QUOTE(SiguteS @ 2009 05 15, 13:23)
Mano vyro sunui jau 16 metu, tai kai jam buvo 14, jis galvojo, kad tevai ir aplamai visi yra durniai ir nieko nesupranta

atvaziavo pas mus i svecius su pana, einu nakti i wc, ziuriu metos ten prez.... ojetau, nulekiu pakvieciu savo vyra, sakau ziurek, na man tikrai nesivaidena. Aisku, jam buvo labai juokinga, o kai pasake sunaus mamai tai ji sako dvi dienas blioviau

uztat ir sakau vyrui kad anuku labai greit jau apturesi, ir anukai bus vyresni, nei tavo paties vaikuciai (aisku jeigu Dievulis duos)
sunki ta paauglyste, as buvau kaip super dukra padauginus is 100kartu, bet gerai kaip gherai biagias
mano vyro dukrai dar tik 11,bet jau prasideda pasimatymai stadione ir kavinese,aisku velai vakare,nes mama jos nekontroliuoja,sake vaikas pats pasirenka kuo jam uzsiimt

o paskui skundzias kad paaugliai sumuse ir pinigus ateme

pas mus mazai tepabuna,nes negali daryt ka nori,tad uzsispiria ir keliauja namo pesciomis i kita gala miesto,sunkus vaikas,bet kalta aplinka kurioje auga
Papildyta:
QUOTE(rencė @ 2009 05 15, 17:24)
Ačiū merytės už sėkmės palinkėjimą moksle - rytoj man jos labai prireiks. O nuotaika tikrai, kaip vandenynas, čia atplaukia rami šviesi banga, čia juodu liūdesiu nudažyta... Labai jau permainingos nuotaikos pas mane. Buvau pas gydytoją, tai liepė gerti cipralex - gal kas nors girdėjot apie juos ar teko gerti? Kažin ar verta juos gerti?-kažkaip vis delsiu...Kartais įkalu xanax ar lexotanilio, bet ga iš tiesų naudingesni būtų antidepresantai kurį laiką? Kaip jūs manot?
Kartais atrodo viskas gerai, pasikalbu su angelėliu, pažiūriu nuotraukas, nusišypsau iš jo išdaigų, o kartais tiesiog tik pagalvoju apie jį - ir iškart verkiu ašarų upėm...
kuo didziausios sekmes rytoj

o su nuotaikom tai taip juokas pro asaras

man irgi uzeina liudesio bangos,o dabar visai nervai pakrikt baigia,bliaunu kelinta diena,jau nebezinau ne ko griebtis

vyras "edasi" su savo sese,nezinau kas jiem abiem uzejo,neissitenka abu po vienu stogu

sakau issinuomojam buta ir nereiks bartis,o jis atvirksciai tegu ji nuomojasi,ir pjaunas kaip kate su suniu,nors namas 300 kvadratu ir vietos visiem uztektinai

o as kazkaip labai jautriai i viska reaguot pradejau