QUOTE(SweetTalk @ 2010 10 27, 12:56)
As vakar buvau Gariunuose drabuzeliu paziuret. Tai ka galiu pasakyt, daugeliu atveju vos 3-4 Lt skirtumas nuo parduotuviu
O Loritos tai vos ne vienodos, pvz., vilnones kojinaites 9 cm Vaikutyje kainuoja 22 Lt - tiek pat ir turguje. Aisku, yra visai pigiu lenkisku prekiu, bet ir ju kokybe skiriasi. Kita vertus, kiek gi tas vaikelis rubelius panesios
Va ryskesni skirtuma radau tik tarp lovyciu - latviska Troll Basic Lux gariunuose kainuoja 370Lt, vaikams.eu - 480 Lt.

Va ryskesni skirtuma radau tik tarp lovyciu - latviska Troll Basic Lux gariunuose kainuoja 370Lt, vaikams.eu - 480 Lt.
Drabuželių kainų negaliu komentuoti ir lyginti, nes parduotuvese net nežiūrėjau. Jau esu gariūnuose nusižiūrėjus drabužėlius.

Kas liečia lovytes, Vaikutyje pasirinkimas lovyčių labai didelis ir kas svarbiausia (bent jau man) gali pasižiūrėti iš arčiau, pačiupinėti, viskas ekspozicijoj, o vat gariunuose viskas supakuota dežėse ir lovytės modelį gali pamatyti tik mažytės nuotraukytės. O kainos Vaikutyje ir gariūnuose nedaug kuom skiriasi