Labas rytelis
aciu mergaiciukes mielosios uz tiek siltu zodziu, uz tiek minciu
Vdapr pasistengsiu

nors keista man butu sunuti tureti...
Vaivos juosta as jau i grazuoliu tarpa nebepretenduoju, po o kaip mane vakar nukirpo

teks pasidaryti naktiniu gyventoju

. Mes dar Lietuvelej, siuo metu Vilniuje, nuo 18 iki 24 trauksim i pajuri, tada dar kelios dieneles sostinej ir atgal

. Laikas lekia, as visur lakstau kaip tas verselis is animacinio filmuko kuris seneles ejo aplankyti. Reik sustoti ir tiesiog pasidziaugti atostogu ramybe.
zvelsut klausei ar atsventem seneles jubilieju, tai va sestadieni ivyko ta svente. Zaviuosi as musus lietuviais senoliais 90, o proto sviesumo pavydeti galima, labai keista, bet Norvegijoje tokio amzelio sulauke ne augelis nenusisneka

, gal cia tas nelengvas musu gyvenimas vercia smegenis dirbti...
O vakarykste diena man buvo is tiesu tikras parodymas, kad gyvenima reikia myleti, nes diena atnesanti dziaugsma gali virsti per akimirka begalinio skausmo diena

, o rojus pragaru....
Brela tavo skausma tegaliu isivaizduoti....pajusti ji visu stiprumu tegali patyre...vis dazniau sau uzduodu klausima kiek gali istverti vienas zmogus ir suvokiu, kad beprotiskai daug, esam netobuli sutverimai, bet butent islikimo sugebejimas zmoguje yra tobulas. Jums belieka buti kartu, nepaleisti vienas kito, ir kai juoduma issiklaidys vel patiketi svajone. Sededama prie Sofijos vis pagalvodavau, kad sutikciau ja tureti bet kokia, kad tik gyva, be is tiesu tai tebutu kancia....kad ir kaip beskaudetu bet tikriausiai kartais geriau vaikucio mirtis negu ilgas ir sunkus kancios kelias. Nieko negaletum prilyginti motinos meilei ir rupesciui, bet kartais privalai patiketi, kad yra sioje visatoje vieta kur musu angelais rupinasi taip pat svelniai...Stiprybes jums
ir jums

stiprybes ir kuo daugiau graziu ramiu minteliu, o jusu pilvinukams grazaus augimo
geros dieneles visom mergaitukem