Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnai: darželis-mokykla Ramunėlė

QUOTE(kristelil @ 2009 08 26, 09:58)
sake reikes pazymos  doh.gif  iki rugsejo 15 pristatyti

Jau pasiėmėm ax.gif Ačiū už info.

QUOTE(monika_c @ 2009 08 31, 14:12)
musu vaikas dar pakolkas nedraugauja su puoduku, tai ydomu, kaip tenai kas bus?????

Uždės pampersą, kitu laiku visus kartu (prieš miegą, po miego, prieš valgį, prieš lauką...) sodins ant puoduko smile.gif Maniškis nedarė eidamas taip pat.

QUOTE(deluxe @ 2009 08 31, 14:26)
Siandien buvau darzelyje,nuveziau pazyma,direktore parode kur grupe, su auklytem pabendraut neteko, nes bus tik nuo rytojaus. Kol kas ispudziai neblogi, grupe tvarkinga. Rytoj bus daugiau ispudziu smile.gif

Kurioj grupėj būsit?
Atsakyti
QUOTE(deluxe @ 2009 08 31, 14:26)
Siandien buvau darzelyje,nuveziau pazyma,direktore parode kur grupe, su auklytem pabendraut neteko, nes bus tik nuo rytojaus. Kol kas ispudziai neblogi, grupe tvarkinga. Rytoj bus daugiau ispudziu smile.gif

sėkmės rytoj 4u.gif Išbandykit viską, mes prisijungsim penktadienį arba pirmadienį mirksiukas.gif laukiam įspūdžių on-line ax.gif
Atsakyti
Mes jau perėjom į darželinę grupę ir fantastika - turėsim pačią geriausią darželio auklėtoją Agatą thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Jurgele,2009 08 31, 15:36]
Kurioj grupėj būsit?

Saulegrazoj. Aukletoja siandien buvo Marina ir seimininkute,tik varda pamirsau,ryt bus kita aukletoja.
Atsakyti
[quote=deluxe,2009 09 01, 12:01]
[quote=Jurgele,2009 08 31, 15:36]
Kurioj grupėj būsit?

Saulegrazoj. Aukletoja siandien buvo Marina ir seimininkute,tik varda pamirsau,ryt bus kita aukletoja.
[/quote]

Ar daug vaikučių grupėj? Kaip patiko vaikui pirma diena?
Atsakyti
QUOTE(skibru @ 2009 09 01, 12:06)
Ar daug vaikučių grupėj? Kaip patiko vaikui pirma diena?

Siandien buvo 6-7 vaikai, osarase 16 maciau is viso. Maniskis labai nedrasus buvo, be manes net zaislo jokio neeme, bet paskui pradejo zaisti. Zinoma,is akiu manes nepaleido,tai buvau kokiom 5 min dingus ir radau apsiasarojusi. Siaip gal tik du vaikai galetu be tevu jau isbuti ilgiau, o visis kiti nelabai - verkia. Kai kurie tevai buvo palike vienus. Tai choru visi verke. Patiko,kad aukletoja neliepe palikti vaiku vienu, leidzia kartu buti, nu ir joms sunku pirmas dienas. Siaip dauguma mazesni vaikai buvo iki 2 metu, bet sake bus ir vyresniu. Vnz teks pavargti (bent jau man ir kiek maciau dauguma kitiems).

Reikia atejus turet tapkytes i grupe persiauti, atnesti vienk.nosinaiciu dezuteje,pizamos reikes,drabuzeliu atsarginiu, jei su pampiu tai ju irgi ir dregnu serveteliu. Nu kol kas tiek. Ryt keliausim vel.
Atsakyti
QUOTE(deluxe @ 2009 09 01, 12:49)
Siandien buvo 6-7 vaikai, osarase 16 maciau is viso. Maniskis labai nedrasus buvo, be manes net zaislo jokio neeme, bet paskui pradejo zaisti. Zinoma,is akiu manes nepaleido,tai buvau kokiom 5 min dingus ir radau apsiasarojusi. Siaip gal tik du vaikai galetu be tevu jau isbuti ilgiau, o visis kiti nelabai - verkia. Kai kurie tevai buvo palike vienus. Tai choru visi verke. Patiko,kad aukletoja neliepe palikti vaiku vienu, leidzia kartu buti, nu ir joms sunku pirmas dienas. Siaip dauguma mazesni vaikai buvo iki 2 metu, bet sake bus ir vyresniu. Vnz teks pavargti (bent jau man ir kiek maciau dauguma kitiems).

Reikia atejus turet tapkytes i grupe persiauti, atnesti vienk.nosinaiciu dezuteje,pizamos reikes,drabuzeliu atsarginiu, jei su pampiu tai ju irgi ir dregnu serveteliu. Nu kol kas tiek. Ryt keliausim vel.

o, nu žiūrėsim ką mūsų mergelė darys - kol kas tai kai kur paliekam, parodo ate ir nuvaro thumbup.gif Jau smalsu darosi net. Manau apsipras ir kiti, linkiu kad tik kuo greičiau tai įvyktų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skibru @ 2009 09 01, 13:50)
o, nu žiūrėsim ką mūsų mergelė darys - kol kas tai kai kur paliekam, parodo ate ir nuvaro thumbup.gif  Jau smalsu darosi net. Manau apsipras ir kiti, linkiu kad tik kuo greičiau tai įvyktų  smile.gif

na tikiuosi,kad jums bus viskas gerai, ir kiti vaikai kuo greiciau pripras.
Atsakyti
O kaip jums ta aukletoja Marina, koks pirmas ispudis? Kaip seimininkele?
Atsakyti
Tai aš supratau, kad Marina tik šiandien buvo, nuolatinė bus nuo rytojaus ir kita?
Atsakyti
QUOTE(deluxe @ 2009 09 01, 12:01)

Auklėtojos lopšelyj bent iki šiol būdavo 2 dienas pagrindinė auklėtoja, 1 diena kita. Ir vėl 2 ir 1.

QUOTE(Anita @ 2009 09 01, 14:11)
O kaip jums ta aukletoja Marina, koks pirmas ispudis? Kaip seimininkele?

Marina iš pirmo žvilgsnio sudaro prieštaringą įspūdį mirksiukas.gif Bet šiaip ji labai supratinga. Man atrodo ji ir toliau bus auklėtoja vyresniukų, tai pas mažuosius nebent bus ne pagrindine.

QUOTE(skibru @ 2009 09 01, 14:14)
Tai aš supratau, kad Marina tik šiandien buvo, nuolatinė bus nuo rytojaus ir kita?

Nuolatinės būna 2.
Atsakyti
QUOTE(Jurgele @ 2009 09 01, 15:54)
Auklėtojos lopšelyj bent iki šiol būdavo 2 dienas pagrindinė auklėtoja, 1 diena kita. Ir vėl 2 ir 1.
Marina iš pirmo žvilgsnio sudaro prieštaringą įspūdį  mirksiukas.gif Bet šiaip ji labai supratinga. Man atrodo ji ir toliau bus auklėtoja vyresniukų, tai pas mažuosius nebent bus ne pagrindine.
Nuolatinės būna 2.

Ačiū už paaiškinimus 4u.gif Man darželis yra mistika, nes pati nesu jo lankiusi, ir šiaip nesu susidūrusi, tad visiškai nežinoma sistema blush2.gif
Atsakyti