Įkraunama...
Įkraunama...

Gariūnų turgus

QUOTE(SweetTalk @ 2010 10 27, 12:56)
As vakar buvau Gariunuose drabuzeliu paziuret. Tai ka galiu pasakyt, daugeliu atveju vos 3-4 Lt skirtumas nuo parduotuviu  g.gif O Loritos tai vos ne vienodos, pvz., vilnones kojinaites 9 cm Vaikutyje kainuoja 22 Lt - tiek pat ir turguje. Aisku, yra visai pigiu lenkisku prekiu, bet ir ju kokybe skiriasi. Kita vertus, kiek gi tas vaikelis rubelius panesios  rolleyes.gif
Va ryskesni skirtuma radau tik tarp lovyciu - latviska Troll Basic Lux gariunuose kainuoja 370Lt, vaikams.eu - 480 Lt.

Drabuželių kainų negaliu komentuoti ir lyginti, nes parduotuvese net nežiūrėjau. Jau esu gariūnuose nusižiūrėjus drabužėlius. smile.gif
Kas liečia lovytes, Vaikutyje pasirinkimas lovyčių labai didelis ir kas svarbiausia (bent jau man) gali pasižiūrėti iš arčiau, pačiupinėti, viskas ekspozicijoj, o vat gariunuose viskas supakuota dežėse ir lovytės modelį gali pamatyti tik mažytės nuotraukytės. O kainos Vaikutyje ir gariūnuose nedaug kuom skiriasi smile.gif
Atsakyti
Pačiupinėti ir apžiūrėti galima parduotuvėje, o paskui nusipirkti ten, kur randi pigiausiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaikelis-lt @ 2010 10 27, 22:09)
Pačiupinėti ir apžiūrėti galima parduotuvėje, o paskui nusipirkti ten, kur randi pigiausiai  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaikelis-lt @ 2010 10 27, 22:09)
Pačiupinėti ir apžiūrėti galima parduotuvėje, o paskui nusipirkti ten, kur randi pigiausiai  4u.gif

Visiskai pritariu drinks_cheers.gif Mes taip ir padarem smile.gif
Vaikutyje stovi tos pacios loveles kaip ir Gariunuose. Nzn, gal kai kuriu loveliu kainos vienodos, bet mes siandien Troll Basic Lux isigijom uz 370 Lt, o tai 110 Lt pigiau nei parduotuvej thumbup.gif
O Feretti patalyne tai tikrai brangesne nei parduotuvej.
Atsakyti
gal kas žinote kiek kainuotų gariūnuos tokia lovytė?
user posted image
dugnas 3 aukščio lygių;
Ištraukiamas stalčius, patalynei;
Lyngės.
Su ištraukiamais grotelių pagaliukais
Atsakyti
Na šiaip kiek esu pirkusi gariūnuose rūbelių tai man jų kokybė schmoll.gif Tik namie tampyti nedaugiau ax.gif
Aš kažkaip esu Lindex'o gerbėja, nors ten ir daugiau sumoki už rūbelius, bet jų kokybe gali džiaugtis ilgai, liko n+k drabužėlių pirktų būtent ten, tai tikrai ir antras lelius juos dėvės kaip naujus wub.gif Nieko nenoriu reklamuoti tiesiog sakau savo nuomonę, kad man jų stilius wub.gif O gariūnskas, vis tiek yra gariūnskas ax.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
O kur pvz., pigiau galima rasti kokosini ciuzinuka, antklode ir patalyniu komplektukus? g.gif 4u.gif
Atsakyti
jolancik - kokosini ciuzinuka pigiausiai Gariunuose - 60 lt. Jeigu nori Ferreti patalines - tai visas komplektas su apsaugelemis - www.vaikams.eu - kainuoja apie 280 lt, tas pats Gariunuose. Pigesne pataliniu komplektukai - Gariunuose yra lenkiskos - bet sako irgi labai neblogi
Atsakyti
O kaip reikalai su vežimais? gal kas turit kokių kontaktų pardavėjų?nes norisi iš anksto žinoti ar rasime ten ką nes kelio 170km g.gif doh.gif
Atsakyti
laukiame pirmojo anuko. Jokiu gariunu,jokiu lenku.Kam ieskoti ir vazineti.Uzasakeme tiesiai is latviu gamintoju http://www.trollonli...ts/?id=3&page=2
Viska atveza i namus. |Kokybe akivaizdi biggrin.gif

nereklamuoju,dar gavome 20% nuolaida.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vedda: 11 sausio 2011 - 10:15
Man pasirodė, kad čia brangu... g.gif
Atsakyti
O man atrodo kad gariunuose galima tikrai pigiau gauti vaikams skirtu prekiu. Sutinku del drabuziu, gerenes kokybes ir pigiau geriau siustis is uzsienio. Bet kas liecia lovytes, voneles vystymo stalus ir pan. tai tikrai geros kainos.
Atsakyti