mano vaikis moka nuotaika pakelt, vakar prietums kepiau namine pica jaunuolis valge valge, liko gabaliukas ir sako- nu mama suvalgyk, pas tave raumenu daugiau bus

QUOTE(spyglej @ 2009 05 13, 10:37)
Žydrute tai gal bus mergaitė tai Vilte galėsi ir pavadint...man tai tas vardas toks atrodo kaip viltis kad tikrai ji bus. 

Papildyta:
QUOTE(rugsėjė @ 2009 05 13, 12:17)
mano vaikis moka nuotaika pakelt, vakar prietums kepiau namine pica jaunuolis valge valge, liko gabaliukas ir sako- nu mama suvalgyk, pas tave raumenu daugiau bus 

tikras galvociukas

QUOTE(zydrute @ 2009 05 13, 12:20)

nereikia pasiduot tokiom mintim...

QUOTE(vdapr @ 2009 05 13, 12:22)
zinau kad nereikia,bet... nieko negali zinoti kas dar laukia

QUOTE(rugsėjė @ 2009 05 13, 11:17)

BICIUK SU GIMIMO DIENA

Labas rytas Mielosios

bice, su gimimo diena. geru tau metu, kad svajones issipildytu.
zinau, kad baisu, bet kaip nors. ir man buvo baisu eliziuka nesioti, bet viskas praejo normaliai. buk tvitra.
mano eliziui du nauji dantys dygsta, jau net 6 tures. kartais kai ikanda, tai oj kaip skaudziai, o kasti megsta, tik ir taikos.
QUOTE(zydrute @ 2009 05 13, 12:27)
zinau, kad baisu, bet kaip nors. ir man buvo baisu eliziuka nesioti, bet viskas praejo normaliai. buk tvitra.
mano eliziui du nauji dantys dygsta, jau net 6 tures. kartais kai ikanda, tai oj kaip skaudziai, o kasti megsta, tik ir taikos.
QUOTE(zydra30 @ 2009 05 13, 12:44)
bice, su gimimo diena. geru tau metu, kad svajones issipildytu.
stengiuos

kokia Eliza jau didute,o kandziotis jie visi megsta

BICE, mieloji, su gimtadieniu tave!

Sveikutės, ir aš prisidedu prie sveikinimų
Būk laiminga, bice, būk žavi, tegul negandos aplenkia namus, o džiaugsmas sugrįžta dažniau nei iki šiol. Labai linkiu dvasios stiprybės, sielos ramybės ir paprastos žmogiškos laimės!
O dėl brelos kūdikėlio labai liūdžiu, manoji gimė 22sav ir teišgyveno 50 min. Tegul Dievulis ir visi mūsų angelėliai padeda jai ir jos mažyliui. Juk negali amžinai nesisekti...

Būk laiminga, bice, būk žavi, tegul negandos aplenkia namus, o džiaugsmas sugrįžta dažniau nei iki šiol. Labai linkiu dvasios stiprybės, sielos ramybės ir paprastos žmogiškos laimės!

O dėl brelos kūdikėlio labai liūdžiu, manoji gimė 22sav ir teišgyveno 50 min. Tegul Dievulis ir visi mūsų angelėliai padeda jai ir jos mažyliui. Juk negali amžinai nesisekti...
Brelos mažylis išėjo prieš tris valandas......................
QUOTE(Lera @ 2009 05 13, 18:12)
Siaubas, kaip supratau, tai jau antras jos vaikelis, virtęs angelu...

QUOTE(Lera @ 2009 05 13, 17:12)
Per sunku mažulėliui čia buvo

Užuojauta tėveliams