Įkraunama...
Įkraunama...

angeliuku mamyčiu svetainė

QUOTE(Pamelo @ 2009 05 13, 21:35)
as kasdien uzsuku tik tyliai paskaitau, paliudziu kartu su jumis...Jus taip graziai bendraujate...as dar susipazistu su jumis wub.gif
laikausi...kiekviena sunki sekunde virto minutemis...po truputeli i prieki wub.gif  wub.gif  wub.gif

Taip ir toliau, laikykis...reik judet priekin, nors ir labai sunku, nors kartais ir labai nesinori, bet kas mums belieka....? Stiprybes tau console.gif
Atsakyti
Biciuk su gimtadieniu, visko gero labai daug kaip ir tai 25-etei kuri laimėjo126000000 euru mirksiukas.gif birthday.gif
Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif

aciu mergaiciukes mielosios uz tiek siltu zodziu, uz tiek minciu wub.gif
Vdapr pasistengsiu mirksiukas.gif nors keista man butu sunuti tureti...
Vaivos juosta as jau i grazuoliu tarpa nebepretenduoju, po o kaip mane vakar nukirpo gun_bandana.gif teks pasidaryti naktiniu gyventoju doh.gif . Mes dar Lietuvelej, siuo metu Vilniuje, nuo 18 iki 24 trauksim i pajuri, tada dar kelios dieneles sostinej ir atgal verysad.gif . Laikas lekia, as visur lakstau kaip tas verselis is animacinio filmuko kuris seneles ejo aplankyti. Reik sustoti ir tiesiog pasidziaugti atostogu ramybe.
zvelsut klausei ar atsventem seneles jubilieju, tai va sestadieni ivyko ta svente. Zaviuosi as musus lietuviais senoliais 90, o proto sviesumo pavydeti galima, labai keista, bet Norvegijoje tokio amzelio sulauke ne augelis nenusisneka g.gif , gal cia tas nelengvas musu gyvenimas vercia smegenis dirbti...
O vakarykste diena man buvo is tiesu tikras parodymas, kad gyvenima reikia myleti, nes diena atnesanti dziaugsma gali virsti per akimirka begalinio skausmo diena verysad.gif , o rojus pragaru....
Brela tavo skausma tegaliu isivaizduoti....pajusti ji visu stiprumu tegali patyre...vis dazniau sau uzduodu klausima kiek gali istverti vienas zmogus ir suvokiu, kad beprotiskai daug, esam netobuli sutverimai, bet butent islikimo sugebejimas zmoguje yra tobulas. Jums belieka buti kartu, nepaleisti vienas kito, ir kai juoduma issiklaidys vel patiketi svajone. Sededama prie Sofijos vis pagalvodavau, kad sutikciau ja tureti bet kokia, kad tik gyva, be is tiesu tai tebutu kancia....kad ir kaip beskaudetu bet tikriausiai kartais geriau vaikucio mirtis negu ilgas ir sunkus kancios kelias. Nieko negaletum prilyginti motinos meilei ir rupesciui, bet kartais privalai patiketi, kad yra sioje visatoje vieta kur musu angelais rupinasi taip pat svelniai...Stiprybes jums

ir jums nestuke.gif stiprybes ir kuo daugiau graziu ramiu minteliu, o jusu pilvinukams grazaus augimo 4u.gif

geros dieneles visom mergaitukem 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Labai keista Biciuk tavo postus skaityt ryte parasytus o ne nakti.... ax.gif 4u.gif Sakai keista butu augint sūnelį? g.gif Man turbūt būtų keista auginti dukrytę... Bet auginsim ka turesim visos... svarbu, kad turėtume... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 05 13, 18:12)
Brelos mažylis išėjo prieš tris valandas......................

kartais zodziu buna per maza...
liudim kartu su jumis...
Atsakyti
labuka 4u.gif
Zydra rasei kad mazei dar pora dantuku islindo- nu kaip faina tie tokie pokyciai wub.gif
saviski jau pradejau viena leist i mokykla - nueit -pareit, baisoka buvo ir dabar prie lango budziu ax.gif . kai kurios mamos sake kad vaikai po valanda eina 100m namo doh.gif , maniskis turbut parskrenda lotuliukas.gif , parbega visas vysniavas po prakaitu, tai nerimaut ilgai netenka, o koks patenkintas kad vienas vaiksto rolleyes.gif . kai tingi keltis ryte sakau nu tai vienas eisi- tik strykt is lovos lotuliukas.gif
Atsakyti
brelauzuojauta mazute tau kuo didziausia ir tavo seimai sunku ka daugaiau ir rasyt per asaras klaveturos nematau.........stiprybes jums ir dar karta stiprybes
Atsakyti
Sveikos

Vyras mūrija ūkinio sieną pro tokį plyšį persisvėręs, tai aš kai kokia perekšlė nuo puodų ir Miglės vis lakstau žiūrėt, ar kas neuždribo, ar pats nenupuolė biggrin.gif .

Biciuk, iki Kauno pasižvalgyt nelėksit? ax.gif
Atsakyti
Sveikos. Norejau ikelt savo mazes nuotrauka, nepavyko doh.gif
Nu blyn, niekaip negaliu ismokt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrynja: 14 gegužės 2009 - 13:34
user posted image
pamėginau aš 4u.gif
valio pavyko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biruta: 14 gegužės 2009 - 14:31
QUOTE(biruta @ 2009 05 14, 15:31)