Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnai: darželis-mokykla Ramunėlė

na smagu isties girdet gerus zodzius apie musu numatoma lankyt darzeli, tai kazkaip ant dushios geriau, nors jei viskas Ok tik po metu, ar 1.5 zadam leist, bet vistiek, vyras sia sav turetu nuvaziuot pas direktore, bus tada aisku kaip su priemimais smile.gif dekui uz atsakymus

QUOTE(Linokas @ 2007 09 10, 14:50)
beje, kristelil, kokioj vietoj gyveni?  bigsmile.gif mes tai visai šalia  ax.gif gal kaimynkos, tik nesimatim?  doh.gif  biggrin.gif

mes siaip netoli irgi, prie statybu smile.gif)) kur nama stato didziuli , tai mes salia to namo naujam 5 auksciam
Atsakyti
Užrašiau nuo kitų metų rugsėjo dukriuką į šį darželį. Idomu kaip seksis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jori @ 2007 09 12, 18:01)
Užrašiau nuo kitų metų rugsėjo dukriuką į šį darželį. Idomu kaip seksis g.gif

kada urasinejai? ir ar vietu normaliai dar yr? blem, vyras vis niekaip "nedavaziuoja" iki darzelio smile.gif ir beje, ko reikia uzsirasant? as vyrui idaviau gimimo liudijima ir mano registracija g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristelil @ 2007 09 13, 08:35)
kada urasinejai? ir ar vietu normaliai dar yr? blem, vyras vis niekaip "nedavaziuoja" iki darzelio  smile.gif ir beje, ko reikia uzsirasant? as vyrui idaviau gimimo liudijima ir mano registracija  g.gif

Vakar užrašiau. Nesulaikiau kada vyras nueis užrašyt, tai nuėjau su dukriuku ir pati užrašiau. Reikėjo tik gimimo liudijimo (kopiją pasidarė) ir užpildyt prašymą. Dėl vietų tai ką aš žinau, kai skambinau ir klausiau, tai pasakė, kad sąrašus šiuo metu sudarinėja. Nuėjus perklausiau ar pakliūsim, tai užtikrino kad be problemų pakliūsim.
Gali pasiskambinti pradžioje ir pasitikslinti priėmimo valandas, kad veltui nenukeliautum ir direktorę kabinete surastum.
Atsakyti
Aš tai nešdama šiukšles nuėjau doh.gif biggrin.gif nieko nereikėjo, tik užpildžiau prašymą, o likus dviem savaitėm iki lankymo pradžios (prašyme parašai datą, nuo kada norėtumėt eiti), liepė pristatyti gim.liud.kopiją ir med.pažymą mirksiukas.gif
Atsakyti
kaip faina jog bendraamziai i viena darzeli eis(grupe) thumbup.gif as tai kolkas nieko nerasiau su suneliu,nes dukryte ten lanko ir manau be problemu pakliusim 4u.gif
Atsakyti
na žiūrint kiek naujų grupių susidarys mirksiukas.gif šiaip neblogai būtų thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rrina @ 2007 09 12, 11:35)
Smagu skaityti gerus atsiliepimus smile.gif Mes rytoj -poryt keliausime pirmą kartą čia į lopšelį  4u.gif gal kas nors eisite kartu ? smile.gif

Sveiki, Į kokią grupę eisit? mano vaikas irgi lanko lopšelį, bet lyg tai dar vieną naują grupę atidarė šiemet. g.gif
Parašykit kaip sekasi pratintis prie darželio?
Atsakyti
QUOTE(Vetrune @ 2007 09 17, 11:14)
bet lyg tai dar vieną naują grupę atidarė šiemet. g.gif

na as kai su direktore snekejau tai lyg dvi naujas atidare 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vetrune @ 2007 09 17, 11:14)
Sveiki,  Į kokią grupę eisit? mano vaikas irgi lanko lopšelį, bet lyg tai dar vieną naują grupę atidarė šiemet. g.gif
Parašykit kaip sekasi pratintis prie darželio?

Einam į Uogelę. Kol kas grupę lanko 5 vaikai. Maniškiui labai patiko smile.gif šiandien trečia diena kai ėjom, jau liko miegoti pietų, atėjau pasiimti per vakarienę, tai išėjom gal po pusvalandžio, niekaip neįkalbėjau eiti namo doh.gif Kai ateinu linksmas, žaidžia, į mane tik pasižiūri ir pirmyn prie mašinų lentynos bigsmile.gif
Atsakyti
O kaip ten auklytės? kaip elgiasi su vaikais? kuom juos užima? bigsmile.gif
Atsakyti
Negi tiek mažai mamyčių, vedančių leliukus į šį darželį? blink.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linokas: 26 rugsėjo 2007 - 13:03