Ieskojau savo dukrai darzelio. Perejau sesis Vilniaus darzelius (perskambinau gerokai daugiau) ir tik Ramuneleje vedeja perziurejus sarasus pasake, kad 'tikriausiai priimsim'. Visur kitur buvo tvirtas 'NE'.
Na mes taip pat noretumu i si darzeli, visgi salia namu. Paskambinom direktorei, sake ateit kai vaikuciui metai bus. Sake priims. Bet galvoju, gal visgi nueit reiketu, gal i koki sarasa itrauktu

sveikos
jau arteja TA diena, po svaites,jei viskas ok, zygiuosim i darzeli
kazkoks stresas ima truputeli kutenti mane
cia turbut naturalus procesas

jau arteja TA diena, po svaites,jei viskas ok, zygiuosim i darzeli

kazkoks stresas ima truputeli kutenti mane

ar kieno vaikuciai lanko Varpeli?

Mes irgi uzsirasem i ramunele,jei priims tai nuo rudens zygiuosim.
QUOTE(kristelil @ 2009 03 31, 13:14)
Mano mažylis varpeliukas

Sveikos, nuo rudens leisim dukrytę į šį darželį, direktorė minėjo, kad į Saulėgrąžų grupę. Gal kas jau irgi žino ,kad jūsų vaikučiai lankys šią grupę? Gal net kieme susitinka vaikai? Mes gyvenam šalia darželio.
Kitas klausimas - dėl pusryčių. Supratau, kad juos duoda apie 8,30 val. Mūsų pupa šiuo metu keliasi apie 7.30, ir antras žodis būna niami
nelabai įsivaizduoju kad ji ištemptų iki to laiko, o jei duosi namie pusryčius, ten nevalgys
kaip darote jūs?
Kitas klausimas - dėl pusryčių. Supratau, kad juos duoda apie 8,30 val. Mūsų pupa šiuo metu keliasi apie 7.30, ir antras žodis būna niami

QUOTE(skibru @ 2009 06 19, 13:06)
Sveikos, nuo rudens leisim dukrytę į šį darželį, direktorė minėjo, kad į Saulėgrąžų grupę. Gal kas jau irgi žino ,kad jūsų vaikučiai lankys šią grupę? Gal net kieme susitinka vaikai? Mes gyvenam šalia darželio.
nelabai įsivaizduoju kad ji ištemptų iki to laiko, o jei duosi namie pusryčius, ten nevalgys
kaip darote jūs?

sveikos mamytes,
mes irgi planuojam rudeni eit i darzeli, uzsirasem praeita vasara. Kokioj grupei busim nezinau, o kiek ju is viso yra, ta prasme visai maziuku (maniskiam lapkriti bus 2 metukai, nuo tada ir planuojam, juk ne butinai pradeti lankyti reikia nuo rugsejo?

Mes irgi gyvenam netli darzelio, gal kartais ir susitinkam:)

O kiek metuku tavajai dukrytei? Ir nuo kada planuojat eiti, ar nuo rugsejo. Kaip pas jus su pampersais ir savarankisku valgymu?
QUOTE(skibru @ 2009 06 19, 13:06)
kaip darote jūs?

Skibru, tik dabar pastebejau, kad taviske mergaite tik 4 dienom vyresne uz mano mazi, maniskis gimes lapkricio 9

Smagu butu su jumis susipazinti

QUOTE(gabijukas @ 2009 05 07, 19:04)
Mano mažylis varpeliukas
Iš pradžių pergyvenau, kad aukletojos rusakalbes, o šeimininkė net nesupranta lietuviškai, bet dabar dar ir džiaugiuosi, gal vaikis mokės geriau rusiškai nei aš
Svarbiausia, kad vaikas labai nori į darželį ir jaučiasi ten laimingas 

jo, mano mazoji, jau zaisdama kalba rusiskai kartais

QUOTE(skibru @ 2009 06 19, 14:06)
kaip darote jūs?

mes laikinai dabar Saulegrazoje, kol vasaros sezonas, grupe tvarkinga, aukletoja is Saulegrazos tik viena zinau, nes ji buna ir Uogeleje, tai faina man ji. Pusryciai 8.30, manau, kol susirusoit, nueisit, apie pusrycius negalvos vaikas, o ateje ir gausit iskart niam niam

QUOTE(Anita @ 2009 06 20, 20:50)
sveikos mamytes,
mes irgi planuojam rudeni eit i darzeli, uzsirasem praeita vasara. Kokioj grupei busim nezinau, o kiek ju is viso yra, ta prasme visai maziuku (maniskiam lapkriti bus 2 metukai, nuo tada ir planuojam, juk ne butinai pradeti lankyti reikia nuo rugsejo?
)
Bet siap ka is pazistamu paklausiu, visi sako , kad leis i Ruta
, Ramunele nepatinka kad trys kalbos, kad tvora zema, kad vakarais renkasi jaunimas... O man tai visai nieko, cia pasiskaiciau geru atsiliepimu, ir direktore labai sauni moteriske, nepaliginus su dirike Rutoj.
O kiek metuku tavajai dukrytei? Ir nuo kada planuojat eiti, ar nuo rugsejo. Kaip pas jus su pampersais ir savarankisku valgymu?

del kalbu, tai man regis yra didelis privalumas, juk uzsienio kalbos niekam niekada nepamaise dar

Buvom mes vakar pas direktore, i sarasus esam itraukti, eisim nuo rudens i saulegrazu grupe. Sake ten visi vaikuciai 2007 metu. Jau prie saraso daug pliusiuku stovi, taip suprantu tai kas tikrai vaikscios. Grupei sake 15 mazyliu. Patalpos zaidimo ir miegojimo atskiros. Labai gire auklyte, aukletoja, sake, viena jauna, kita vyresne. Gal kas zino kaip tos aukletojos? Sake dar, kad lankyti reiketu pratinti jau nuo rugsejo, o ne nuo lapkricio, kaip planavau.
Pagalvojau, kad vaikuciams butu drasiau zinksniuot i darzeli, reiketu pries tai susipazinti
Mamytes su vaikuciais2007, kur esat, kaip su jumis susidraugaut
Pagalvojau, kad vaikuciams butu drasiau zinksniuot i darzeli, reiketu pries tai susipazinti

Sveikos mamytes, mano pipiras irgi pateko i si darzeli. Nuo rugsejo pratinsimes,tuomet jam bus 2m.ir 3men. I kokia grupe patekom nezinau, bet kaip suprantu i saulegraza turetume. Mes gyvenam tolokai,tai susipazinsim tik vietoj
. Siaip man gal tik neramu del darzelio tvoros,kad ji zema, bet tikiuosi kad auklytes suziures visus vaikucius. Siaip atsiliepimai kol kas neblogi.
Tiesa, kada jums direktore liepe atnesti sveikatos pazyma? Man paskutine rugpjucio savaite, o pazyma tik 3 dienas galioja. Tai reiks kazkaip suktis

Tiesa, kada jums direktore liepe atnesti sveikatos pazyma? Man paskutine rugpjucio savaite, o pazyma tik 3 dienas galioja. Tai reiks kazkaip suktis