[quote=Brela,2009 08 17, 09:48]
Labas furija
as apakus nuo tokiu istoriju, tiksliau nuo tokiu daktaru

o dar kai kurie zmones bando aiskint, kad uzsieny daktarai geresni

ir kas svarbiausia as SM jau ne viena desimti istoriju apie Anglijos-Airijos daktarus prisiskaicius, ir visos panasios

ir nesuprantu, ar jie taip ziuri tik i emigrantus, ar ir i vietinius?
as net nenoriu isivaizduot, kas per jausmas turi buti namie pagimdyt 17 sav vaikiuka

kosmaras... laikykis

ir kita karta vaziuok i Lietuva rupintis nestumu
[/quote]
Neturiu Lt kur buti, kad nestuma priziuretu. Pas gydytojus, kai buvau viskas buvo tvarkoj, bet kadangi anksciau jokiu magniu niekas neliepdavo gerti ir viso kito, tai ir negeriau, tik vitaminus. Gydytojai airiai cia normalus, esme, kad cia arabu yra daug, man gulint ant lovos ir kraujuojant, jis ne rupinasi vaiku, o aiskina man kaip as turiu myleti savo vyra.
[quote=GARBANYLA,2009 08 17, 17:50]
Mano mazoji irgi gime 31-33sav
[/quote]
33sav?

o mazoji gyva isliko? nesupratau siek tiek... Ar tai antras tavo nestumas,mieloji?
Stiprybes tau. Ramybes namuos. Sirdy. Skirk laiko sau. Leisk paliudet ir neuzgniauzk savy visko. Bet neapleisk dziaugsmo, nes pasaulis vis delto sukasi graziai!
Papildyta:
aciukas tau,Linute.

Tu laiminga moteris-turi bernyti jau. Ir lauki mazojo. Idomu cia plepeti su visomis! Bus idomu isgirsti po keleto menesiu,kaip tau einasi.. kaip pilvelis auga.. Tada galbut prisijungsiu prie potyriu ir as!
nors protas liepe nesitiketi nieko dabar,taciau nuo pojuciu nepabegsi. Labai jauciau ovuliacija. Ir meiles buvo daug su vyru...

Tai ir sirdis plazda,nenori sulaukti si penktadieni menesiniu.

ir as ne ka maziau ju nenoriu..

Pasunkejo krutys (jos ir taip dideles man), skiriasi skystis kazkoks (krekenos,kiek girdejau..)... Na, palauksiu tu dienu ir paziuresim.
O tu,Linut,jau buvai pas gydytoja? Uzregistravo?

Ar patekai netycia gal pas Šatkų?
[/quote]
Mano dukryte buvo pirmasis nestumas ir Mazajai mano jau 11 metu. O sitas mazylis jau buvo ketvirtasis nestumas ir niekaip su vyru nebeiseina sulaukt savojo princo.
Labai linkiu, kad viskas tau butu kuo geriausiai, manau po tokios netekties nusipelnom sulaukti II ir isnesioti savo aukselius.