Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnai: darželis-mokykla Ramunėlė

QUOTE(Rrina @ 2009 09 03, 15:38)
Gal kas žinote kurios auklėtojos dabar bus Žibutėse ?

O jūs Žibutėse? Jei taip, tai mes grupiokai drinks_cheers.gif Dvi dienas bus Julia, vieną - Agata.
Atsakyti
QUOTE(Jurgele @ 2009 09 03, 15:13)
O jūs Žibutėse? Jei taip, tai mes grupiokai  drinks_cheers.gif Dvi dienas bus Julia, vieną - Agata.

taip, eisim į Žibutes, dabar dar atostogaujam. Buvom užsukę rugsėjo 1, buvo neaukšta šviesiaplaukė auklėtoja, sakė ji pas mus bus nepagrindinė, tai ji - Agata ? O Julia kaip atrodo ? kokioj grupėj pernai dirbo ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rrina @ 2009 09 03, 14:38)
Manau, Uogelėse liko Elena, o ne Alina ( nes ji ir buvo iki šiol). Marina labai gera thumbup.gif tik kalbėti lietuviškai truputį bijo smile.gif

O tai kaip Elena, ar gera vaikuciams?
Atsakyti
QUOTE(Jurgele @ 2009 09 03, 15:07)
Labai gera  thumbup.gif Skardžiabalsė, daug metų atidirbus, bet tokia prie kurios vaikai limpa smile.gif

joa, man irgi Alina labai faina mirksiukas.gif

QUOTE(Rrina @ 2009 09 03, 15:38)
Manau, Uogelėse liko Elena, o ne Alina ( nes ji ir buvo iki šiol). Marina labai gera thumbup.gif tik kalbėti lietuviškai truputį bijo smile.gif

Uogelese, matyt ne Alina, nes ji liko sake puse etato tik musu grupeje, tai yra Varpelis

Kas dar del kitu aukletoju su kuriomis teko susidurti per sia vasara, kai buvo sujungtos grupe ir jos keitesi, tai negaliu apie nei viena nieko blogo pasakyt,
Aukletoja Irena(Irina) kuri dabar Saulegrazoje, man labai patiko, ir vaikam ji patinka, tik kaip kad kazkas ir sake, gal siek tiek issiblaskiusi smile.gif aukletoja Marina kuri dabar Uogelese, is pradziu ir man pasirode kiek rimtoka ir garsiai kalbanti, taciau, tikrai nebloga moteriske, ir dukrai mano irgi patiko mirksiukas.gif dar aukletoja Beata buvo vasara, tai ji irgi tikrai labai faina ir maloni, nors nezinau kurioje ji dabar grupeje dirba. g.gif
Atsakyti
Na ką, išaušo diena kai ir mes atėjom į daželį, į Saulėgrąžų grupę 4u.gif Radom daug berniukų, mažai mergyčių, pataikėm į gimtadienį - tad mūsiškė labai drąsiai ir nuvarė, ir pasiliko be problemų (man labiau širdį skaudėjo dėl vieno labai verkiančio berniuko, kuris verkdamas man už rankovės paėmęs vis sakė - mama ,mama, ir rodė į duris unsure.gif ) Bandžiau vis nuraminti, nu bet niekaip, tai paskui kažkaip ant arkliuko prikalbinau užsėsti, tai sukukčiodamas, bet pasisupo thumbup.gif

Auklėtoja kaip ir kažkuri minėjo - Irena pagrindinė, kita - Marina, šeimininkutė - Aldona. Kažko pasakyti po pirmo karto negaliu, maloniai trumpai pabendravom ir viskas. Labai jau verkiančiųjų fonas neleido įsidėmėti nei vardų vaikų, nei veidų gerai biggrin.gif Tikiuosi visi kuo greičiau pripras.

Deluxe, kuris taviškis berniukas?
Atsakyti
QUOTE(skibru @ 2009 09 08, 11:02)
Deluxe, kuris taviškis berniukas?

O maniskio sia savaite nera,truputi susirgom verysad.gif bet i savaites pabaiga bandysim vel pasirodyti.

Mergaiciu kol kas tikrai nedaug,tai smagu ,kad dar viena prisijungia prie kompanijos. O siaip aukletoja sake,kad sarase 7 lyg mergaites yra. Tai mazdaug lygybe turetu buti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deluxe: 08 rugsėjo 2009 - 13:02
QUOTE(deluxe @ 2009 09 08, 14:00)
O maniskio sia savaite nera,truputi susirgom verysad.gif bet i savaites pabaiga bandysim vel pasirodyti.
Mergaiciu kol kas tikrai nedaug,tai smagu ,kad dar viena prisijungia prie kompanijos. O siaip aukletoja sake,kad sarase 7 lyg mergaites yra. Tai mazdaug lygybe turetu buti smile.gif

aa, nu kaip tik minėjo auklėtoja, kad vienas berniukas serga verysad.gif Na linkim pasveikti kuo greičiau ir laukiam smile.gif Mes ryt jau vesim pusryčiams, ir paliksim iki pietų miego, nes ji išbuvo ir lauke puikiai, vyras nuėjo pasiimti, tai ji žaidė savarankiškai, o vyras supo kitą berniuką lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skibru @ 2009 09 08, 15:24)
aa, nu kaip tik minėjo auklėtoja, kad vienas berniukas serga  verysad.gif Na linkim pasveikti kuo greičiau ir laukiam smile.gif Mes ryt jau vesim pusryčiams, ir paliksim iki pietų miego, nes ji išbuvo ir lauke puikiai, vyras nuėjo pasiimti, tai ji žaidė savarankiškai, o vyras supo kitą berniuką  lotuliukas.gif

Na smagu,kad jusu mergaitei patinka. Maniskis lauke irgi neblogai jauciasi,o viduj nelabai patinka,verkslena verysad.gif
Atsakyti
[quote=skibru,2009 09 08, 10:02]
Na ką, išaušo diena kai ir mes atėjom į daželį, į Saulėgrąžų grupę 4u.gif Radom daug berniukų, mažai mergyčių, pataikėm į gimtadienį - tad mūsiškė labai drąsiai ir nuvarė, ir pasiliko be problemų (man labiau širdį skaudėjo dėl vieno labai verkiančio berniuko, kuris verkdamas man už rankovės paėmęs vis sakė - mama ,mama, ir rodė į duris unsure.gif ) Bandžiau vis nuraminti, nu bet niekaip, tai paskui kažkaip ant arkliuko prikalbinau užsėsti, tai sukukčiodamas, bet pasisupo thumbup.gif

Man net asara nubego, kai rasei apie ta verkianti berniuka. Taip bijau kad su maniskiu bus panasi situacija. Vakar net su mociute namie nenorejo pasilikti, teko slapcia sprukti.
O kokio amziaus dauguma vaikuciu, ar daug yra iki 2 metuku? Gal ka nors sake apie tevu susirinkima?
Atsakyti
[quote=Anita,2009 09 09, 08:46]
[quote=skibru,2009 09 08, 10:02]

Man net asara nubego, kai rasei apie ta verkianti berniuka. Taip bijau kad su maniskiu bus panasi situacija. Vakar net su mociute namie nenorejo pasilikti, teko slapcia sprukti.
O kokio amziaus dauguma vaikuciu, ar daug yra iki 2 metuku? Gal ka nors sake apie tevu susirinkima?
[/quote]

As galiu atsakyti,kad deja bet dauguma vaikuciu maziau ar daugiau paverkia. Zinoma skauda sirdele,kai randi savo vaika tyliai verkianti ir kitus vaikucius graudziai verkslenancius, ieskancius savo mamyciu. Bet manau tai normalu,juk jiems viskas nauja,reikia laiko priprast.
Kol kas grupeje dauguma vaikuciu iki 2metu, bet bus ir vyresniu. Nes grupe surinkta is 2007m gimimo vaiku. Tai vieni gime metu pradzioje, o kiti pabaigoje. Na jei jusu vaikui ,tarkim, dar tik bus nesenai sueje 2 metai,tai kai kuriems vaikams neuzilgo sueis 3metai.
Atsakyti
Mamos, nebijokit - visko bus, na bet ka, c'est la vie ax.gif Graud, skaudu, aišku reik pratinti prie to pamažu mano akimis, o ne iš karto palikti visai dienai, jei vaikas reaguoja skaudžiai; mūsų tai panelė vakar puikiai išbuvo, tai šiandien auklėtoja liepė atvesti jau pusryčių, ir palikti iki pietų miego; na tai dar pasiskambinsim apie 11 val, ar viskas oki, jei taip, dar pabus ilgiau. Bet mūsų kažkaip labai be didelių emocijų su noru net sakyčiau ten varo, ryte tik va sunku buvo anksčiau keltis, dar i lovą norėjo, bet kai suprato, kad tik atsikėlus į lauką eina - tai džiaugsmui nebuvo ribų, net valgyti nereikėjo lotuliukas.gif Nuėjom ant pusryčių, tai ji sėdo prie stalo ir paliko vyras; įdomu kaip jai ten sekėsi valgyti, kitos mamytės sakė pačios buvo ir maitino.

Anita, jei pradėsit leisti vėliau šiek tiek, tai irgi pliusas, nes daug vaikučių jau bus apsipratę, ir nebus to verkimo aplink, nebus mamų, kas manau kitiems vaikučiams gal ir sukelia graudulį - va jis tai su mamyte, o kur mano unsure.gif
Atsakyti
Jūs maitinat vaikus darželyje? blink.gif Tada nieko keisto, kad kiti vaikai verkia ir ieško mamyčių doh.gif Nesutinku su tokiu elgesiu schmoll.gif
Mūsų grupėje, o ir pati direktorė sakė, kad jie nepropoguoja pasilikimo tėvų su vaikais darželyje. vaikai turi žinoti, kad darželyje yra tik vaikai ir auklėtojos, su kuriom jie būna. O jei visi subėgs maitinti ar migdyti vaikų, tai jau bus ne darželis schmoll.gif
Suprantu, kad sunkios ne tik pirmos dienos, bet kai kam net keli mėnesiai. Ne visi tėvai turi laiko sėdėti darželyje su vaiku, kol jie pripras schmoll.gif o kai mato, kad su jų draugais sėdi jų tėvai, tai patikėkit manim, kiek jiems nuoskaudos būna verysad.gif

Pačios sakot, kad skaudu matyti kitus verkiančius, o ką jiems dar belieka daryti? Mes, pratindami prie darželio, kai vaiką pasiimdavom prieš pietų miegą, net kitiems vaikams nesirodydavome, kad neprasidėtų klausimų lavina, o kur mano mamytė??? Vaikai tą skaudžiai išgyvena unsure.gif

Džiaugiuosi, kad mūsų grupėje to nėra rolleyes.gif Auklėtoja mano akimis puikiai susitvarko su vaikučiais, moka paguosti, užkalbėti, užimti vaikučius thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linokas: 09 rugsėjo 2009 - 09:39