Kokios kainos drabužėlių naujagimiams, vokialių?
QUOTE(Diglė @ 2009 12 19, 13:05)
Kokios kainos drabužėlių naujagimiams, vokialių?
Šiltas vilnonis vokelis kurį galima dėti į vežimėlį, kainavo 110Lt., klausiau tik vienoj vietoj dėl įdomumo, nes mes vistiek nepirkome. O drabužėliai naujagimiams, na, bandysiu išvardinti ką prisiminsiu iš pirkinių: šiltos kelnytės su uždarais galais kainavo 16Lt., tokios pat medžiagytės pirkau ir šiltą siaustinuką tik rankytės neuždaros, kainavo 5Lt., flaneliniai vystykliukai po 8Lt., storesnė medvilninė kepurytė 8Lt.. plonesnė 5 lt., kostiumėliai įvarūs plonesni nuo 15 Lt (kur šliaužtinukai ir marškinukai) ir stori šilti su pūkeliu nuo 20-25 lt iki 40Lt. Šliaužtinukai įvairūs nuo 12Lt., kojinytės 3-4Lt (storesnės tokios), vilnonės kojinytės-batukai 25Lt (bet čia jau labai brangu man pasirodė), megztas kostiumėlis 18Lt., Lovytės nuo 120Lt., apsaugėlės 40Lt., o komplektukas į kurį įeina apsaugėlės, kaldrytė, pagalvėlė, užvalkaliukai jiems, baldakimo medžiagytė, kainuoja 130lt., kokosinis čiužinukas 50Lt., vonelės 30-35Lt., stovelis baldakimui 20Lt., kaldrytė ir pagalvėlė (komplektukas vilnos) 60Lt., užvalkaliukų komplektas 15Lt arba 30Lt.
Maždaug apytikslės, iš praėjusio savaitgalio kainos.
Gariūnų turgavietėje mes pirkom lovelę, čiužinį, keletą drabžėlių... kainos tikrai buvo žemesnės nei parduotuvėje šių daiktų..
QUOTE(Rytinė pašvaistė @ 2009 12 20, 17:02)
Šiltas vilnonis vokelis kurį galima dėti į vežimėlį, kainavo 110Lt., klausiau tik vienoj vietoj dėl įdomumo, nes mes vistiek nepirkome. O drabužėliai naujagimiams, na, bandysiu išvardinti ką prisiminsiu iš pirkinių: šiltos kelnytės su uždarais galais kainavo 16Lt., tokios pat medžiagytės pirkau ir šiltą siaustinuką tik rankytės neuždaros, kainavo 5Lt., flaneliniai vystykliukai po 8Lt., storesnė medvilninė kepurytė 8Lt.. plonesnė 5 lt., kostiumėliai įvarūs plonesni nuo 15 Lt (kur šliaužtinukai ir marškinukai) ir stori šilti su pūkeliu nuo 20-25 lt iki 40Lt. Šliaužtinukai įvairūs nuo 12Lt., kojinytės 3-4Lt (storesnės tokios), vilnonės kojinytės-batukai 25Lt (bet čia jau labai brangu man pasirodė), megztas kostiumėlis 18Lt., Lovytės nuo 120Lt., apsaugėlės 40Lt., o komplektukas į kurį įeina apsaugėlės, kaldrytė, pagalvėlė, užvalkaliukai jiems, baldakimo medžiagytė, kainuoja 130lt., kokosinis čiužinukas 50Lt., vonelės 30-35Lt., stovelis baldakimui 20Lt., kaldrytė ir pagalvėlė (komplektukas vilnos) 60Lt., užvalkaliukų komplektas 15Lt arba 30Lt.
Nusiziurejau kailini vokeli labai faina ir kaina 90 lt

Siaip nors beveik visus rubelius esu jau nupirkusi, bet pasiziurejau kad kainos rubeliu nera labai pigios

QUOTE(Linute:) @ 2009 12 22, 23:35)
Nusiziurejau kailini vokeli labai faina ir kaina 90 lt
kai parduotuvese baisesni kainuoja apie 150 lt
Siaip nors beveik visus rubelius esu jau nupirkusi, bet pasiziurejau kad kainos rubeliu nera labai pigios
tarkim tos pacios Loritos rubeliai yra brangesni nei Cipoline, o parduotuveje dar gaunu nuolaida
o lenkisku rubeliu tai neperku, nes man negrazus ir dar girdejau kad nekokybiski 

sveikos,
siaip be abejo Gariunuose yra dauguma prekiu pigesniu ir gan zenkliai. Del drabuzeliu: tai kai kuriu firmu, kai pteisingai pastebejo Linute:) yra ir didesnes kainos. Kas liecia lenkiskus drabuzelius, tai visiskai nesutinku su nuomone, kad negrazus ir nekokybiski, nes Lietuviai i savo parduotuves ir vezasi is Lenkijos. Dauguma netgi garsesniu firmu ddrabuzzelius siuva Lenkijoj ir veza i LT. As glaudizia susijusi su Eksportuojamom prekem is Lenkijos ir Importu i Lietuva. Ir galiu drasiai pasakyt kad labai didele dali prekiu gaunam is Lenkijos. Ir kaip tik Lenkijoj yra daug didesnis pasirinkimas. Bet tai yra normalu, nes palyginkit gyventoju skaiciu

tai va, Graziu mergaites svenciu

QUOTE(Balabolka @ 2009 12 23, 10:56)
sveikos,
siaip be abejo Gariunuose yra dauguma prekiu pigesniu ir gan zenkliai. Del drabuzeliu: tai kai kuriu firmu, kai pteisingai pastebejo Linute:) yra ir didesnes kainos. Kas liecia lenkiskus drabuzelius, tai visiskai nesutinku su nuomone, kad negrazus ir nekokybiski, nes Lietuviai i savo parduotuves ir vezasi is Lenkijos. Dauguma netgi garsesniu firmu ddrabuzzelius siuva Lenkijoj ir veza i LT. As glaudizia susijusi su Eksportuojamom prekem is Lenkijos ir Importu i Lietuva. Ir galiu drasiai pasakyt kad labai didele dali prekiu gaunam is Lenkijos. Ir kaip tik Lenkijoj yra daug didesnis pasirinkimas. Bet tai yra normalu, nes palyginkit gyventoju skaiciu
ten vartotoju daugiau ir vartojimas privede prie gamyklu statymu ten ir jie tiesiog siuva ten. Visada man buvo Lenkijoj didesnis pasirinkimas visko..... O del skonio , kaip sakoma, nesigincijama. Gal tai kas man grazu, negrazu kitoms... Turguj man apskritai mazai graziu dalyku.... taip kad cia kiekvienos asmenine nuomone
ir be abejo mes savo lelius rengsim taip, kaip mums pacioms atrodo 

Sutinku kad daugelis rubu vezami is siuvami Lenkijoje

Sveikos
esu skaiciusi, jog Gariunuose pigesne Fereti firmos patalyne nei Lenkijoje. Siaip esu nusiziurejusi internete visa komplekta ( kaldryte, pagalve, apsaugeles, uzvalkaliukai, uzuolaida bei miegmaisiukas) uz 300 lt. Idomu kiek toks komplektas kainuoja Gariunuose? Esu is Kauno, todel svarstau ar verta vaziuoti.. Aciu uz info
p.s. geru visoms svenciu !

esu skaiciusi, jog Gariunuose pigesne Fereti firmos patalyne nei Lenkijoje. Siaip esu nusiziurejusi internete visa komplekta ( kaldryte, pagalve, apsaugeles, uzvalkaliukai, uzuolaida bei miegmaisiukas) uz 300 lt. Idomu kiek toks komplektas kainuoja Gariunuose? Esu is Kauno, todel svarstau ar verta vaziuoti.. Aciu uz info

QUOTE(kris*** @ 2009 12 23, 11:46)
Sveikos

Manau kaina gera

Gak jas domejosi kiek Gariunuose vezimelis TAKO JUMPER X kainuoja?
QUOTE(Linute:) @ 2009 12 23, 12:45)
Manau kaina gera
nes Jums kainuos kelione ir manau gausis tikrai daugiau
O siaip Kaune jus turite kita gera dalyka - Kauno bazes 

Kauno bazese brangiau nei Gariunuose Jei perki daug apsimoka i Vilniu palekti O Gariunuose ir pasidereti galima jei moki neblogai Kaune daugiau 5lt nenuleis (Arciau suvalkijos Kaunas

QUOTE(Linute:) @ 2009 12 23, 11:13)
Tad naujagimiui siaustinukus ir kepurytes perku Loritos firmos, o visus kitus rubelius siunciuosi internetu, nes daug pigiau gaunasi ir kokybe nepalyginama 

QUOTE(Ingese @ 2010 01 14, 12:31)
Gak jas domejosi kiek Gariunuose vezimelis TAKO JUMPER X kainuoja?
Skambinausi vienai moterėliai, kuri prekiauja Gariūnų turgavietėje vezimeliais