Tai dar jauna visai...

Ir Dievas negailina... Zmogus planuoja planuoja, o Dievas juokiasi! Ir tai supratus, isisavinau, kad nereikia sumaterialinti tokio stebuklo, kaip vaikucio gimimas. Man juoka ir gailesti sukelia tos moterys, merginos, kurios apsipila snekomis apie karjera, namus, daktares laipsni, pasizymejima visuomeneje...O tik po VISO TO vaikelis,o paskui ne visoms iseina... Kodel jis taip nustumiamas i sali? Supaprastinamas! Kodel atrodo,kad jis visa ko baisumas? Inkaras? Nesuprantu,nesuprasiu. Arba, man turi vaikas gimti ne po avino zenklu, o skorpiono, ne ziurkes, o zalcio metais... Juokai! Viskas nustelbsta, kai suvoki, kad ne zmogus cia dalyvauja, o kazkas auksciau.
Vakar drauge sako, kad jei pastosiu dabar, pagimdysiu avino horoskopa (nesakiau,kad jau laukiuosi), tai prigrase, kad jokiu budu ne avina planuociau! Sako bjaurus zmones...

as nusijuokiau ir pasakiau-man nesvarbu,kas: zalcio ar kirmeles metais, avinas ar zuvele...svarbu,kad butu ir busiu dekinga Auksciausiajam! Nes man nesvarbu! Svarbu, kad laimingai isnesiociau

, kad be komplikaciju, kad nebijociau...
Nesu garantuota, kad vel nepersileisiu nei is sio,nei is to. guodzia tas,kad balandzio pradzioj persileidau vos 12sav. Kad priezasties nerado ir "nurase" infekcijai arba chromosomu trukumui... Na, viliuos liepos darbai su vyru ikurdino angeleliui jaukius,siltus, pilnus namelius! Ir kad nebus jokiu staigmenu...