[quote=GARBANYLA,2009 06 16, 21:19]
[quote=ederi,2009 06 15, 13:56]
labas merginos,
liudna... ketvirtadieni buvo lygiai 2 menesiai, kai mano sunelis gime tam, kad gryztu atgal. Neuzsibuvo pas mus. Man taip pat kilo labai daug "kodel", bet atsakymo nesuradau. As taip pat puikiai zinau, kad mano siela nurims, tik kai pastosiu dar.
Taciau radau pauikia terapija, kuri man padeda reabilituotis. Labai domiuosi nestumu, lyg vis dar tebebuciau nescia. Perku knygas, zurnalus, net keleta rubeliu nusipirkau. Man tai padeda. Gal ir keistoka is sono ziurint, bet jei nuo to lengviau, tai kodel gi neisbandzius.
Pradejau sportuot, einu i sporto kluba 5 kartus per savaite

, sveikai maitinuosi, nevartoju alkoholio, nerukau. Ruosiu idealius namucius savo vaikeliui. Net gi kaime sodyba remontuoti pradejom, kad kita vasara (as taip tikiuosi) galeciau ten atostogauti jau su dviem savo vaikais
O aš 5kartų nesportuoju

, bet aktyviai dalyvauju pėščiomis

. Kuo daugiau vaikštau mieste,parke,prie jūros... Atgaiva ir palaima! Išgeriu alaus, kartais surūkau cigaretę balkone,kai niekas nemato...

Neužsiciklinu ties tuo.

Nes jau buvau užstrigus ties sveiku gyvenimo būdu. jaučiausi,berods,idealiai ir net netikėjau,kad MAN gali kažkas nutikti! Purkštavau,kad sirgau paskutinį kartą prieš 5 metus,o kaip atrodo sloga,net pamiršau!Kai visi gulė nuo gripo,aš tvirtai vaikščiojau ir džiaugiaus,kokia sveika nėštukė esu. O še kad nori.. Seselė ligoninėj papokštavo: "kasmet atvažiuoja gimdyt po penktą,šeštą..Iš kaimų..Tampo kibirus,išgeriančios,su kvapu... Ir nieko! Vadinas reik ir parūkyt,ir išgert!

"

Juokas juokais, bet kažkodėl toks dėsnis kiaulystės vyrauja... Taigi,atsipalaiduoju. Jau po truputį gerėja. Kasdien stiprinu save tik geromis mintimis ir šypsenomis.
Reikia su baime susidraugauti! Pritariu! Ne bėgu nuo apsikūdikavusių draugių,o kaip tik bendrauju su jomis ir čiupinėju tuos mažus padarėlius,kurie viską jaučia. Buvimas su mažyliais ne skausmą kelia, o šypseną ir gerą nuotaiką. Tikiu,kad reikia pabūti tarp mažųjų ir nėščiųjų,kad pačiai greičiau patapti

. Linksmiau šiandien, nes praėjo vaisingos dienos (jaučiau jas labai:gimdulė jautresnė,norėjau daug sekso

...) ir namų darbai su MB buvo atlikti!

dabar galim atsipūsti ir laukti dviejų savaičių laikotarpio,kol paaiškės kas nors.
Ir pritariu visiems būdams,kurie tik teikia ramybę! Tik ne beatodairiškam užsidarymui namuose,į save. Reik visko,bet daugiau optimizmo ir drąsos. Daugiau saulės savy.

To ypatingai linkiu visoms!!! Nes turi gi kažkada ateiti pagerėjimas,taip?
[/quote]