Įkraunama...
Įkraunama...

*Laparoskopija*

QUOTE(gretchene @ 2009 05 13, 19:08)
Duniu, gali taisyt mane i 14d., operuos jau rytoj mirksiukas.gif

Sekmes Jums ryt mergaites 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Boruzele07 @ 2009 05 13, 18:05)
O Dendule, tu operavaisi KMUK, palatose po kiek guli pacienciu? Kaip toli tas tualetas?
O mikrolax klizmuciu uztektu vietoj cololyt?

Ir mes su Duniu KMUK operavomės mirksiukas.gif Palata buvo trivietė ir iki WC netoli kiek atsimenu, Duniu pataisyk mane, jeigu meluoju blush2.gif ax.gif
Papildyta:
ooo vitalyte matau, kaip tu mergyt?
Atsakyti
QUOTE(Lin4ia @ 2009 05 13, 19:17)
Man viskas ciki, nesioju kelnes (kas ir matosi per susitikima) tik pilvas ispustas
del ko ziauriai geda  dabar - sugadinta bendra nuotrauka  doh.gif sedint prie tokiu manekeniu  doh.gif

Per daug savikritiska 4u.gif taigi mes cia visos is to paties molio wub.gif beveik visom po laparoskopijos pilvukas pasiputes buna...
siaip, fainos nuotraukos, saunuoles, kad taip greitai susiorganizavote 4u.gif
man tik vienas klausimas pasistojo biggrin.gif ,kodel ant stalo vien arbatu podukai g.gif biggrin.gif o kur stipriau biggrin.gif Inesa suprantu - negali, bet tai kitos bigsmile.gif kaip is valanciaus draugijos-blaivininkes lotuliukas.gif P.S. pyragas tai nerealaus turbut skonio buvo...bent jau taip atrodo nuotraukoj wub.gif niammmm biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolete @ 2009 05 13, 19:52)
Ir mes su Duniu KMUK operavomės  mirksiukas.gif  Palata buvo trivietė ir iki WC netoli kiek atsimenu, Duniu pataisyk mane, jeigu meluoju  blush2.gif  ax.gif
Papildyta:

Aha triviete smile.gif atsimenu, dar man lova prie lango parekomendavai...fainas vakare vaizdelis i kauna buvo....
o antra karta dvivietei buvau(mokamoj),bet uztat tuoletas ir dusas palatoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrela @ 2009 05 13, 20:35)
Man irgi pilvas dar išpūstas. O kas per (.)(.) skausmas, bet čia nuo PMS  doh.gif
Papildyta:
Vitalyte kaip tavo sveikatėlė? Turbut turi nedarbingumo lapelį?

sveikos 4u.gif
as joa bilioteni... bet gal jau ir nebereikia man jo blush2.gif trasioju su MB po kaimus visokius, nes guleti nebegaliu jau blush2.gif skauda subiniukas doh.gif poto net su masina nebepavaziuoju...nepasedziu g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tikrai... buvau ir nugara ir kakla nusigulejus,, tai bliam ta diena vos dvieju zmoniu nenutrenkiau,,,, g.gif doh.gif

kaip jus dievuskos besilaikot wub.gif

ziurejau susitikimo foto thumbup.gif
biskiuka supykau, nes mane nebuvo g.gif kraustykites i palanga gyventi wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolete @ 2009 05 13, 20:52)
Ir mes su Duniu KMUK operavomės  mirksiukas.gif  Palata buvo trivietė ir iki WC netoli kiek atsimenu, Duniu pataisyk mane, jeigu meluoju  blush2.gif  ax.gif
Papildyta:

labute bigsmile.gif as va tavo suguleve, tave isdaviau... jauciuosi puikiai, tai nebeguliu... laukiu kada pas gyd... nu tikiuosi viskas ok.. nu jei kas butu blogai tai jug skaudetu... ir dar visokiu butu kitokiu blogumu g.gif ane....
Papildyta:
QUOTE(gretchene @ 2009 05 13, 16:45)
Aciu uz info, man ir reikia issamiai biggrin.gif  thumbup.gif Kad reikia bamba gerai issiplaut tai pvz nebutu daeje doh.gif  lotuliukas.gif
As tai po anginos operacijos labai valgyt norejau, prisimenu kaip laukiau vakarienei arbatos kaip kokios sventes, ir savaite paskui bet kokios koses buvo skaniausi patiekalai, tai ir dabar galvoju kiek ilgai cia mane marins badu biggrin.gif

po operacijos pabudusi valgiau, iskart atsigeriau puoduka stiprios juodos kavutes... (kaiminka turejo virduliuka ) thumbup.gif pasiskambinau MB kad atvestu gerai pavalgyti, tai valgiau troskinta mesa, ale guliasiukas kazkoks bulviu kosyte ir salotos... zodziu normaliai viskas buvo... kopustu sake, nevalgyt,kad siulai neistrukinetu.. doh.gif bet nera jokios spec dietos,,kita diena ritinau i save viska kas papuole lotuliukas.gif lotuliukas.gif
klizmute gali darytis pati bet tau ja vistiek pakartinai darys... tokia politika thumbup.gif kad operacijos metu nepakakotum D po nosim... nes ten sake, atsipalaiduoja raumenukai ir kas lieka viskas bega... doh.gif todel ir daro po 2-3 klyzmas... nieko nebijok, klyzmute yra gerai... labai issivalo viskas thumbup.gif as ir dabar gal noreciau, kad lasinuku sumazetu wub.gif blush2.gif
bet va negaliu... kita karta pasidarysiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif viskas bus ciki thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrela @ 2009 05 13, 18:05)
Sveikutės  4u.gif

Sėkmes didžiausios, toms kurios ruošiasi operacijai  drinks_cheers.gif

As taip gerai juočiuosi, kad atrodo jokios operacijos ir nebuvo  thumbup.gif , tik negaliu užsidėti kelnių, vakštau tik su suknelem ar sijonais, nes spaudžia pilvą, ir tokį diskomfortą jaučiu. Tiesiog pradėjau kelnių nekesti  doh.gif
O kaip jus mergaitęs, ar nešiojat kelnes, ar nespaudžia jos???

QUOTE(Boruzele07 @ 2009 05 13, 18:05)
O Dendule, tu operavaisi KMUK, palatose po kiek guli pacienciu? Kaip toli tas tualetas?
O mikrolax klizmuciu uztektu vietoj cololyt?

QUOTE(Duniu @ 2009 05 13, 19:02)
Per daug savikritiska 4u.gif taigi mes cia visos is to paties molio wub.gif beveik visom po laparoskopijos pilvukas pasiputes buna...
siaip, fainos nuotraukos, saunuoles, kad taip greitai susiorganizavote 4u.gif
man tik vienas klausimas pasistojo biggrin.gif ,kodel ant stalo vien arbatu podukai g.gif  biggrin.gif o kur stipriau biggrin.gif Inesa suprantu - negali, bet tai kitos bigsmile.gif kaip is valanciaus draugijos-blaivininkes lotuliukas.gif  P.S. pyragas tai nerealaus turbut skonio buvo...bent jau taip atrodo nuotraukoj wub.gif niammmm biggrin.gif
Papildyta:

Aha triviete smile.gif atsimenu, dar man lova prie lango parekomendavai...fainas vakare vaizdelis i kauna buvo....
o antra karta dvivietei buvau(mokamoj),bet uztat tuoletas ir dusas palatoj smile.gif

Ambrela man lygiai tas pats buvo...nesiojauu sukneles sijonus, bet ir dabar as juos megstu, bet kelnes man spaude liemuo trynesi

Duniu pasiilgau taves mergyte wub.gif davai mes Kauno meet'a susiorganizuojam ir pasipliurpsim. Prie lango KMUK'e labai grazus vaizdas atsiveria...beje palatose po tris, toletu ner ir dusu daug ...bet man visko uzteko. Beto KMUK'e klizmu politika negalioja ten cololyte galioja biggrin.gif

Mergytes man geda nes jus buvau iskeitus i knyga, negalejau atsitraukti nereli knygute gal kuri skaitet ginekologo uzrasai II
Atsakyti
Gretchene, Mmazuliuke, sekmes jums ryt dideliausios 4u.gif 4u.gif Laikysim kumstukus ir lauksim geru naujienu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 13, 20:22)
po operacijos pabudusi valgiau, iskart atsigeriau puoduka stiprios juodos kavutes... (kaiminka turejo virduliuka )  thumbup.gif  pasiskambinau MB kad atvestu gerai pavalgyti, tai valgiau troskinta mesa, ale guliasiukas kazkoks bulviu kosyte ir salotos... zodziu normaliai viskas buvo... kopustu sake, nevalgyt,kad siulai neistrukinetu..  doh.gif  bet nera jokios spec dietos,,kita diena ritinau i save viska kas papuole  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 
klizmute gali darytis pati bet tau ja vistiek pakartinai darys... tokia politika  thumbup.gif  kad operacijos metu nepakakotum D po nosim... nes ten sake, atsipalaiduoja raumenukai ir kas lieka viskas bega...  doh.gif  todel ir daro po 2-3 klyzmas... nieko nebijok, klyzmute yra gerai... labai issivalo viskas  thumbup.gif  as ir dabar gal noreciau, kad lasinuku sumazetu  wub.gif  blush2.gif 
bet va negaliu... kita karta pasidarysiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  viskas bus ciki  thumbup.gif

Sveikute, nuraminai biski mane biggrin.gif Smagu girdet kad paciai viskas gerai, svarbu ne nuo nuovargio sonai skauda mirksiukas.gif atsiimsi kai paskui maziu begiosi biggrin.gif
Nu tai vadinasi gausiu ir as ta klizma ir galesiu but rami doh.gif Is manes isvis nieko neliks, ir taip dziusna esu, gerai, kad bent pripus kaip baliona, oda neprilips prie sonkauliu lotuliukas.gif
Atsakyti
Gretchene pacios tau dideliausios sekmes
o taip pat ir Lape0630, ji pas mus pasyvi mergaite, bet isduosiu paslapti ji ryt bus tavo sugulove. Laikau uz jumis kumscius 4u.gif
Atsakyti
SEKMES MERGAICIUKES JUMS RYTOJ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2009 05 13, 21:25)
Mergytes man geda nes jus buvau iskeitus i knyga, negalejau atsitraukti nereli knygute gal kuri skaitet ginekologo uzrasai II

Dendule wub.gif vien jau tavo knygutes pavadinimas ko vertas biggrin.gif mazai dar matyt, pas gyd. lankeisi, kad dar nusprendei apie ginekologus paskaityti lotuliukas.gif
as neturiu kada skaityti(labai gaila), nes darbas daug laiko atima, net cia retai uzeinu....
Atsakyti
QUOTE(Duniu @ 2009 05 13, 21:43)
Dendule wub.gif vien jau tavo knygutes pavadinimas ko vertas biggrin.gif mazai dar matyt, pas gyd. lankeisi, kad dar nusprendei apie ginekologus paskaityti lotuliukas.gif
as neturiu kada skaityti(labai gaila), nes darbas daug laiko atima, net cia retai uzeinu....

As i ligonine vesiuos knyga. Labai pasiilgstu skaitymo, net nzn ka veikiu, neprisedu paskaityt doh.gif
Siandien pasiemiau kraujo ir slapimo tyrimus, jie geri.

Atsakyti
Svaikos merginos 4u.gif
Duniu, maciau kad mane itraukei i startuojanciu saraša, man operacija darys BAKe.
Operacija man numatyta 16 val, tai taip iseina kad as visa diena busiu nevalgius? blink.gif
Skarpione, dar taves noriu paklausti, kaip ten BAKe sistema su klizmom?

Linkiu ramybes ir sekmingu operaciju rytoj wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti