Och tu kurmi, kaip prajuokino tokia a la "karinga moteriske"

Man taip pradetum akis draskyt lektuve savo savo klykiancio vaikigalio, tai jei bogu - arba pasiusciau ant triju raidziu, arba mineralinio ant galvos uzpilciau, kad smegeneles atvestu. Nekenciu ir debilais vadinu tevus, kurie savo vaikus tamposi po viska pasauli. Aisku, vaikas vaikui nelygu - jei pastarasis ramus, jau patikrintas kelionese, tai kodel gi ne? Bet buna vaiku, kurie PASTOVIAI KIEKVIENOS KELIONES METU CYPIA ir isterikuoja, o tevai juos visus vis vien skraidina ir jiems pofik, kad kitiems nemalonu klausyt ju atzalos pasicypavimu ir kad kitiems suteikia nepatogumu. Jiems svarbu jie patys, kaip kad ir sio posto autore. Visada tokiais atvejais duodu pastaba tokiems teveliams - ar tai lietuviai, ar ne lietuviai. Man visiskai dzin - as keliauju, o ne katorga atlieku klausydamas ivairiausiu melodiju ir zvimbimu. Nesugebi susitvarkyt su savo vaiku - neskraidyk nafik. Bet tu gerbk kitus ir kad kitiems visiskai nera malonu klausyt tokiu "padainavimu". O is tokio pasisakymo matosi, kad MichGirl tik ji pati ir jos seima rupi. O tokias "mamytes" apdirbu as greitai ir lengvai. O jei tokia dar man akis bandytu kapstyt su savo pasisakymais : "ne jusu reikalas" ar kazkas tokio, tai sakau - taip taikiai visas reikalas tikrai nesibaigtu

Tokiais atvejais as esu agresyvus
Papildyta:
Retorini klausima galima uzduot - ar PROTINGI tevai imtu savo vaika tokioms kelionems? Palieki pas mociutes, diedukus, kaimynus ir skrendi. Bet yra tokiu patologiniu tevu visur savo vaika tampytis kartu. Kad ir i pasaulio krasta. Jis klyks, reiks nepasitenkinima, kitiems gadins nuotaika, bet teveliams tai visiskai dzin. Cia kazkas rase pries tai apie negres motinas, kuriu negroidai lektuve duoda taip "dziazo", kad maza nepasirodo ir tos ne pastabos neduoda. As, atvirai pasakius, dar ant negres nebuvau uzsiroves. Buvom ant prancuzu berods, lietuviu, bet su negrais neteko susidurt. Ir as save zinau - tikrai 10 h nesedeciau ir tokiu muzikavimu neklausyciau. O ypac jei ten sedetu, dar kojomis spardytu i mano sedyne ir pan. Veiksmu planas butu toks, tradicinis:
1. Pastaba nr. 1
2. Pastaba nr. 2 pakeltu tonu
3. Pirsto pasukimas ties smilkiniu ir pareikalavimas nuramint ar pabaigt visa si cirka
4. Geriau nesakysiu, bet pvz kaip as isivaizduoju, tai tikrai tam vaikui uz ausies, pasodinciau ant kedes ir liepciau sedet bei nespurdet. O jei motina ar tevelis soktu atzalos gint, tai va tada veiksmai jau nenuspejami
Keista ,kad nei vienas tos moters vyras tau po tokių žodžių veidėlio nepagražino
Geriau pas maniški tau nepapult.
Geriau jums ir toliau vaikų neturėti ir gal vyriškose forume pradėti lankytis, nes čia mamų forumas o ne agresyvių vyrų
O jei toks d..................... dar mano vaiką skriaustu tai po skrydžio vadinti save vyrų jau nebėgalėtu
nors mano vaikai jau dideli ir koncertų lėktuve nebuna, bet ir kitiems vaikams visada bunam tolerantiški.O toks protinguolis kada nors užsiraus ant tikro vyro,galės paskui jau sau ramiai 10 val kiek liko dantų skaičioti.