Koldunams naminiams yra toks senas geras tarybinis isradimas - gelezine lentele ant kojyciu su skylutemis sesiakampemis ir pertvarelemis tarp ju. Dedi teslos laksta, po to pridedi idaro kaubureliu ant tu vietu kur skylutes, dedi antra laksta teslos ir paspaudi. Iskrenta sesiakampiai kolduniukai, kuriu nereikia rankytemis klijuot

Nz, ar gerai paaiskinau, bet mano mama tokia lentele turi

Pradejome fyfomis, baigeme vos ne koldunu receptais
Pratesiant diskusijas... Suaugusios
fyfos (na sakykim virs 20 meteliu) manes nepikdo, nevymdo, nejaudina, negraudina ir nejuokina

Baisiuosi as kitkuo. Va neseniai einu sau miestu, vezimeli stumdau su mazge, ateina priesais mane trys paneles. Krastine tokia juoda juoda, kad pagalvojau, jog kazachas ar tadzikas koks lietuvaitei uztaise mergaite (Marijampoleje daugoka tokiu tamsiu vyruku is Azijos saliu, kurie masinas
stumdo), o gal cigonaite kokia, nors joms su dzinsiukais ir
maikute lyg ir nedera vaiksciot. Prieinu arciau, nagi tiesiu taikymu i mane drozia trys grazuoles 15metes??? lietuvaites. Visos panasiai apsirengusios - kaip minejau dzinsiukai,
maikutes virs bambos, ir striukytes pustos, nes salta buvo, sone beeinanti nusisoliariuminus tiek, kad tik akys baltuoja, na ir zinoma peroksidiniai plaukai, blizgantys nagai ragai.. Beveik turejau sau ranka zandikauli pakelt, kad taip ir neiciau issiziojus.
Taigi, ka manot, apie nepilnametes pamaivas? Kurios gadinaasi oda, nagus, mokslu galimybes ir kartais net gyvenimus?