Įkraunama...
Įkraunama...

Žako papūgos

QUOTE(Siracusa @ 2010 08 05, 15:35)
daugiausiai apie žako gali rasti čia -- didžiausia jų augintojų kompanija wink.gif

Aciu uz nuoroda. Tikrai daug yra geros informacijos. Bet negi moterys neturi zako papugu, kad sis skyrelis mirsta?
Atsakyti
QUOTE(Eglaitė 32 @ 2010 08 05, 16:19)
Aciu uz nuoroda. Tikrai daug yra geros informacijos. Bet negi moterys neturi zako papugu, kad sis skyrelis mirsta?

as ir tai pastebejau
o nuorodoj pati dalyvauju
Atsakyti
Jei yra portalas, kuriame info daug daugiau ir jei ten dalyvauji, koks tikslas čia dubliuotai tą patį diskutuot.. Čia, manau, daugiau tokie gaisro gesinimo klausimai aktualūs, kai nėra laiko ieškot info po net'ą.
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2010 08 11, 17:29)
Jei yra portalas, kuriame info daug daugiau ir jei ten dalyvauji, koks tikslas čia dubliuotai tą patį diskutuot.. Čia, manau, daugiau tokie gaisro gesinimo klausimai aktualūs, kai nėra laiko ieškot info po net'ą.

paprasykit,kad uzdarytu tema lotuliukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif
Tegul būna. Gal kada ir atgis tema.
Atsakyti
Idomu, o kas ja atgaivins, jei ne mes pacios. Apie kitus gyvunus pilna visokiu saitu, taciau ir cia diskutuojama. Nesuprantu.
Atsakyti
QUOTE(Eglaitė 32 @ 2010 08 13, 20:44)
Idomu, o kas ja atgaivins, jei ne mes pacios. Apie kitus gyvunus pilna visokiu saitu, taciau ir cia diskutuojama. Nesuprantu.

na nera cia nieko,as norejau,bet ji numirusi,tema
Atsakyti
Zako- mano svajone, gal kada nors issipildys. Vieni pazystami turi, tai ant svetimu kaip suo urzgia lotuliukas.gif
Atsakyti
http://www.skelbiu.l...s-10063753.html gal kuriai reikia? gyveno maniske,bet naujajam bute nebetelpam su situ narvu g.gif
Atsakyti
QUOTE(diga @ 2011 01 19, 17:17)
http://www.skelbiu.l...s-10063753.html  gal kuriai reikia? gyveno maniske,bet naujajam bute nebetelpam su situ narvu  g.gif

Kokia kaina? Ik koks uždarymo mechanizmas, kabliukas, ar kaip kitaip? smile.gif pas mane kranklys, manau žako irgi protingas paukštis, ar neįsigudrina atsidaryti narvo?
Atsakyti
QUOTE(zebenkstiejka @ 2011 01 20, 13:59)
pas mane kranklys, manau žako irgi protingas paukštis, ar neįsigudrina atsidaryti narvo?

mano paukštis atsidaro, jei vandens indas išimtas. Buvo ir laktos metalinės varžtus atsukus. Gerai snapą valdo cool.gif

kranklys bigsmile.gif paukštis iš laisvės?
Atsakyti
Parduodu karaliska papuga ŽAKO bordouodegi
Parduodu karaliska papuga žako bordouodegi,amzius apie 3 metukus,moka kelis zodzius tokius kaip labas,ate,atkarotoja ivairiu gyvunu skleidziamus garsus megsta pasvilpaut kaip zmogus...gabus atkartoti zodzius,tiesiog nebeturime laiko uzsiimti,,valgo visaverti didziuju papugu lesala,vaisius,darzoves,ieskome geru ir rupestingu seiminiku,kurie uzsiimtu su siuo papuginu,tada jis tikrai taptu geras seimos draugas.
Kaina: 2 200 Lt

KAUNAS
Atsakyti