Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnai: darželis-mokykla Ramunėlė

mes irgi tuoj pradesim lankyt sita darzeli. Uzsirasem nuo rugsejo, bet vis dar ruosiames ax.gif mums 1m.3men.. Gal dar kas is nauju tokio amziaus lankot jau? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aisste @ 2007 10 03, 16:27)
mes irgi tuoj pradesim lankyt sita darzeli. Uzsirasem nuo rugsejo, bet vis dar ruosiames ax.gif  mums 1m.3men.. Gal dar kas is nauju tokio amziaus lankot jau?  ax.gif

tai kiek suprantu tas pirmadienis vis neateina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(chikita @ 2007 10 04, 00:34)
tai kiek suprantu tas pirmadienis vis neateina  biggrin.gif

ruosiames moraliskai ax.gif
Atsakyti

Sveiki,

Chikita, klausimas šiaip toks iškilo, pasisekė tėvų komitete nesu. biggrin.gif tik, kad tėvelių daug nesutinkam, tai ir pagalvojau kaip čia kas ką per kalėdas organizuos.
Kai būsiu darželį perduosiu nuo jūsų linkėjimus, nes dabar tai vyras vaiką vežioja, aš ten retas svečias. blush2.gif
Chikita kaip Jums sekasi naujam darželį?
turbūt nieks iš mūsų grupės čia daugiau neužsuka. g.gif
Atsakyti
[SIZE=1][FONT=Arial][COLOR=green]
Sveiki, o mes praeitą savaitę užrasėme savo mažylę i lopšelį. Norime pradėti lankyti po truputį nuo 2008m. kovo vidurio, o nuo balandžio jau pasilikti visai dienai. Direktore minėjo, kad labai daug tėvelių, užrašiusių savo vaikučius nuo š.m. rudens, perrašė juos kitam pavasariui...
Perskaičiau visus pasisakymus šioje temoje, bet neradau gerųjų auklėtojų bei auklyčių (šeimininkėlių) vardų smile.gif.
Gal kas nors iš jūsų taip pat planuoja pradėti lankyti lopšelį nuo kito kovo-balandžio?
Atsakyti
QUOTE(Vetrune @ 2007 10 08, 09:34)
Sveiki,

Chikita, klausimas šiaip toks iškilo, pasisekė tėvų komitete nesu. biggrin.gif tik, kad tėvelių daug nesutinkam, tai ir pagalvojau kaip čia kas ką per kalėdas organizuos.
Kai būsiu darželį perduosiu nuo jūsų linkėjimus, nes dabar tai vyras vaiką vežioja, aš ten retas svečias. blush2.gif
Chikita kaip Jums sekasi naujam darželį?
turbūt nieks iš mūsų grupės čia daugiau neužsuka.  g.gif

Praeitais metais ir tik pora dienu pries kaledas viena mama surinko tevelius vakare ir nutarem vietoj po kiek nesam pinigeliu ir t.t. tai manau nereikia jaudintis ir siemet tikriausiai taip bus smile.gif

mum sekes neblogai iki sio penktadienio... mat nelaime truputi atsitiko... vienas vaikiukas netycia numete stala po kuriuo buvo titas ir jam tiesiai ant rankos... skilo du pirstu kauliukai... dabar gipsas 5 dienas desines rankos unsure.gif bet tikiuos treciadieni nuims jau smile.gif

Atsakyti

Chikita, siaubas, užjaučiu. doh.gif
Ar iškvietė auklėtoja Jus, kai taip atsitiko?
Net šiurpulis per nugarą perėjo, kai perskaičiau tavo žinutę. doh.gif
Linkiu Jums greit pasveikt, ir vėl lankyti darželį.

O mūsų auklėtojos vardas Alina, auklytė Valia. man jos abi super, labai geros, vakar buvau paimti, tai mano vaikas buvo kelnes prikakojęs, o antrų pėdkelnių nebuvau atnešus, tik kelnės buvo, tai auklėtoja surado darželines pėdkelnes ir apmovė, kad mano zuikis nesušaltų, kitas vaikas buvo irgi plonai aprengtas, tai auklėtoja jį dar darželio darbužėliais aprengė. thumbup.gif Tai man labai patiko, tikrai stengiasi ,kad vaikai nesušaltų ir nesirgtų. thumbup.gif thumbup.gif

Tik va kas blogai, kad man nuo darbo labai toli šis darželis ir tik ar neteks mums jo kitais metais palikti. doh.gif verysad.gif

Beje mes irgi pradėjom lankyti nuo pavasario, manau tai pats geriausias laikas, kai nėra šalta, tai ir ligų bus mažiau, nors mes vistiek pradžioj labai sirgom. g.gif

Sėkmės visiems.
Atsakyti
QUOTE(Vetrune @ 2007 10 09, 09:13)
Chikita, siaubas, užjaučiu. doh.gif
  Ar iškvietė auklėtoja Jus, kai taip atsitiko?
  Net šiurpulis per nugarą perėjo, kai perskaičiau tavo žinutę.  doh.gif 
  Linkiu Jums greit pasveikt, ir vėl lankyti darželį. 

O mūsų auklėtojos vardas Alina, auklytė Valia.  man jos abi super, labai geros,
Tik va kas blogai, kad man nuo darbo labai toli šis darželis ir tik ar neteks mums jo kitais metais palikti. doh.gif  verysad.gif

Beje mes irgi pradėjom lankyti nuo pavasario, manau tai pats geriausias laikas, kai nėra šalta, tai ir ligų bus mažiau, nors mes vistiek pradžioj labai sirgom. g.gif

Sėkmės visiems.

jo man paskambino aukletoja, pries tai sesele apziurejo, bet visvien veziau i antakalni persviest, maza kas...
o tai ivyko labai greit, as pati suprantu kad jei ir as buciau vietoj aukletojos tai nieko nepadaryciau, nes po pietu nurinkinejo stalus o tie zaide, ir tik nespejo aukletoja nusissukt kaip se tau, o as pagalvojau kad jei ir pamatytu kad stalas krenta tai nemanau kad spetu sulaikyt nebent tik suktelt... tai va... as aukletojos nekaltinu, tik siaip galvoju pasneket su to vaikiuko tevais kad jam paaiskintu... nes titas su tuo berniuku kaip vienas prie kito prilipe, as titui aiskinu kad jiems reiktu atsiplest ir pan. o to tevai net nezino kad toks ivykis buvo matyt nes su manim tai nesnekejo nieko... g.gif bet titas i darzeli eina, nes as tik pradejau dirbt naujam darbe tai nelabai norisi jau atsiprasinet, aukletojos priima normaliai, nes ivykis darzely gi atsitiko... ax.gif

nu va... tai nedaug teks palankyt ir jums...

del aukletojos ir seimininkes tai drinks_cheers.gif

o del lankymo tai nemanau kad labai svarbu kada pradet, nes visvien vaikui reik priprast prie darzelio terpes, tai visvien persirgs nors ir pora dienu smile.gif
Atsakyti
Ačiū labai už rekomendaciją (dėl auklėtojų) - žinosim ko ieškoti, jeigu kur nors "nelabai" papulsim:). Gal dar kas nors pasidalintų įspūdžiais apie auklėtojas/auklytes lopšelio grupėse?

Iš anksto dėkinga
Atsakyti
QUOTE(EgleTuriKamile @ 2007 10 11, 21:20)
Ačiū labai už rekomendaciją (dėl auklėtojų) - žinosim ko ieškoti, jeigu kur nors "nelabai" papulsim:). Gal dar kas nors pasidalintų įspūdžiais apie auklėtojas/auklytes lopšelio grupėse?

Iš anksto dėkinga

Šeimininkė Teresė - labai šauni moteris, labai vaikučius prižiūri ir vaikai ją labai myli. Iš auklėtojų - gaila vardo nežinau, tokia šviesiais pusilgiais plaukais, labai maloni, visada besišypsanti auklėtoja yra. Mano Ugnė kai pradėjo lopšelį lankyt nuo jos kelių nenulipo. Labai gera auklėtoja ir moka su vaiku bendraut, nebara, visada maloniu tonu kalba. Man atrodo, jinai su mažesniais, t.y. lopšelinukais dirba..
Papildyta:
Aš norėjau visų mamyčių/tėvelių, kurių vaikai lanko šį darželį, paklausti, ar jums neatrodo, kad maistas ne visai pilnavertis šiame darželyje? Suprantu, kad darželis prastai finansuojamas, bet gal mūsų, tėvų renkamais kas mėnesį pinigais, kad ir nuo šeimos po 20 lt būtų galima vaikams vaisių daugiau nupirkt? Mūsų vaiką vyras daugiausia vežioja į šį darželį, bet aš kai ten būnu - man labai krenta į akis prastokas maistas, pvz. pusryčiams omleto gabaliukas su marinuotais žirneliais..Mano dukra net nevalgo jo visai. Arba batonas su sviestu - juk iš jo jokios naudos..Ir man atrodo, kad gert mažokai duoda, nes mūsų dukrytė namuose ištisai geria grįžus..

Ką manote? Kokie jūsų pastebėjimai?
Atsakyti
QUOTE(Activia @ 2007 10 26, 12:05)
Šeimininkė Teresė - labai šauni moteris, labai vaikučius prižiūri ir vaikai ją labai myli.  Iš auklėtojų - gaila vardo nežinau, tokia šviesiais pusilgiais plaukais, labai maloni, visada besišypsanti auklėtoja yra. Mano Ugnė kai pradėjo lopšelį lankyt nuo jos kelių nenulipo. Labai gera auklėtoja ir moka su vaiku bendraut, nebara, visada maloniu tonu kalba. Man atrodo, jinai su mažesniais, t.y. lopšelinukais dirba..
Papildyta:
Aš norėjau visų mamyčių/tėvelių, kurių vaikai lanko šį darželį, paklausti, ar jums neatrodo, kad maistas ne visai pilnavertis šiame darželyje? Suprantu, kad darželis prastai finansuojamas, bet gal mūsų, tėvų renkamais kas mėnesį pinigais, kad ir nuo šeimos po 20 lt būtų galima vaikams vaisių daugiau nupirkt? Mūsų vaiką vyras daugiausia vežioja į šį darželį, bet aš kai ten būnu - man labai krenta į akis prastokas maistas, pvz. pusryčiams omleto gabaliukas su marinuotais žirneliais..Mano dukra net nevalgo jo visai. Arba batonas su sviestu - juk iš jo jokios naudos..Ir man atrodo, kad gert mažokai duoda, nes mūsų dukrytė namuose ištisai geria grįžus..

Ką manote? Kokie jūsų pastebėjimai?

na mes kai lankem si darzeli maistu nesiskundem... bet zinokit visuose darzeliuose sudaromas meniu viso darzelio vaikams, vieni kazka megsta kiti kazko nemegsta... o gert jei jusu vaikui neuztenka manau galima atsinesti gerimo kasdien ir i spintele padet, mes dabar kai lankom zirmunelius vaikai daugiau geriantys visad turi savo gerimu spintelese... o del maisto va dar kas, galima sudaryt anketas visom darzelio vaiku mamom, kad surasytu ka vaikas valgo ko ne, o tada sudaryt meniu pagal dabar lankanciu vaikuciu poreikius, na ir aisku pagal esama darzelio biudzeta smile.gif siaip manau kad ir siaip mokestis uz darzeli dides nuo nauju, nes maisto kainos nezveriskai auga

cia tik mano nuomone ir pasiulymai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chikita: 30 spalio 2007 - 10:40
Mes lankom šį darželį ir tikrai maistu nėra ko skųstis... duoda ir tų vaisių, kadangi maniškis nevalgo, tai randam įdėtus į maišelį namo smile.gif o kad vaikai ne viską valgo, manau darželis ta vieta, kur įpranta valgyti viską labiau nei namie g.gif tarkim maniškis tik darželyje pradėjo valgyti sriubą thumbup.gif
Atsakyti