QUOTE(MichGirl @ 2009 05 07, 20:36)
o tai gal tau nereiktu be didelio butinumo tampytis po keliones jei bendrakeleiviai tave erzina... vazinekis visur sava masina ir salia sedintys zmones neerzins. Mano vaikas "istampytas" ir per Atlanta ir per Ramuji ir nors ji niekada lektuve necypavo, bet tokia kaip tu man tikrai nieko nepaaiskintu jei ji nekontroliuojamai verktu... atsitinka dalyku nenumatytu visur.. kaip ir sakiau ir ramiausi vaikai zliumbia, o mano kaip tik namie tokia aktyviste, o lektuvuose labai ramiai sedi... tikrai kur kas bjauriau girti snukiai ir litovcu sukavimai persedus kazkur europoj i lektuva i LT skrendanti, negu kazkieno salia verkiantis vaikas... kazkada is londono skrendant tikrai maniau, kad bus mustynes lektuve tarp girtu treninguotu ereliu... vaikai bent jau nepavojingi... pasiimk ausu kamstukus ar ausinuka koki jei jau taip erzina...
mano vaikas prisiskraidzius n kartu.. ilgiausias skrydis buvo 17 valandu nenusileidziant kai jai 11 menesiu buvo ir paskui atgal po keliu savaiciu - ir ne karto ne vieno skrydzio metu nuo 3 men amziaus kai skraido ji nera zliumbus nekontroliuojamai... kai visai mazyte buvo, suverkdavo prabudus kai isalkdavo, gaudavo papa greit ir ramiake toliau miegodavo. visi bendrakeleiviai sakydavo koks geras vaikas... uz tai ir nemegstu tokiu aiskintoju kaip auksciau, tipo nesitampykit savo vaiko niekur... pamokslautoja mat atsirado
Och tu kurmi, kaip prajuokino tokia a la "karinga moteriske"

Man taip pradetum akis draskyt lektuve savo savo klykiancio vaikigalio, tai jei bogu - arba pasiusciau ant triju raidziu, arba mineralinio ant galvos uzpilciau, kad smegeneles atvestu. Nekenciu ir debilais vadinu tevus, kurie savo vaikus tamposi po viska pasauli. Aisku, vaikas vaikui nelygu - jei pastarasis ramus, jau patikrintas kelionese, tai kodel gi ne? Bet buna vaiku, kurie PASTOVIAI KIEKVIENOS KELIONES METU CYPIA ir isterikuoja, o tevai juos visus vis vien skraidina ir jiems pofik, kad kitiems nemalonu klausyt ju atzalos pasicypavimu ir kad kitiems suteikia nepatogumu. Jiems svarbu jie patys, kaip kad ir sio posto autore. Visada tokiais atvejais duodu pastaba tokiems teveliams - ar tai lietuviai, ar ne lietuviai. Man visiskai dzin - as keliauju, o ne katorga atlieku klausydamas ivairiausiu melodiju ir zvimbimu. Nesugebi susitvarkyt su savo vaiku - neskraidyk nafik. Bet tu gerbk kitus ir kad kitiems visiskai nera malonu klausyt tokiu "padainavimu". O is tokio pasisakymo matosi, kad MichGirl tik ji pati ir jos seima rupi. O tokias "mamytes" apdirbu as greitai ir lengvai. O jei tokia dar man akis bandytu kapstyt su savo pasisakymais : "ne jusu reikalas" ar kazkas tokio, tai sakau - taip taikiai visas reikalas tikrai nesibaigtu

Tokiais atvejais as esu agresyvus
Papildyta:
QUOTE(convict @ 2010 04 25, 23:59)
Jo trumpuose reisuose aš vaikų net nepastebių. Bet va pvz skrydyje kuris trunka ~10val tai božė moj, kad ir už kelių eilių sėdintys bliaunantys vaikai.
Tačiau, visada stengiuosi suprasti, kad tam vaikiukui nėr kas veikt, vienoj vietoj išsėdėti suaugusiam sudėtinga, mažiuj aš įsivaizduoju išvis. Niekad nieko nesu sakius tėvam, kaip yra tokių mėgėjų tipo "nu nutildyk tą vaiką" bet mintyse sau pasikeikiu

kodėl jie arba aš negalėjau sėdėti toliau
Retorini klausima galima uzduot - ar PROTINGI tevai imtu savo vaika tokioms kelionems? Palieki pas mociutes, diedukus, kaimynus ir skrendi. Bet yra tokiu patologiniu tevu visur savo vaika tampytis kartu. Kad ir i pasaulio krasta. Jis klyks, reiks nepasitenkinima, kitiems gadins nuotaika, bet teveliams tai visiskai dzin. Cia kazkas rase pries tai apie negres motinas, kuriu negroidai lektuve duoda taip "dziazo", kad maza nepasirodo ir tos ne pastabos neduoda. As, atvirai pasakius, dar ant negres nebuvau uzsiroves. Buvom ant prancuzu berods, lietuviu, bet su negrais neteko susidurt. Ir as save zinau - tikrai 10 h nesedeciau ir tokiu muzikavimu neklausyciau. O ypac jei ten sedetu, dar kojomis spardytu i mano sedyne ir pan. Veiksmu planas butu toks, tradicinis:
1. Pastaba nr. 1
2. Pastaba nr. 2 pakeltu tonu
3. Pirsto pasukimas ties smilkiniu ir pareikalavimas nuramint ar pabaigt visa si cirka
4. Geriau nesakysiu, bet pvz kaip as isivaizduoju, tai tikrai tam vaikui uz ausies, pasodinciau ant kedes ir liepciau sedet bei nespurdet. O jei motina ar tevelis soktu atzalos gint, tai va tada veiksmai jau nenuspejami