QUOTE(aziuzia @ 2013 05 14, 10:29)
teko ir man su šia "problemele" susidurti. lasas - nusijuokus, lasas - nusiciaudejus... ziema dar nieko, gelbedavo pora kartu keiciami oldeisai. bet kai silta, tai biski nepatogumas

nes ir kvapas atsirasdavo. gyvename ne mieste, kaime silto vandens neprisisildysi kas karta kai uzsimanai apsiprausti. kazkur zurnale perskaiciau kad yra kokie vienkartiniai trusikeliai, kur kaip ploni pampersai vaikui, tik ant suaugusiojo dupces

ir nepatikesite, nusipirkau. kai zinau, jog teks priimti sveciu ir daug bendrauti, juoktis, tai uzsidedu. po kelnem ir sukniom nesimato, ir man gerai ir kvapo nesijaucia. Manau, cia genetiska, nes ir mano mamai taip yra. gal nueisiu pas gydytoja, kai jau begs upeliais ten. o kol kas apsieisiu su oldeisais ir triusikeliais, kai reikia..
koks gentiška, dumk pas gydytoją ir darykis operaciją, nes senatvėj iš viso per kojas bėgs
QUOTE(aziuzia @ 2013 05 27, 13:52)
Juolab, kad tas plonas kelnaites užsidedu tik tada kai reikia, būna dienų kai visa diena išlieku sausa. Kai jau pajausiu kad reikalas-problema jau vargina ir sudaro bėdų, tada nedvejodama eisiu pas gydytoja. Operacijos bijau, bet jei reikės - teks darytis.
Kuo toliau, tuo labiau pradės lašėti, gimdymo metu įtrūksta šlapimo takų sfinkteris ir daryk tu ką nori, nepadės niekas tik operacija
QUOTE(LiututeLopetyte @ 2013 09 02, 11:55)
Sveikutės, gal kažkuri darėsi šlapimo pūslės pakėlimą pas Aniulienę?

Kokie rezultatai po operacijos?
Dariausi, lygiai prieš savaitę
Tik man ne pakėlimą darė, o juostelę dėjo. Rezultatas superinis, jokio šlapimo lašėjimo nusičiaudėjus ar nusikosėjus.
mano atveju operacija buvo būtina, nes sfnkteris po trečio gimdymo trūko stipriai. Dabar iš viso kitas jausmas, anksčiau kai kosėdavau rodėsi, kad viskas iškris, o dabar nieko panašaus nebejaučiu.
Juostelė kainuoja 1500 Lt, o dabar ligonių kasos dalį kainos kompensuoja, mokėti reikia tik 377 Lt ir viskas.
Vieną dieną išoperuoja, kitą dieną namo važiuoji. Kurį laiką skaudą kirkšnis, bet pjūvio vietos beveik neskauda.
REKOMENDUOJU VISOMS