Įkraunama...
Įkraunama...

angeliuku mamyčiu svetainė

QUOTE(zydra30 @ 2009 05 15, 19:59)
kai leliukas paaugs, atvaziuok i londona, parodysiu didziausia kaima pasaulyje  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
londone daugybe namu su sodais, bet per priekines  duris isejus, visai kaime nebesijauti. zinai, kai nera cia jokio kito kaimo, tai nors tas darzas gerai.

Aaaaaaaišku biggrin.gif . Man atrodo, kad kaimas gali būti tik LT, o jau užsienyje, tai tik dangoraižiai ir nieko kito biggrin.gif blush2.gif .

Miglė vis prašo - "pajiodyk , kuj mejgyte bliūde sėdi. " smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 05 15, 20:17)
Aaaaaaaišku  biggrin.gif . Man atrodo, kad kaimas gali būti tik LT, o jau užsienyje, tai tik dangoraižiai ir nieko kito  biggrin.gif  blush2.gif  .

Miglė vis prašo - "pajiodyk , kuj mejgyte bliūde sėdi. "  smile.gif

lotuliukas.gif nu gi pajiodyk biggrin.gif
jo, kaimas, as kai atvykau, tai irgi tikejaus kazko kito, bet ne tokio makalyno ir kaimo. maniau bus dangoraiziai ir grazus dideli namai. yra tokiu vietu, centre, bet nedaug, o miestas begalinio dydzio, ir visur namukai su sodeliais.
Atsakyti
tai dabar likau aš pati bjauriausia ir šlykščiausia...ačiū...
daugiau nieko nerašysiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spyglej: 15 gegužės 2009 - 19:36
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 05 15, 19:48)
O tuokėtės Vilniuj ar Šakiuos? Mes birželį, o judu greičiausiai liepą?  smile.gif

Tuokemes Sakiuose,rugpjucio 27diena smile.gif Pigiau viskas buvo,o ir mano tevai ruose(kaip priklauso vienintelei dukrai ax.gif ) Nors balius buvo parapijos namuos,ar kaip ten tas pastatas vadinasi g.gif

QUOTE(zydra30 @ 2009 05 15, 20:16)
dekui, mergaites. man aisku, tai graziausias vaikas pasaulyje smile.gif, juk kiekviena taip jauciates del savo vaiko...

Fainuole,ir kokia jau didele tavo pupa wub.gif
Atsakyti
Nu gi ir as negaliu pasitraukt nuo kompo, manoji direktoriuke rekia lialia, lialia, lialia. Praso rodyt Eliza lotuliukas.gif . Jei uzdarau puslapi, vel rekia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2009 05 15, 20:32)
Nu gi ir as negaliu pasitraukt nuo kompo, manoji direktoriuke rekia lialia, lialia, lialia. Praso rodyt Eliza lotuliukas.gif . Jei uzdarau puslapi, vel rekia lotuliukas.gif

matai, mergaitei leliu reik, draugaut nori biggrin.gif megsta vaikus, ane?
maniske dar maza o jau vaikus kaip megsta, net dreba, kai pamato.
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2009 05 15, 20:40)
matai, mergaitei leliu reik, draugaut nori  biggrin.gif  megsta vaikus, ane?
maniske dar maza o jau vaikus kaip megsta, net dreba, kai pamato.

Aha, labai megsta. Neimanoma pro vaikus pravest, eina is paskos visu vezimu. na, tau Zydrut, reik ieskot pirkt Elizai kompanijos mirksiukas.gif
Atsakyti

Rence, tai sėkmės rytoj 4u.gif
QUOTE(zydrute @ 2009 05 15, 17:42)
o su nuotaikom tai taip juokas pro asaras verysad.gif man irgi uzeina liudesio bangos,o dabar visai nervai pakrikt baigia,bliaunu kelinta diena,jau nebezinau ne ko griebtis verysad.gif vyras "edasi" su savo sese,nezinau kas jiem abiem uzejo,neissitenka abu po vienu stogu doh.gif sakau issinuomojam buta ir nereiks bartis,o jis atvirksciai tegu ji nuomojasi,ir pjaunas kaip kate su suniu,nors namas 300 kvadratu ir vietos visiem uztektinai verysad.gif o as kazkaip labai jautriai i viska reaguot pradejau doh.gif

Vaje, žydrut kaip nefaina kad turi klausytis artimųjų rietenų kai taip reikalinga ramybė unsure.gif
Žydra jau kokia didelė tavo mergina wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2009 05 15, 20:31)
Tuokemes Sakiuose,rugpjucio 27diena  smile.gif  Pigiau viskas buvo,o ir mano tevai ruose(kaip priklauso vienintelei dukrai ax.gif ) Nors balius buvo parapijos namuos,ar kaip ten tas pastatas vadinasi g.gif

Aaaaaaa. Mes birželio pradžioj. Bičnamyje. O maistą gamino Parapijos namų šeimininkės biggrin.gif
Atsakyti
Nesipykit mergaitės, ir nepykit, tiesiog skaitykim, kad nesusipratimas buvo, nesusikalbėjimas. Kartais siela tokia jautri būna, kad menkiausia smulkmena išmuša iš vėžių ir tuo metu norisi išsilieti.. Kartais ir aš paburnoju, kad vaikus netinkamai kas prižiūri, ar išmeta į gatvę, o aš atrodo ant rankų nešiočiau ir nešiočiau, kol pati nugriūčiau..
Ppasakosiu vieną nutikimą: vaikštau parduotuvėj ir girdžiu mažylis verkia, na tokio panašaus amžiaus, kaip mano Simukas. Pasižiūriu, jo mamytė vežimuką stumia-ten dar leliukas guli, o tas verkiantis 2-3 metukų prašo mamytės paimti ant rankų opapa ir taip graudžiai verkia,- neištvėriau, apsiblioviau ir nėriau kuo tolyn. Suprantu, kad jo mamytė negali paimti, bet vistiek man buvo žiauru, jis taip gražiai prašė... nu, blyn, nematau klaviatūros, vėl apsiverkiau...
Va taip ir būna, kai sieloj žaizda, kartais neadekvačiai situaciją vertini. Taigi, pamirškim šią istoriją ir bendraukim toliau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 05 15, 20:50)
Aaaaaaa. Mes birželio pradžioj. Bičnamyje. O maistą gamino Parapijos namų šeimininkės  biggrin.gif

O Bicnamyje mano brolis praeita liepa zenijosi,patiko ten visai man ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rencė @ 2009 05 15, 20:53)
, o aš atrodo ant rankų nešiočiau ir nešiočiau, kol pati nugriūčiau..

.... gražiai tu čia....... 4u.gif wub.gif
Atsakyti