Įkraunama...
Įkraunama...

Žmonos "Fyfos"

QUOTE(d-krall @ 2009 05 19, 13:25)
BOBOS
Papildyta:
LAUK IŠ VYRŲ SKILTIES!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Jau ta tema išsisėmė. Kažkaip puola visi vieni ant kitų.
Ir netik, kad išsisėmė, bet ir tema nukrypo. Jua buvo kažkur tema "kas yra fyfa". Čia greičiau reikėtų diskutuoti ne apie tai.

gerai jau, kad taip pikta nebutu, tai esat grazi pasitempusi moteris. nepamirskit karta i menesi nueiti, kad pedikiura padarytu. taip po truputi, po truputi ir gal net fyfa kas nors pavadins. smile.gif ir neimkit i sirdi taip visko, geriau i ... 4u.gif

Atsakyti
Imsiu. Vat, vakar pedikiūro nepasidariau, tai nervuota visą dieną. Nagas nulūžo, vyras naujo kadilako nenuperka. Karoč...
Atsakyti
Mergaites nesipykit 4u.gif

Kodel vyrai ima i zmonas fyfas? Nes tokiu nori. Jie suauge zmones ir atsako uz savo protingus sprendimus/klaidas biggrin.gif Tiesiog yra tam tikra dalis tokiu vyru, o jei yra paklausa, juk bus ir pasiula 4u.gif
Atsakyti
Va, o šitiek puslapių pridiskutavom. PaJamė Dviveidė ir nubraukė visas mūsų diskusijas.
p.s. nagai trukdo koldūnus lankstyti.
Atsakyti
Koldunams naminiams yra toks senas geras tarybinis isradimas - gelezine lentele ant kojyciu su skylutemis sesiakampemis ir pertvarelemis tarp ju. Dedi teslos laksta, po to pridedi idaro kaubureliu ant tu vietu kur skylutes, dedi antra laksta teslos ir paspaudi. Iskrenta sesiakampiai kolduniukai, kuriu nereikia rankytemis klijuot tongue.gif Nz, ar gerai paaiskinau, bet mano mama tokia lentele turi smile.gif

Pradejome fyfomis, baigeme vos ne koldunu receptais doh.gif

Pratesiant diskusijas... Suaugusios fyfos (na sakykim virs 20 meteliu) manes nepikdo, nevymdo, nejaudina, negraudina ir nejuokina smile.gif Baisiuosi as kitkuo. Va neseniai einu sau miestu, vezimeli stumdau su mazge, ateina priesais mane trys paneles. Krastine tokia juoda juoda, kad pagalvojau, jog kazachas ar tadzikas koks lietuvaitei uztaise mergaite (Marijampoleje daugoka tokiu tamsiu vyruku is Azijos saliu, kurie masinas stumdo), o gal cigonaite kokia, nors joms su dzinsiukais ir maikute lyg ir nedera vaiksciot. Prieinu arciau, nagi tiesiu taikymu i mane drozia trys grazuoles 15metes??? lietuvaites. Visos panasiai apsirengusios - kaip minejau dzinsiukai, maikutes virs bambos, ir striukytes pustos, nes salta buvo, sone beeinanti nusisoliariuminus tiek, kad tik akys baltuoja, na ir zinoma peroksidiniai plaukai, blizgantys nagai ragai.. Beveik turejau sau ranka zandikauli pakelt, kad taip ir neiciau issiziojus.

Taigi, ka manot, apie nepilnametes pamaivas? Kurios gadinaasi oda, nagus, mokslu galimybes ir kartais net gyvenimus?
Atsakyti
QUOTE(Dviveide @ 2009 05 19, 19:14)
Koldunams naminiams yra toks senas geras tarybinis isradimas - gelezine lentele ant kojyciu su skylutemis sesiakampemis ir pertvarelemis tarp ju. Dedi teslos laksta, po to pridedi idaro kaubureliu ant tu vietu kur skylutes, dedi antra laksta teslos ir paspaudi. Iskrenta sesiakampiai kolduniukai, kuriu nereikia rankytemis klijuot tongue.gif Nz, ar gerai paaiskinau, bet mano mama tokia lentele turi smile.gif

Vat turėčiau aš tokią, tai būtų gerai, bet neturiu. Mama turi. Reikės atimti, visvien nenaudoja.

O dėl mergaičių, tai jau geriau paauglystėje savęs ieškotų. Toks amžius, viskas atleistina. Juk galima prisigalvoti, prisieksperimentuoti, kol gali, ieškoti savito, originalaus stiliaus, kol protokolas darbe neįvelka į kostiumėlį ar šiaip atsiranda kompleksai. TAI NE! Nori tos mergiotės atrodyti kaip suaugusios MOTERYS. Tiesa, mano draugų rate tokias ne fyfom vadina, o tiesiog kekšėmis(nors galbūt jos toli gražu ne tokios).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo d-krall: 19 gegužės 2009 - 17:48
Visai idomi tema, pasisakysiu ir aš smile.gif Pirmiausia apie nepilnametes fyfas - tai jos su laiku atskirs pelus nuo grudų, nes joms maga atrodyti kaip supermodeliams ant zurnalo viršelio - čia mama turėtų paprotinti... Svarbu, kad išvaizda netaptų gyvenimo tikslu ar priemone mūsų vyrus vilioti wink.gif
Atsakyti
labai nukrypot į išvaizdą kalbant apie fyfas...
padiskutuojam, koks tai stilius ir vertybės???
taip pat, kažkodėl nieks nemini kito termino "blondinės". ar čia dėsim lygybės ženklą?

na, ir turbūt visų liūdniausia tai, kad autorius pačiuožė iš šitos temos. neįdomu jam patapo šitie chatai... bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzu: 19 gegužės 2009 - 17:58
nezinau ar cia tik as taip pastebiu ar is tikruju kad fyfu pasidare daugiau ne blondiniu o bruneciu g.gif
ar cia tik man taip atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(sima341 @ 2009 05 19, 20:06)
nezinau ar cia tik as taip pastebiu ar is tikruju kad fyfu pasidare daugiau ne blondiniu o bruneciu  g.gif
ar cia tik man taip atrodo g.gif

Nesupratau. Ką turėjai omeny?
Atsakyti
cia kalba ejo apie blondines, bet parasiau savo pastebejima, kad liktais pradejo daugeti ir bruneciu fifu
Atsakyti
Tai visą laika tokių buvo. Pamenu, buvo tokia juodų plaukų mada, kada net blondinės dažė plaukus juodai. Pusė fyfų tokių buvo. Dabar kažkaip visos natūralėja.
Atsakyti