QUOTE(Zvejuke @ 2009 05 08, 17:30)
as vis galvoju ar pirmadieni ar antradieni ar treeciadieni (per mamytes gimtadieni) darytis
laikysiu kumscius:) reikia gi testi tradicija sitam skyrelyje:)
QUOTE(ylka @ 2009 05 08, 17:49)
taip, man geguzes sesta isodino
na dar truputeli teks palaukti:) bet jau nebedaug
QUOTE(laukimas @ 2009 05 08, 18:08)
Man liko tik jautri krutine. Ir nerealiai didele. Pilva tik labai retai sudiegia, mazdaug kur kiausides. Daugiau nieko.
Ir dar jauciu, kad nera mmm

Vis dar keliauju i wc pasitikrinti kartas nuo karto
nu

tu:) nera net ko tikrintis:) Nors as

testa siandien neiskenciau ir pasidariau- juk nebuvau dariusi si cikla, dariausi tik HCG:) KOkios grazios tos dvi ryskioooos juosteles:) Linkiu visoms tokiu grazuoliu sulaukti:)
QUOTE(zynaida @ 2009 05 08, 18:41)
tai va mergytes grazuolytes

as buvau truputi uzsiemusi.aciu late,vienai gerai mergaitei,kuri mane nemazai nusviete

bandysiu pasiziuret ta AFS tyrima.ar tik nebus cia pas mane problema.ir paskambinau i Bogdansk.klinika,paklaust del mano popieriuku,ar butu galima atsisviest.ir ka jus manot,sesute liepe begt man is cia ir neatsisukt

sake paskambint pirmad.poniai gydyt.ir pareikalaut,nes mane tokia pinigu kapsa ,ji tikrai sake prisimins .tik ar nores paleist
Zinok man rado AFS, ir pageriau vaistuku pora men pries sodinima ir gal to deka pavyko ( esu turejus du persileidimus labai ankstyvus- kai HCG net 100 nepasiekdavo ir mmm atplaukdavo. O si karta kazkaip viskas visai kitaip, nezinau

Bet baisu patiketi, Beja vaistukus gerti teks visa nestuma...
QUOTE(-bona- @ 2009 05 08, 20:15)
o kokie pojuciai atsirado toms kurios jau turit teigiamus hcg

ir kelinta diena po punkcijos pradejote justi
man siandien 15 DPI, skauda krutine, lyg ir padidejus ji, pilvo putimas nedingo, ir

atrodo veidas islygejo. O siaip visada , po isodinimo, pute , maude pilva, ispustas, kaip kamuoliukas buvo ir yra, miegoti ant jo negaliu

bet buvo rytu, kai nelabai ka jauciau, veliau islysdavo pojuciai. Plius nuovargis ir mieguistumas
Ryt karto HCG, nerimas visai nemazas, kad tik viskas gerai