Sveikos esamos ir busimos mamytes,
Manau , jog siais laikais neverta vaziuoti i gariunus apsipirkineti. Dabar galima e-parduotuvese daug pigiau visko nusipirkt. Pvz pres kelis menesius pradejau dometis vezimeliais, nuvaziavau i gariunus pracekint ka jie siulo, o gi ROAN Marita vezimelis kainavo 800lt, parduotuveje centriukas be nuolaidos jo kaina 790lt, jeigu yra noras gali ir namo pristatyti, niekur vaziuoti nereikia. PVZ. perkant vezimeli taiko 20% visai kitai savo produkcijai. Ten pat feretti pataliukai kainuoja lygiai tiek pat kiek ir gariunuose (240LT- 6-daliu). Kas liecia lovytes tai uzsakynejau per BABYMARKET, gariunuose ji kainavo 280lt, o as uzsakiau uz 225lt.
Kas liecia vaikisku drabuzeliu tai man ir parduotuvese ir gariunuose kainos atrodo "padidintos", radau internete per skelbiu.lt viena moterite (bet reraliai pardaveju labai daug) kuri veza prekes is anglijos ar irlandijos, kainos tikrai nesikandzioja ir kokybe atrodo ne ka prastesne negu lenkiskos ar turkiskos prekes.jei kam idomu galite paziureti. http://public.fotki.com/tavovaikui/
Laba, gal kuri žinote kuriuose Gariūnų skyriuose (t.y. jų nr.) yra apranga nėščioms? Labai laukiu atsakymo

QUOTE(Greta77 @ 2009 09 25, 16:03)
Laba, gal kuri žinote kuriuose Gariūnų skyriuose (t.y. jų nr.) yra apranga nėščioms? Labai laukiu atsakymo 

yra 5 eilėj 62 paviljonas

buvom ir mes si savaitgali Gariunuose, nusipirkom vezimuka (3daliu,t.y-lopsys,sedima dalis ir auto kedute ir +tasyte) uz 600lt ir lovyte uz 225lt.
Seip lovyciu kainos nuo 150lt

QUOTE(Greta77 @ 2009 09 25, 16:03)

aga, man ir aktualu

QUOTE(Monrutė @ 2009 10 01, 08:01)
QUOTE(mamakarolina @ 2009 09 27, 20:09)
na seip viskas būtų gerai su tais gariūnais, bet as labiausiai bijau kad tiek patalyne, rubeliai, vežimėliai gali dažyti. Tai pats blogiausias dalykas. Manau kad iš gariūnų stengsiuos mažiausiai pirkti

QUOTE(Fabula @ 2009 10 02, 10:13)
na seip viskas būtų gerai su tais gariūnais, bet as labiausiai bijau kad tiek patalyne, rubeliai, vežimėliai gali dažyti. Tai pats blogiausias dalykas. Manau kad iš gariūnų stengsiuos mažiausiai pirkti

tai kad tiek i gariunus, tiek i vaikuciu prekiu parduotuves atveza ta pacia produkcija

na tai taip ar parduotuve ar gariunai man irgi atrodo tas pats, tik ryskus kainu skirtumas
o seip manau stengsiuos pirkti tuos atvežtinius iš kokios Anglijos, kazka paziurinesiu iš skelbimu, va ir taip kaip nors surinksiu ta kraiteli

o seip manau stengsiuos pirkti tuos atvežtinius iš kokios Anglijos, kazka paziurinesiu iš skelbimu, va ir taip kaip nors surinksiu ta kraiteli

QUOTE(Fabula @ 2009 10 02, 10:43)
na tai taip ar parduotuve ar gariunai man irgi atrodo tas pats, tik ryskus kainu skirtumas

o kiek tau savaiteliu? siaip as pirkdama viska klausiau ir artimuju, ir forumo mamyciu patarimu, kad geriau nusipirkti paciai pradziai maziau, negu prisipirkti ir tada sukti galva, kada ka uzvilgti vaikuciui, ir pan., jau kaip greit tie leliai auga. todel, zinoma, geriau tureti kelis kokybiskus rubelius, kaip pati sakai, is anglijos ar panasiai, nes ju bent nereikes ismesti po pirmo skalbimo

man dar nedaug savaiteliu 16 kolkas. Stengiuosi jau dabar rasti kuo daugiau info o uz kokiu geru triju menesiuku po truputi pacius butiniausius daigciukus pirkti.
O dėl greito isaugimo tai as zinau jog jis labai greitai auga ir nereikia apsikrauti tais rubeliais

O dėl greito isaugimo tai as zinau jog jis labai greitai auga ir nereikia apsikrauti tais rubeliais

QUOTE(Fabula @ 2009 10 02, 15:02)
man dar nedaug savaiteliu 16 kolkas. Stengiuosi jau dabar rasti kuo daugiau info o uz kokiu geru triju menesiuku po truputi pacius butiniausius daigciukus pirkti.

sveikinu

zinoma, geriausia susiruosti isejus i dekreta - laiko begales, kad tik jegu butu po pardes begioti