QUOTE(INGRIDIK81 @ 2009 09 23, 20:42)
na iterpsiu as savo trigrasi,mano vaikas lanko oboliuko grupe bet buvo ir nykstukose,mamytes baikit jus cia savo pritenzijas reiksti, aukletoje kuri dabar dirba jusu grupeje dirba virs 20metu ir isvais nera ten nei vienos negeros aukletojos,jeigu jusu vaikui neskyre demesio reiskia buvo susirupinisi kitu dalyku,pvz nuejo vaikai i muzika sokti dainuoti,jusu vaikas nepanoro dalyvauti,pradejo verkti,aukletoje negali mesti visu vaiku kuriems skirta 20minuciu muzikos pamokai ir uzsiimti jusu vaikuciu. jus supraskyte vaiku grupeje buna iki 20,o nykstuku grupe isvis maisytas amzius,visi verkia pastoviai,cia praeis,ira adaptacinis periodas nezinau skirtingai pas visus vaikus buna. buna kad pirma savaite visai neverkia naujokai,o paskui tokius koncertus parodo.
o ka is vis jus tikites man idomu,skusites kam nors kad neatkreipe demesio jusu vaikui,pasijuoks tik is jusu,tikrai, as visa tai praejau,maniske irgi sunkiai adoptavosi,vede i darzeli tevas visada.,nereikia galvoti kad vaikas pirma diena jums pamojos rankyte ir pasakys ate.
niek darzelyje vaiku neskriaudzia,paverks ir nusiramins,nieko cia baisaus.
o del slogos,tai galiu pasakyti kad sirgs pastoviai,maniske iki 3-4metu sirgo,ir nieko nepadarysi,reikia stebeti kad ta sloga nepereitu i rimtesnias ligas.is savo patirties sakau tikra tiesa
ir savo aukletojai kada nors pasakysite dydeli aciu,nes jie labai daug ko ismokina vaikus.
o ka is vis jus tikites man idomu,skusites kam nors kad neatkreipe demesio jusu vaikui,pasijuoks tik is jusu,tikrai, as visa tai praejau,maniske irgi sunkiai adoptavosi,vede i darzeli tevas visada.,nereikia galvoti kad vaikas pirma diena jums pamojos rankyte ir pasakys ate.
niek darzelyje vaiku neskriaudzia,paverks ir nusiramins,nieko cia baisaus.
o del slogos,tai galiu pasakyti kad sirgs pastoviai,maniske iki 3-4metu sirgo,ir nieko nepadarysi,reikia stebeti kad ta sloga nepereitu i rimtesnias ligas.is savo patirties sakau tikra tiesa

ir savo aukletojai kada nors pasakysite dydeli aciu,nes jie labai daug ko ismokina vaikus.
As nereiskiu jokiu pretenzinu ir nesiskundziu, tiesiog idomu isgirsti kitu nuomone apie aukletojas ir tokia situacija su kuria mes susidurem. Na vaiku grupeje buvo tikrai maziau... bet to naujai atejusi vaika nors kazkiek reiketu sudominti, kad jis noretu sudalyvauti kartu. O jei jus manote kad tai visiskai normalu kai i vaika nekreipia demesio - tai jusu teise, aciu jums uz nuomone

Be to as rasiau kad tai tik pirmas ispudis toks buvo ir kad gal but as klystu. Mes jau susipazinom su kita musu grupes aukletoja ir ji man labai patiko. Tikrai labai fainas ir siltas zmogus.... na nuomone keicasi ... Bei ir pirma aukletoja jau ne tokia salta atrodo

Bet adaptacija mums vyksta labai sunkiai

Kitos mamytes parsykite prasau savo patirti kaip jus pratinot savo vaikus, labai noreciau isgirsti kokius nors patarimus. Gal as kazka blogai darau... ir del to vaikas taip reaguoja