Įkraunama...
Įkraunama...

*Laparoskopija*

QUOTE(skorpione20 @ 2009 05 13, 11:21)
biggrin.gif

Papildyta:
SURASIAU MERGAICIU VARDUS VIRS TOS BENDROS FOTO
Na, kaip gaila, kad Cyplius nenusifotkino  doh.gif

Labutės smile.gif nėra Cypliaus? tai reiks fotosesiją pakartot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2009 05 13, 12:38)
Labutės  smile.gif  nėra Cypliaus? tai reiks fotosesiją pakartot  biggrin.gif

Taigi va, reiks dabar nori nenori susitikti biggrin.gif
Atsakyti
et..prisivalgiau pietu darbus bandau dirbti o cia kruvom eina pas mane su klausimais visokiais negaliu dirbti smile.gif

Siandien juokiasi is manes, sako pramiegojai tai sijona pamirsai uzsidet, esu su trumpa suknyte - ale ilgas megztinis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2009 05 13, 13:00)
et..prisivalgiau pietu darbus bandau dirbti o cia kruvom eina pas mane su klausimais visokiais negaliu dirbti smile.gif

Siandien juokiasi is manes, sako pramiegojai tai sijona pamirsai uzsidet, esu su trumpa suknyte - ale ilgas megztinis biggrin.gif

Tai manau vyrai dziaugias tokiais pramiegojimais ax.gif

O kur vitalyte? g.gif
Atsakyti
As taip pat po pietu. Gana sociai pavalgiau...
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2009 05 13, 10:39)
Grazuole esi  4u.gif  4u.gif

Tai jau aciu aciu biggrin.gif

QUOTE(skorpione20 @ 2009 05 13, 11:51)
Sveikos, mergytes  4u.gif

Eurovizija man irgi nelabai, niors tik pradzia paziurejau.
labai patiko Svedija!

Inesa - tu vel apie ta savo negrozi kalbi??
Man tu esi labai simpatiska moteris. Nepamirsk, kad tu laukiesi...viskas normalu
Imk balioneli  4u.gif
Papildyta:
As pavyzdziui "labai sau patinku" nuotraukoj P5120003.jpg
Roza, tai ka as zinau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Inesa, neisprotek kalbom apie bloga isvaizda - vaikiuku belaukiancios moterys pacios graziausios wub.gif

Skorpione, tu irgi, tokia placia balta sypsena! wub.gif

Is vis mergytes, kas cia per kalbos? Visos labai grazios esat! Va, visoms po balioneli 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif Negalima gi kalbet sitaip. Kaip ten Ruta vakar sake, viskas nuo minciu prasideda mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(gretchene @ 2009 05 13, 09:22)
Labas rytas 4u.gif
Matau smagiai vakar pasibuvot thumbup.gif
Mmazuliuke, jau ruosiesi, ane? As irgi mintimis jau ligoninej doh.gif Dar bandau atkapstyt sarasiuka ko reikia, galvoju mergytes, kaip del apatiniu rubeliu, ar neistepliojo ten, gal reikia pacius prasciausius pasiimt, spalvos artimesnes i ta "oranzine" g.gif

As tai tamsius emiau biggrin.gif Ir dar prisiminiau: nezinau, kaip kitur, bet Lazdynuose nebuvo muilo ir normalaus tualet.popierio - tik laselis to svitrinio rolleyes.gif Kazkaip man tai buvo visiskai netiketa, kad siais laikais tokiu dalyku nebutu.. Vaziavo vyras pirkt visko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Heiress @ 2009 05 13, 12:18)
Tai manau vyrai dziaugias tokiais pramiegojimais  ax.gif

O kur vitalyteg.gif

oj o as dirbu su vyrais tik biggrin.gif

aga man irgi idomu kur ji dingus tikekimes jai viskas gerai 4u.gif laikom uz mergyte kumstukus
idomu kaip musu ...sara...

toletinio KMUK nei kvapo nebuvo biggrin.gif , man vyras vaziavo pirkti kai pradejau gerti cololyte..nes mazokai pasiemus buvau blush2.gif blush2.gif

valgau pavakarius slamsciu sausainiukus su arbata.... 4u.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dendule: 13 gegužės 2009 - 13:41
QUOTE(kutosas @ 2009 05 13, 14:00)
Tai jau aciu aciu  biggrin.gif
Inesa, neisprotek kalbom apie bloga isvaizda - vaikiuku belaukiancios moterys pacios graziausios  wub.gif

Skorpione, tu irgi, tokia placia balta sypsena!  wub.gif

Is vis mergytes, kas cia per kalbos? Visos labai grazios esat! Va, visoms po balioneli  4u.gif  4u.gif  4u.gif 4u.gif  4u.gif  4u.gif  wub.gif Negalima gi kalbet sitaip. Kaip ten Ruta vakar sake, viskas nuo minciu prasideda  mirksiukas.gif

..kada gi ta moteris pagaliau bus patenkinta savimi? Niekada turbut... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpione20 @ 2009 05 13, 14:40)
..kada gi ta moteris pagaliau bus patenkinta savimi? Niekada turbut... smile.gif

Tai va tos moterys.. biggrin.gif
Atsakyti
Merginos visoms jums linkiu tokio gracijos ir grozio...

user posted image

p.s. sita kadra pagaviau kelione...
Papildyta:
Ir niekada nebukite zasytemis kurios slepiasi krumuose po pirmo isgascio

user posted image
Atsakyti
Valysiuos su klizmutem Mikrolax nusipirkau.
Tai del duso del visa ko reik pasiimt daiktu, bijau kad tuoj pasidarys ne tase o kelioninis lagaminas doh.gif biggrin.gif
Dar norejau paklaust kaip del maisto, kada po operacijos gavot valgyt ir ar spec dieta?
Mergytes kas Jurininkuos operavotes, ar ten dusas ir wc yra prie palatos, ir ar visos palatos dvivietes? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gretchene: 13 gegužės 2009 - 14:13
QUOTE(gretchene @ 2009 05 13, 15:11)
Valysiuos su klizmutem Mikrolax nusipirkau.
Tai del duso del visa ko reik pasiimt daiktu, bijau kad tuoj pasidarys ne tase o kelioninis lagaminas doh.gif biggrin.gif
Dar norejau paklaust kaip del maisto, kada po operacijos gavot valgyt ir ar spec dieta?
Mergytes kas Jurininkuos operavotes, ar ten dusas ir wc yra prie palatos, ir ar visos palatos dvivietes? g.gif

Man tai leido labai po trupti ta pacia diena ko nors uzkast, tai as varskytes prasiau, kad vyras atveztu. Jei neklystu, tai kita ryta gavau koses kazkokios biggrin.gif O pries pietus jau namie buvau lotuliukas.gif

O man zinokit nedare klizmos jokios g.gif Liepe tik ta ryta negert ir nevalgyt.. As jau buvau nusiteikus, nors ir labai nenoriai, bet nieko biggrin.gif Isveze tiesiog ir viskas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutosas: 13 gegužės 2009 - 14:27