Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(gitana78de @ 2009 05 21, 18:17)
decapeptyl...

QUOTE(laukimas @ 2009 05 21, 19:07)
As juos vartojau per visus IVF. Bet jie skiriami pries punkcija. Nezinau, kaip Austrijoje.
21 ciklo diena pradedi leistis decapeptyl, keleta  kartu daromi echo, kol nusprendziama pradeti leisti menopuur, decapetyl toliau leidziami kartu iki punkcijos beveik. Nutraukiamos injekcijos ta diena, kai reikia leistis pregnyl.

QUOTE(Blanka1 @ 2009 05 22, 08:24)
Labas rytas merginos  4u.gif
Mačiau, diskutavote apie decapeptyl. Kai dariausi 1 IVF Lenkijoje, gydytojas man išrašė receptą šiems vaistams ir reikėjo vartoti 2-10 c.d. prieš IVF suleidžiant po 1 ampulę (1 vnt. kaina apie 30 Lt). Šiaip labai skausmingi, jie kaip aliejus, fuj. Man tada pats IVF buvo baubas, tai ir neklausinėjau kam čia skirta. Na bet tas kartas buvo nesėkmingas.

Atleiskit, kad isiterpsiu. Pati esu po 3IVF. Decapeptyl yra tas pats diferelinas, t.y. abu sie vaistai yra tos pacios sudeties, jei teisingai pamenu juos sudaro triptorelinas.
Bet Gitana78 cia kalbejo ne apie diferelino ar decapeptilo vartojima pries punkcija, kas daroma is esmes visuomet pries ivf stimuliuojant folikulu augima, bet apie vienkartine decapeptilo arba diferelino injekcija, leidziama sesta para po punkcijos, kad padeti embrionams isitvirtinti gimdoje. Tai praktikuojama Austrijoje, Prancuzijoje, gal ir kitose salyse. Tokia praktika pereme ir kai kurios Rusijos klinikos ar bent jau pavieniai gydytojai. Lietuvoje, aisku, apie tai gydytojai net nera girdeje. Tos klinikos, kurios tai praktikuoja, teigia, kad pradejus leisti tokias vienkartines injekcijas po punkcijos ir isodinimo zenkliai isaugo ivf rezultatyvumas.
Atsakyti
Citas, kur tu dingai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilkė @ 2009 05 22, 10:01)
Atleiskit, kad isiterpsiu. Pati esu po 3IVF. Decapeptyl yra tas pats diferelinas, t.y. abu sie vaistai yra tos pacios sudeties, jei teisingai pamenu juos sudaro triptorelinas.
Bet Gitana78 cia kalbejo ne apie diferelino ar decapeptilo vartojima pries punkcija, kas daroma is esmes visuomet pries ivf stimuliuojant folikulu augima, bet apie vienkartine decapeptilo arba diferelino injekcija, leidziama sesta para po punkcijos, kad padeti embrionams isitvirtinti gimdoje. Tai praktikuojama Austrijoje, Prancuzijoje, gal ir kitose salyse. Tokia praktika pereme ir kai kurios Rusijos klinikos ar bent jau pavieniai gydytojai. Lietuvoje, aisku, apie tai gydytojai net nera girdeje. Tos klinikos, kurios tai praktikuoja, teigia, kad pradejus leisti tokias vienkartines injekcijas po punkcijos ir isodinimo zenkliai isaugo ivf rezultatyvumas.

Vilke, labai smagu, kad įsiterpei thumbup.gif Pasakok apie save daugiau 4u.gif Kur tu pati dareisi IVF?
Ačiu už gerą informaciją, įdomu kodėl mūsų gydytojai nesidomi kas vyksta ir kaip vyksta kitose šalyse. Na gal domisi, bet kodėl nebando naujovių savo praktikoje verysad.gif
Atsakyti

Labai įdomus faktas. Tipo nuslopina harmoninį foną, kad nepakenktų kiti harmonai gleivinei, embrionui ir t.t. Super, aciu uz tokia info 4u.gif
Tiesiog aš mirksiukas.gif kaip gyveni 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo redute: 22 gegužės 2009 - 10:22
QUOTE(redute @ 2009 05 22, 11:20)
Labai įdomus faktas. Tipo nuslopina harmoninį foną, kad nepakenktų kiti harmonai gleivinei, embrionui ir t.t. Super, aciu uz tokia info  4u.gif

Redute, pasiūlysi tokią praktiką gydytojai LT? Žinai man baisu, kad mane kada išvarys, nes per daug ir taip žinau. Bet ką daryti? g.gif
Papildyta:
QUOTE(redute @ 2009 05 22, 11:20)
Tiesiog aš  mirksiukas.gif kaip gyveni  4u.gif

Redute, ačiu, gyvenu atrodo gan normaliai. Jau pradedu bent jau galvoti apie 4 IVF, ir tau jau pasiekimas bigsmile.gif Kada tikrai pasiryšiu bandymui dar nežinau unsure.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 05 22, 10:22-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2009 05 22, 10:22)
Redute, pasiūlysi tokią praktiką gydytojai LT? Žinai man baisu, kad mane kada išvarys, nes per daug ir taip žinau. Bet ką daryti?  g.gif

na gal neisvarys biggrin.gif ,bet paprasciausiai jie nenores bandyti ,jei nebus apie tai girdeje g.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 05 22, 11:22-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2009 05 22, 11:22)
Redute, pasiūlysi tokią praktiką gydytojai LT? Žinai man baisu, kad mane kada išvarys, nes per daug ir taip žinau. Bet ką daryti?  g.gif

aš visada viską pastoviai siūlau ir dar pati dasiduriu ko noriu prie schemos lotuliukas.gif
kazkada U paklausiau kaip darysim, o ji sako "o kaip jus norite daryti?" g.gif
Atsakyti
QUOTE(redute @ 2009 05 22, 10:28)
aš visada viską pastoviai siūlau ir dar pati dasiduriu ko noriu prie schemos lotuliukas.gif
kazkada U paklausiau kaip darysim, o ji sako "o kaip jus norite daryti?"  g.gif

na kai tiek jau isbandziusios tai jau ir gydytojo greit nebereiks,tik echoskopa nusiperki ir pati viska pasidarai,jei jau gydytoja klausia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(redute @ 2009 05 22, 11:28)
kazkada U paklausiau kaip darysim, o ji sako "o kaip jus norite daryti?"  g.gif

Jo, medikes, nieko nepasakysi thumbup.gif
Redute, kaip tu pati? Kokie planai?
Papildyta:
Tokia praktika pereme ir kai kurios Rusijos klinikos ar bent jau pavieniai gydytojai. Lietuvoje, aisku, apie tai gydytojai net nera girdeje. Tos klinikos, kurios tai praktikuoja, teigia, kad pradejus leisti tokias vienkartines injekcijas po punkcijos ir isodinimo zenkliai isaugo ivf rezultatyvumas.

Vilke, o ta dozė tik vienkartinė? t.y. tik 6 d. po įsodinimo? Ar jas kas kiek laiko vėl reikia leistis? g.gif
Papildyta:
smile.gif+2009 05 22, 11:38-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2009 05 22, 11:38)
Jo, medikes, nieko nepasakysi  thumbup.gif
Redute, kaip tu pati? Kokie planai?
Papildyta:

Vilke, o ta dozė tik vienkartinė? t.y. tik 6 d. po įsodinimo? Ar jas kas kiek laiko vėl reikia leistis?  g.gif

oi suklaidinau, 6 parą po punkcijos
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2009 05 22, 11:30)
na kai tiek jau isbandziusios tai jau ir gydytojo greit nebereiks,tik echoskopa nusiperki ir pati viska  pasidarai,jei jau gydytoja klausia lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Juokingai graudu Prince blush2.gif
mielai norėčiau tiek daug nežinoti, o tiesiog mėgautis nestuke.gif
ech, gyvenimas pilnas siurprizų doh.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti