapus, Loccitane man kvepia naturaliu zoleliu kvapu tarytum vaistines kvapu

Merginos taigi ką radau netyčia L'Occitane lietuvišką puslapį. Dar neperskaičiau visko, neriu

Sveikutes
esu isbandzius is loccitane nemazai priemoniu. ypac patiko visa migdolu serija tiek kunui, tiek veidui
ir kvapas dieviskas
kremukas jautriai odai su taukmedziu taip pat labai tiko
plaukams kol kas neprisitaikiau nieko. po kaukes su eteriniais aliejais tai net negalejau plauku normaliai issukuot
esu isbandzius is loccitane nemazai priemoniu. ypac patiko visa migdolu serija tiek kunui, tiek veidui

plaukams kol kas neprisitaikiau nieko. po kaukes su eteriniais aliejais tai net negalejau plauku normaliai issukuot

QUOTE(kruopa @ 2009 06 05, 11:40)
Sveikutes
ir kvapas dieviskas

Na man kaip tik kauke plaukam super , naudoju net dazniau nei kondicionieriu ,daug svelnesni plaukai