Labulia, Mergaitės

Tikrai nedingsiu aš iš čia

Tik...kažkokie nekalbadieniai buvo

Daug laksčiau su tyrimais, buvo visokios paranojos užplaukusios, o ir tos savaitės kritinės...Žiemą kaip tik ir išėjo tada mano mažylis į Angelus, būtent šiomis savaitėmis...Tai norėjosi tik užsitraukti pledą ir pakaukti kaip šuniui...O ir MB kažkoks prislėgtas, su darbais ten pas jų neaišku - tai man nieko perdaug nepasakoja, bet jaučiu tą krizės šmėklą slankiojant...Lapkričio pirmą jau išeinu iš darbelio, nes atostogų 3sav priklausi ir jau dekretas 11.23

Tai laukiu nesulaukiu - tada dažniau čia apsireikšiu
Na, o mano Gyventojas kad spiria kad spurda...

Jau kasdien jaučiu aiškius judesėlius, jo reakcijas į mano emocijas...O lyties ir nesirodo

Čia, matyt, mano smalsumo kantrybę bando
Garbanyla, nu širdis atsigavo Tavo parodėlę apie rudenį peržvelgus...Šaunuole, Mergyt, jauti gamtos spalvas, nuotaikas, ir sugebi jas pateikti.
Furija04 - ale vistiek gerai, kad nesėdite rankų sudėję lietuvoje ir dejuojat...Jūs turite tikslą ir jo siekiate

O dėl dukrytės - tai pasiūlyčiau mažytį patarimuką - pasinaudok ,,čia ir dabar,, principu. ,,...Kad seneliai liko lietuvoje, kad esi ČIA ir DABAR su Tėveliais.Kad Jūs visi turite pareigų ir jos, būtent, pareiga, yra mokykla ir išmokti jaustis gerai ir smagiai toje mokykloje...,,
Daugelis mūsų darome klaidas gailėdami savęs, artimųjų, ką padarėme ir ko nepadarėme...Bet tai yra Praeitis.Tai - praeita akimirka.Ir jei Dabartyje neišmoksime nusišypsoti - ateities akimirką galime sutikti nelaimingi.
Tad Egliuske, nusišluostom ašaras...Tu Jau iškentėjai fizinį skausmą, jau turi ką prisiminti širdelėje...Tad nusišypsok Dabarčiai - ir rytojus nebeatrodys toks nykus...
Balionėliai Ederi, Rajai28 ir visoms kitoms, kurių gal nepaminėjau...