Įkraunama...
Įkraunama...

Žmonos "Fyfos"

QUOTE(JaunasTetis @ 2009 05 12, 14:47)
Šikna ties blauzdom,nuogos čiurnos ir daug klosčiu kailyg būtų pati į kišenę įlipus?

Nu jo. Ties blauzdom biggrin.gif toks kaip klostuotas maišas su kojinytėmis biggrin.gif
Atsakyti
Panašu, kad aistros aprimo. Ar galime daryti išvadas iš diskusijos?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 05 12, 13:48)
Reikėjo pasakyti, kad jis perkeltas į Mendelejevo periodinę elementų lentelę.

Kad jus velniai nujotų unsure.gif tongue.gif

cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 05 12, 14:48)
Ne, tėvai nebūtinai turi prisitaikyti. Bet tėvai turi suprasti, kad jie nesupranta vaikų.

Nu jau blink.gif Vaikus reikia stengtis suprasti. Kartais juos suprasti labai sunku. Kartais reikia labai daug pastangų ir supranti, kad visvien ne viską supranti. Jei iškart vaiką pavyks suprasti bent 70 % - bus labai gerai wink.gif Likusius 30% suprasti gal pasiseks po kažkiek laiko smile.gif Gal.
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2009 05 12, 14:41)
tamstos postus paskaiciusi susidariau nuomone, kad pagal tave vyras yra virsesnis uz moteri. O zmonos fyfos problema didziausia ta, kad ana pagal vyro nesokineja, o moka ana isnaudoti savom reikmem.

Kaip jus galejote taip pagalvoti? Problema yra tik tuo atveju, jei vyras isnaudoja moteri, ir problemos jokios nera, jeigu jinai isnaudoja vyra. Kodel jus iskart taip blogai apie mane galvojate? doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
O man auskaruoti piderastais atrodo...
[/quote]

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2009 05 12, 14:48)
Nu jo. Ties blauzdom  biggrin.gif  toks kaip klostuotas maišas su kojinytėmis  biggrin.gif

Ir tai madinga..?
Atsakyti
user posted image

QUOTE(JaunasTetis @ 2009 05 12, 14:58)
Ir tai madinga..?

Bent jau pietinėje Europos dalyje - tikrai taip smile.gif Labai daug taip vaikštančių jaunimo (ir ne tik) tarpe.

Kilęs šitas drabužis iš rytų. Čia nuotraukoje ne modistai. Tik drabužį tą radau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peliauckų Jadzė: 12 gegužės 2009 - 14:06
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2009 05 12, 15:05)
Bent jau pietinėje Europos dalyje - tikrai taip smile.gif Labai daug taip vaikštančių jaunimo (ir ne tik) tarpe.

Na, skonio reikalas. Man asmeniškai gražiausia kai vyrai su kelnėm(neapdribusiom), moterys sijonais ar suknelėm.
Atsakyti
QUOTE(JaunasTetis @ 2009 05 12, 15:06)
Na, skonio reikalas. Man asmeniškai gražiausia kai vyrai su kelnėm(neapdribusiom), moterys sijonais ar suknelėm.

Man asmeniškai šiti maišai irgi ne itin biggrin.gif

Papildyta:
Sakyčiau, kad įnešėme į temą šiek tiek fyfiškumo elemento biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2009 05 12, 15:11)
Man asmeniškai šiti maišai irgi ne itin  biggrin.gif

Papildyta:
Sakyčiau, kad įnešėme į temą šiek tiek fyfiškumo elemento  biggrin.gif

Na ir gerai;)
Jūs dar apyrankėm pažvanginkit ir pilnas komplektas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JaunasTetis: 12 gegužės 2009 - 14:14
QUOTE(zhilius @ 2009 05 12, 13:30)
Taip, bet jie skirtingai nei fifos, nesistengia atkreipt aplinkiniu demesi i tai.

ne, jie stengiasi ji pridengti ir salia dar kvailesnio/tustesnio asmens atrodyti protingesniais/pilnesniais.
Atsakyti