Sveikos, Mergaitės

Kažkada rašiau į šį portaliuką, paskui pamečiau pavadinimą, o dabar vėl užklydau...Mano situacija tinkama, tai gal galiu prisijungti karts nuo kartelio į diskusijas

...Š.m sausio gale netekau berniuko 22nėštumo savaitę...Diagnozė - infekcija...O iš kur, kaip - neradome priežąsčių, nes visi tyrimai nuliovi, viskas man buvo gerai...Tai visiems čia ginams pas mus buvo šokas, kaip taip ėmė ir numirė Leliuks, kur viskas idealu buvo...O jis jau savaitę mano pilvely plūduriavo sau...Jei nebūčiau pati šumo sukėlusi, nežinau, kuo būtų besibaigę...
Visą laikotarpį po nelaimės iki gegužės mėn. pragedėjau, praverkiau - palūžusi buvau nerealiai...Nes turim jau šešerių metų sūnų, tai šito Mažylio taaaiiip laukėm...Tiek vilčių matyt, perdaug į jį buvo sudėta...Organizmas atsigavo jau po mėnesio, nes pati išgimdžiau...Skaitau šiuolaikinę literatūrą, tad žinojau, jog nebūtina pusmetį laukti, norint vaikelio po nelaimės...Su MB pasiraitojom rankoves ir ,,kibom į darbus,,

Ženklai iš dangaus siuntė savo palaiminimą - važiavome į Nidą ilsėtis, o kotedžiuko (nuomojome) miegamajame sau paveikslas čiut ne per visą sieną.O jame nupieštas Gandras...Tau pusę nakties ir prasimeldžiau mintyse tam Gandrui...Paskui jau namuose būnant - aplink namą kiek gandrų skraidė, nei vienais metais taip nebūdavo...Na ir gegužės vidury atėjo Stebuklas vėl į mūsų šeimą...Verkėm dvi dienas su vyru apsikabinę iš Laimės...Dabar eina 15nėštumo savaitė - širdelė jau pradeda drebėti kaip triušio, artėjant 20savaitei...
Bet...Moterys daug iškenčia šiame gyvenime dėl Tų mažų Stebuklėlių.Tikiuosi, kad šykart viskas bus gerai...O jei ne...Bandysim vėl ir vėl - nes nieko nėra nuostabiau už tą pienu kvepiantį Stebuklą...
Papildyta:Pridėsiu dar...Angeliuką praradau Būtent lankydamasi privačiai.Už konsultaciją mokėjau po 100lt.Kai mane ištiko nelaimė - jie nusiplovė rankas ir pasiuntė mane į ligoninę...Jei ne KMUK - o esu iš žemaitijos, būčiau kojas ir tojeligoninėje pakračiusi...Tad manau, kad nei privati, nei poliklinika, nei profesoriai neišgelbės to - kam Likimas yra nulemtas...