Įkraunama...
Įkraunama...

Gariūnų turgus

Man irgi labai idomu kada ir kaip ten viskas vyksta su tom didmeninem kainom ir vienetais ar parduoda? jauciu kad nelabai:/
Atsakyti
as tai ten nieko nerandu...gal nemoku ieskoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(pupsikutas @ 2011 02 14, 13:16)
sveikos,

pastrigom su vezimuko pirkimu. gal kas galit parasyti ar verta i gariunu turgu vaziuot vezimuko ieskot? kokios mazdaug kainos?
ACIU

Nepirkite Gariunuose vezimuku, nes ten parduoda kinijoje pagamintus, nekokybiskus daiktus. Gero brendo, kuris yra kokybiskas turguose neparduoda. Be to, dabar kainos parduodtuvese, ypac elektronnese parduotuves daug pigesnes. Plius kaip del garatijos ir serviso?: Ar turgaus pardavejas ja suteiks?
Atsakyti
Buvau nuvažiavusi apsižiūrėti prieš mėnesiuką. Galima kažkiek pasiderėti dar perkant. Prieš 3 metus pirkom iš vieno vyruko vežimėlį ir auto kėdutę, tai 100 litukų sutaupėm, bet jeigu reikia belstis kaip rašo 170 km tai kažin ar verta? Rūbelių irgi įvairios kokybės yra. Yra ir gerų tik kaina bus didelė, ir aplamai Gariūnai labai užbrangę man susirodė g.gif
Atsakyti
Va aš ir pastebėjau, kad kainas užsikėlę, man labiau Kauno Urmo bazės nei Gariūnai
Atsakyti
Aš ir nieko ten nerandu, o gal ir ieškot nemoku, suku suku ratais doh.gif doh.gif Jai randu ką gražesnio nenoriu pirkti, gal kitur dar geriau rasiu ir taip dažniausiai nieko nenusiperku unsure.gif
Viskas išmėtyta atskiruose kampuose, o dar dabar kai šalti orai vaikščioti, grūstis neturiu jokio noro blush2.gif
Atsakyti
mano keltas draugių apsipirko kaiteliui nemažai daiktų ir sakė gavosi pigiau nei čia parduotuvėse pirkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pupsikutas @ 2011 02 14, 12:16)
sveikos,

pastrigom su vezimuko pirkimu. gal kas galit parasyti ar verta i gariunu turgu vaziuot vezimuko ieskot? kokios mazdaug kainos?
ACIU

Manau jei norite gero vezimuko uz patraukle kaina tai geriau pirkti kokybiska, bet is antru ranku 4u.gif bent as taip dariau smile.gif dabar turiu gera daikta , o isigyjau perpus pigiau nei parduotuveje smile.gif
Atsakyti
gal kas žino Tako Laret vežimėliais ar kas prekiauja gariūnuose arba urmo bazėse?
Atsakyti
QUOTE(rosebud1 @ 2012 12 09, 20:28)
mano keltas draugių apsipirko kaiteliui nemažai daiktų ir sakė gavosi pigiau nei čia parduotuvėse pirkti ax.gif

palyginti su parduotuvių kainomis tikrai vertėjo Gariūnuose kraiteliui apsipirkti. Bet aš asmeniškai kaip pirmakartė nelabai ten ir išmanau, kiek ko reikia. Pirkom marliukų (po 6 Lt), neperšlampamų palučių, kepuryčių apatinių, siaustinukų, pirštinyčių, kojinyčių (po 2 Lt), rinkinuką parsivežti iš ligoninės (30 Lt), rinkinuką kelnytės ir džemperiukas (15 Lt). Suma susidarė, bet kai daugiau perki dar ir nuolaidėlę padaro 4u.gif

Tik sunkiai radom, kur pirkti viską - tai sakau. Kas nemėgsra turguje maltis, iškart eikit į angarą iškart už sienos, kur lauke prekiauja vežimėliais, lovytėmis. Ten gal penki prekeiviai yra leliukų prekių.
Atsakyti
Kas lankotės Gariūnuose, gal zinot ar rastume ten X-lander vežimėlių?
Jei galima atsakykit į AŽ
Atsakyti
QUOTE(Lusiukas @ 2013 05 20, 17:42)
Kas lankotės Gariūnuose, gal zinot ar rastume ten X-lander vežimėlių?
Jei galima atsakykit į AŽ

http://www.supermama...?...02718&st=60
Atsakyti