Įkraunama...
Įkraunama...

Gariūnų turgus

noriu pasiteirauti, gal kas jau išsišniukštinėjo ir gali pasakyti kur pigiausia pirkti Loritos produkcija? blush2.gif ačiū
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Inga741 @ 2010 06 25, 08:55)
..........Zodziu reikia labai atsirinkti kur ka pirkti, nes jei vaziuosite i parduotuves viska susipirkti, tai jums ir visu metu algos neuzteks smile.gif............

Visiškai nesutinku su šiuo Jūsų pasisakymu. Neišleisite parduotuvėse tūkstančių, jei seksite akcijas - aš viską susipirkau, kai Cipolline buvo 40 % akcija tris dienas. Viską pirkau tik gerų, žinomų gamintojų ir išleidau ne per daugiausiai (423 lt, be lovytės). Dar visko prisirinkau papildomai (šaukštelių, gertuvių, didesnio dydžio drabužėlių, patalynės komplektukų ir tt.) Čia viskas į tuos 400 įeina. Atskirai pirkom lovytę ir didijį patalynės kompektą (su apsaugėlėm, baldakimais ir pan.).

QUOTE(Fiesta10 @ 2010 07 07, 19:21)
dar  patalyne Feretti-parduotuvese apie 300 kainuoja, o tenai 240...  smile.gif

Dėl Ferreti patalynės, jau esu rašiusi kitose temose - nesigundykit mažesnėmis kainomis, tai yra padielkos! Dėl to, pastaruoju metu internete pilna mamyčių nusiskundimų, dėl šios patalynės kokybės, ko nebūdavo anksčiau. Paprašykit turguje šios patalynės kokybės sertifikato - garantuoju 190 % kad nei vienas neturės schmoll.gif Yra Lenkijoje didmenininkų sandėliai, ten pat prekeiviai ima urmu ir "Gucci, Armani, Prada, DG" rūbus. Sakė, padielkinės Ferreti patalynės pilna, tiesiog užversta doh.gif Žinau, kad ši infrmacija patikima, nes iš artimų draugų. Nepagailėkit kelių litukų, bet šią patalynę pirkit tik pas sertifikuotą platintoją, būsit įsitikinus, kad vaikelis tikrai miega nealergizuojamas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dulcinea @ 2010 09 14, 09:29)
noriu pasiteirauti, gal kas jau išsišniukštinėjo ir gali pasakyti kur pigiausia pirkti Loritos produkcija?  blush2.gif ačiū
user posted image

Man irgi butu idomus sis klausimas, nes labai patinka sita produkcija smile.gif
Internete radau toki puslapiuka sios produkcijos su kaimomis :
http://www.mazyliosa...-katalogas.html

Kontaktai: Gariunai, idomu ar zymiai skiriasi kainos nuo kitu parduotuviu? smile.gif Gal kas galetu palyginti, nes nezinau kokios kainos kituose parduotuvese g.gif
Atsakyti
Domintu kokios kainytes lovyciu Gariunu turguje? g.gif 4u.gif
Ar verta vaziuoti?
Atsakyti
Sveikos mamytės smile.gif

Gal kas galėtumėte patarti, ar geriau važiuoti Lenkija, ar į Gariūnų didmeninkų turgų apsipirkti keliems vaikučiams kombinzonų, drabužėlių ir batų? Gal dar sau ko ax.gif ....
Gal kas turite kainas palyginimui?

Dėkui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancik @ 2010 09 15, 11:59)
Domintu kokios kainytes lovyciu Gariunu turguje?  g.gif  4u.gif
Ar verta vaziuoti?

Gariunose kainos nuo 150lt iki 400lt. Už 250 galima nusipirkti labai gražia lovyte. 4u.gif
Atsakyti
O gal galetu kas pasakyti ar yra Gariunuose tokiu daiktu kaip gultukai kudikeliams, nesiokles, lavinamieji kilimeliai ir kokios mazdaug kainos. Ar apsimoka ten ju pigiau ieskoti? Nes cia visi kazkaip apie lovytes, vezimukus, ciuzinukus bei rubelius kalba, o va apie tuos daiktus ir neradau nieko...
Atsakyti
Labukas, mergytės o gal žinote ar gariūnuose yra lovyčių itališkų Tutti Bambini?
Atsakyti
Labutis, o gal žino kuri, kur konkrečiau gariūnuose ieškoti vaikiškų prekių (vežimukų, lovyčių ir t.t.), kad nereikėtų blaškytis be reikalo. Ačiukas
Atsakyti
Sveikutės,

vaikiškos prekės gariunuose yra vienoje vietoje vežimėliai, lovytės ir visa kita prie dviejų naujų geltonų angarų ir tikrai jūs juos rasite ir nereiks blaškytis.
Atsakyti
QUOTE(Siguliukasss82 @ 2010 10 01, 15:44)
O gal galetu kas pasakyti ar yra Gariunuose tokiu daiktu kaip gultukai kudikeliams, nesiokles, lavinamieji kilimeliai ir kokios mazdaug kainos. Ar apsimoka ten ju pigiau ieskoti? Nes cia visi kazkaip apie lovytes, vezimukus, ciuzinukus bei rubelius kalba, o va apie tuos daiktus ir neradau nieko...

Gariūnuose yra visko, ko reikia vaikeliui. tikrai rasite gultukų, lavinamųjų kilimėlių, nešioklių, autokėdučių...
Bet mano nuomonė, kad tikrai ten nėra pigiau... smile.gif Pavyzdžiui Vaikutyje kainos man yra žemesnės nei gariūnuose ir nemažas nuolaidas taiko. Žinoma, nekalbu apie drabužėlius, nes jų ten net nežiūrėjau.

Kas dėl Ferreti patalynės, tai gariūnuose ji tikrai nėra pigiausia. Vaikutyje tos patalynės kaina pigesnė 50 Lt, nei gariūnuose.

Iš pradžių galvojau apsipirkinėt gariūnuose, tačiau kai aplankiau Vaikučio parduotuvę ir sulyginau kainas, pakeičiau nuomonę. Gariūnuose pirksiu tik drabužėlius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rozalinda @ 2010 10 26, 14:10)
Gariūnuose yra visko, ko reikia vaikeliui. tikrai rasite gultukų, lavinamųjų kilimėlių, nešioklių, autokėdučių...
Bet mano nuomonė, kad tikrai ten nėra pigiau... smile.gif  Pavyzdžiui Vaikutyje kainos man yra žemesnės nei gariūnuose ir nemažas nuolaidas taiko. Žinoma, nekalbu apie drabužėlius, nes jų ten net nežiūrėjau.

Kas dėl Ferreti patalynės, tai gariūnuose ji tikrai nėra pigiausia. Vaikutyje tos patalynės kaina pigesnė 50 Lt, nei gariūnuose.

Iš pradžių galvojau apsipirkinėt gariūnuose, tačiau kai aplankiau Vaikučio parduotuvę ir sulyginau kainas, pakeičiau nuomonę. Gariūnuose pirksiu tik drabužėlius  smile.gif

As vakar buvau Gariunuose drabuzeliu paziuret. Tai ka galiu pasakyt, daugeliu atveju vos 3-4 Lt skirtumas nuo parduotuviu g.gif O Loritos tai vos ne vienodos, pvz., vilnones kojinaites 9 cm Vaikutyje kainuoja 22 Lt - tiek pat ir turguje. Aisku, yra visai pigiu lenkisku prekiu, bet ir ju kokybe skiriasi. Kita vertus, kiek gi tas vaikelis rubelius panesios rolleyes.gif
Va ryskesni skirtuma radau tik tarp lovyciu - latviska Troll Basic Lux gariunuose kainuoja 370Lt, vaikams.eu - 480 Lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SweetTalk: 27 spalio 2010 - 11:56