Įkraunama...
Įkraunama...

Žmonos "Fyfos"

Aš susidariau nuomonę,kad zhilius turi ba galo lakią vaizduotę thumbup.gif Toks vyras baisiau už bet kokią fyfą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zhilius @ 2009 05 11, 15:25)
nu jei mano tevukas devynis prakaitus lietu dirbdamas statybose, o as is jo virves vyciau kai ant nosies 30? nu bukim biedni, bet teisingi, tos fyfkos dauguma butent is neperturtingiausiu seimu, o tevus baigia i kapus nuvaryt su savo uzgaidom, budamas tevu as taip i kupra duociau, kad vingiais eitu, o cia ne, dukrele gi mylimiausia. tai va toks deimanciukas po to seima sukuria, tai baisu pagalvot kokias virves yra is vyro vejamos. nors zinoma pasitaiko visokiu ''mazo'' kuriem taip patinka. doh.gif

man idomu ka cia kaltinti tevus ar ta fyfa? jei tevai ja ismoke imti, o ne duoti, tai gal ne vien ji kalta??? jei jai duoda visa gerove tai ir ima ir reikalauja dar daugiau, nes taip patys tevai issiauklejo. as tai pazystu tokiu draugus, kurie savo dukra labai lepina, saule kad geletu nukabintu tam vaikui. mane piktina toks tevu poziuris i vaika. o paskiau patys dukra kaltina. cia tevai ne is blogos valios, bet is neismanymo taip aukleja... ka darysi...
Atsakyti
Manau, temos autoriaus nurodyto pavyzdžio problematika siekia ne tik "fyfos-nefyfos" temą. Tai yra biednos tautos moterų problema. Visų postsovietinių šalių bendra moterų problema. Gyventi pagal formulę - parduoti save kuo brangiau. Jei jau esu graži (o dauguma Lt moterų tikrai tokios yra), tampu lėle, - tokia, kad atitikčiau visuotinį vyrų grožio suvokimo standartą, užmetu meškerę ir laukiu laimikio. Teisti-neteisti? O koks kieno reikalas, kaip sakoma. Dievas joms teisėjas, o gyvenimas baudėjas. Gal kaip tik laimę ras, o gal po to pro ašaras kelio nematys. Aš asmeniškai tokių žmonių vengiu - tiesiog nebendrauju. Nei vertinu, nei klijuoju etiketes. Lai. Mano gyvenimas nuo to juk nepasikeis.

O kadangi visa diskusija vyksta mūsų jaukiajame kaimelyje, vadinamame SM, iš anksto paklausiu aršiųjų "lietuviškų pilkųjų". Vat aš dabar prieš jus - su gyvatės rašto kelnėmis, silikoniniais (o dieve, GUMINIAIS) papukais ir blond plaukais. Nagai, tiesa, nepriauginti. Esu tokia ir vargo nematau. Norit - diskutuokim apie ką norit. Apie politiką, ekonomiką, teatrą, literatūrą. Išbandykit mane. Ir suvokit, kad ne viskas, kas jums atrodo "fu" ar "fy...", tas ir yra.

Kam tuomet dauguma SM megztų berečių keliasi į savo avatarus tas pačias užsienio žvaigždes ar modelius su tais pačiais silikoniniais papais. Tegul atsako pirmiausiai sau. Ir gerai pagalvoja prieš teisdamos.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady Marmalade: 23 gegužės 2009 - 16:57
QUOTE(Lady Marmalade @ 2009 05 23, 17:51)
Norit - diskutuokim apie ką norit.

Kodėl parašėte šioje temoje?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 05 23, 18:55)
Kodėl parašėte šioje temoje?


... nes šunys loja, o karavanas eina.
Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2009 05 23, 17:59)
... nes šunys loja, o karavanas eina.

Šią frazę nuolat skaitau dedikuotą mano asmeniui. Bet niekas negali atsakyti į paprastą klausimą - kur eina karavanas?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 05 23, 19:01)
Šią frazę nuolat skaitau dedikuotą mano asmeniui. Bet niekas negali atsakyti į paprastą klausimą - kur eina karavanas?


....būtent. Nes jau kurį laiką stebiu plejados moteriškių, skirtingose temose įsipainiojusių su jumis į beprasmiškas diskusijas, kančias. Skritingai nei joms, man vyriško dėmesio netrūksta, taigi, jo čia neieškau.




Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2009 05 23, 18:06)
...taigi, jo čia neieškau.

Ko jūs čia ieškote?
Atsakyti
QUOTE(_vava_ @ 2009 05 23, 16:29)
idomi tema... kodel isvis reik isskirt "zmonos fyfos"? jei moteris prisiziuri labiau nei kitos, megsta apsirengt siek tiek maziau ploto dengianciais drabuzeliais, kas cia blogo? jei joms uztenka laiko ir sau ir seimai, kodel gi ne. manau vyrai tikrai nepyksta salia turedama savo isvaizda besirupinacia zmona rolleyes.gif

Va va. Visa tema ir buvo apie tai, kas yra fyfa. Beveik buvo prieita išvados, kad jei esi TIK prisižiūrinti ir atrodai seksualiai, tai nesi fyfa. Tema buvo apie tas, kuriom neužtenka laiko niekam, tik sau(apie rūpinimąsi namų ūkiu ar karjera nėra nė kalbos). Perskaityk pirmą postą.
Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2009 05 23, 17:51)
Jei jau esu graži (o dauguma Lt moterų tikrai tokios yra), tampu lėle, - tokia, kad atitikčiau visuotinį vyrų grožio suvokimo standartą, užmetu meškerę ir laukiu laimikio.


Ir kaip žvejyboje einasi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Golden Rose @ 2009 05 23, 19:53)
Ir kaip žvejyboje einasi?  bigsmile.gif


...o kaip tau sekasi sėkmingą porą kurti?
Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2009 05 23, 19:12)
...o kaip tau sekasi sėkmingą porą kurti?
O Jūs dar ir familiari...
Atsakyti