Įkraunama...
Įkraunama...

Žmonos "Fyfos"

QUOTE(*Riutelia @ 2009 05 31, 21:58)
kai paaugles buna fyfos, tai dar suprantama..
bet kai zmona, turinti vaiku ir t.t. tokia, tai tikra vista  ax.gif

Aš skaitau vis temą, ir nesuprantu , ar fyfa, tai blogai, kaip ir tolygu kokiai tai paleistuvei? Ar visos fyfos , atsiprasau, durnos?
O jei jau žmona, ir dar turi vaikų, tai jau draudžiama atrodyti ,kaip fifai? na tegu, jeigu jai gražu.
Ar moteris , kuri per daug mėgsta svarovskius ir nagų dailę, negali būti protinga žmona,gera mama?
Ar gera žmona-tai tik pilka pelė? arba namų šeiminkė su celiulitu? g.gif
Įkeltose nuotraukose panašu, kad tai tiesiog apgailėtinai juokingos personos, bet net ne fyfos.
Ir vis dėl to- ar fyfa-tai smegenų trūkumas, ar tiesio per dau dabitiškas, gal ir neskoningas stilius?
Atsakyti
QUOTE(d-krall @ 2009 06 01, 10:02)
o aš tokias vadinu fyfomis

Kur Meeresfrau ikele nuotraukas, noreciau pareikst savo nuomone:
1 nuotrauka - visai dar dzin
2. nuotrauka - baisiau uz kara
3. nuotrauka - kai jau tau virs 30 gal jau nereiktu rengtis ruzavu sijonu ir bliuskute, tikrai labai juokingai atrodo... viskam yra savas laikas
4. nuotrauka - graziai atrodo, tik lygtais batai man uzkliuvo.

O siaip del fyfu moteriskiu, kas del isvaizdos, tai viskas turi buti proto ribose. Nebutinai kas stilinga ir madinga tinka visoms schmoll.gif . Kas del fyfu, kurios esa milijonieres, tai hmz, kiek pazistu zmoniu tikrai prie pinigeliu, tai nei vienas jais nesimeto ir kaip tik yra paprastesni thumbup.gif , o kurie jaucia nepritekliu, tai nori tiesiog apsimest kazkuom, pasislept... bando apgaut turbut ne tik kitus, bet pirmoj eilej - save verysad.gif . O kas del del "grazuoliu manekenu", tai kas is tokiu, jei jie nemokes nei lemputes isukt... siuo klausimu as labiau uz "ukiskus" vyrus, kurie turi rankas ir galva thumbup.gif . O tie grazuoliai plevesos daznai nemoka nieko patys pasidaryt. Paziurejus i rankas galima daug ka pasakyt mirksiukas.gif . Nebutinai jos turi buti tepaluotos, nubalnotos ar dar kokios... bet tikrai matos ar rankos skirtos kremam tept ir zele ant plauku... ar tokios, kurios ir rata pakeis ar koki balda paremontuos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo swindle7: 01 birželio 2009 - 11:10
QUOTE(auroryte @ 2009 06 01, 13:00)
Aš skaitau vis temą, ir nesuprantu , ar fyfa, tai blogai, kaip ir tolygu kokiai tai paleistuvei? Ar visos fyfos , atsiprasau, durnos?
O jei jau žmona, ir dar turi vaikų, tai jau draudžiama atrodyti ,kaip fifai? na tegu, jeigu jai gražu.
Ar moteris , kuri per daug mėgsta svarovskius ir nagų dailę, negali būti protinga žmona,gera mama?
Įkeltose nuotraukose panašu, kad tai tiesiog apgailėtinai juokingos personos, bet net ne fyfos.
Ir vis dėl to- ar fyfa-tai smegenų trūkumas, ar tiesio per dau dabitiškas, gal ir neskoningas stilius?

Na, visų pirma, tai kol buvo bandoma sutart, ką vadinti fyfa, beveik ir tema pasibaigė. Bet vienai minčiai pritarė visos: susitvarkiusi, savo išorei dėmesio skirianti, skonį turinti moteris - nėra fyfa.
Dėl nagų dailės - echm, čia panašiai kaip ir su tigrinėm kelnėm biggrin.gif Kai laiku ir vietoje - gal ir nieko, nors asmeniškai man priklijuojami užpaišyti ar ten kokiom plunksnelėm užlipdyti nagai schmoll.gif , bet lygiai taip pat kitom ir kai kas, ką aš pasidariusi yra schmoll.gif biggrin.gif
Pvz. visos tikriausiai pamenam ex prezidento Pakso audienciją pas popiežių, - kuomet jo moteriškės nuvažiavo ten su paukštiniais priklijuotais nagais, kraujo raudonumu nuteptais. Tai čia buvo tas variantas, kuomet "labai nelaiku ir labai ne vietoje".
Taip pat ir kūdikius pagimdžiusiom mamom mano manymu tai visiškai nepritinka, bet teko girdėti atvejų, kuomet mamytės net į pomgimdyvinę palatą išsikviečia nagų priauginimo meistres ir susitvarko nagučius, prieš kūdikiuką vystydamos biggrin.gif Tai čia iš tos pačios serijos kaip ir su špylkom vežimą stumdyti - nuo to per galvą niekas neduoda, karūna nenukrenta, ale tiesiog "ne laiku ir ne vietoje" ir taip, tikrai rizikuojama ir fyfa būti apvadintai tongue.gif
Nes fyfa, mano galva, rengiasi, puošiasi ir dabinasi - kaip nedera nei tuo laiku, nei toje vietoje. Į gamtą prie ežero važiuoja su aukštakulniais ir su turbo make up'u, pasivaikščioti irgi eina su špylkom, jei būtų aukštakulniai kedai - pirktų juos ir sporto klubui biggrin.gif

Atsakyti
O as va dar pamasciau, man aisku grazus naturalus nagai, niekad nebuvau prisiauginus, bet yra kas sako, kad priauginami nagai nedrasko atseit, tai jei taip yra is tikruju, tai kodel ne? Jei tie nagai luzta, skilineja, drasko... tai gal geriau svelnus plastmasiniai? doh.gif O kad su kablais vezimus stumdo, tai manau, jei as namie per dienas sedeciau, tai irgi noreciau bent bishki dailiau apsirengt, kad ir vezima stumdant lotuliukas.gif . Taip kad nematau cia tame nieko blogo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2009 06 01, 13:00)

Man tai pasirodė, kad ne vienam poste buvo rašoma, kad fyfa nėra vien išvaizda, ypatingai pirmam poste tai atsispindi.
Papildyta:
QUOTE(Lady Marmalade @ 2009 06 01, 13:30)
Na, visų pirma, tai kol buvo bandoma sutart, ką vadinti fyfa, beveik ir tema pasibaigė. Bet vienai minčiai pritarė visos: susitvarkiusi, savo išorei dėmesio skirianti, skonį turinti moteris - nėra fyfa.
Dėl nagų dailės - echm, čia panašiai kaip ir su tigrinėm kelnėm  biggrin.gif Kai laiku ir vietoje - gal ir nieko, nors asmeniškai man priklijuojami užpaišyti ar ten kokiom plunksnelėm užlipdyti nagai  schmoll.gif , bet lygiai taip pat kitom ir kai kas, ką aš pasidariusi yra  schmoll.gif  biggrin.gif
Pvz. visos tikriausiai pamenam ex prezidento Pakso audienciją pas popiežių, - kuomet jo moteriškės nuvažiavo ten su paukštiniais priklijuotais nagais, kraujo raudonumu nuteptais. Tai čia buvo tas variantas, kuomet "labai nelaiku ir labai ne vietoje".
Taip pat ir kūdikius pagimdžiusiom mamom mano manymu tai visiškai nepritinka, bet teko girdėti atvejų, kuomet mamytės net į pomgimdyvinę palatą išsikviečia nagų priauginimo meistres ir susitvarko nagučius, prieš kūdikiuką vystydamos  biggrin.gif Tai čia iš tos pačios serijos kaip ir su špylkom vežimą stumdyti - nuo to per galvą niekas neduoda, karūna nenukrenta, ale tiesiog "ne laiku ir ne vietoje" ir taip, tikrai rizikuojama ir fyfa būti apvadintai  tongue.gif
Nes fyfa, mano galva, rengiasi, puošiasi ir dabinasi - kaip nedera nei tuo laiku, nei toje vietoje. Į gamtą prie ežero važiuoja su aukštakulniais ir su turbo make up'u, pasivaikščioti irgi eina su špylkom, jei būtų aukštakulniai kedai - pirktų juos ir sporto klubui  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2009 05 31, 21:21)
Meeresfrau keltose nuotraukose - mano manymu, tiesiog bobos, neturinčios skonio, pirmos dvi gal net tam tikros profesijos atstovės, trečioji - Lt visuomenę linksminanti asaba, iš serijos "cirkas išvažiavo, klouną paliko"... Sako, visokių yra, visokių reikia...

Lady M - juk cia tu savo avatare bigsmile.gif thumbup.gif kartu esam vienoj temoj "gyvenusios" kazkada (buvau kitu niku) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(swindle7 @ 2009 06 01, 13:53)
O as va dar pamasciau, man aisku grazus naturalus nagai, niekad nebuvau prisiauginus, bet yra kas sako, kad priauginami nagai nedrasko atseit, tai jei taip yra is tikruju, tai kodel ne? Jei tie nagai luzta, skilineja, drasko... tai gal geriau svelnus plastmasiniai?  doh.gif  O kad su kablais vezimus stumdo, tai manau, jei as namie per dienas sedeciau, tai irgi noreciau bent bishki dailiau apsirengt, kad ir vezima stumdant  lotuliukas.gif . Taip kad nematau cia tame nieko blogo  ax.gif

Dailiau apsirengti galima, bet ne juokingai. Galima pasipuošti, atrodyti labai gražiai, net seksualiai(ne vulgariai kaip fyfa), bet neatrodyti apgailėtinai. Ir aukštakulniai aukštakulniams nelygu. Manau, einant su vaikeliu pasivaikščioti labiau tinka romantiška suknelė ir kuklūs balerinos bateliai, nei miniakas ir batai su 10 cm. kulnu.
Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2009 06 01, 12:30)
Taip pat ir kūdikius pagimdžiusiom mamom mano manymu tai visiškai nepritinka, bet teko girdėti atvejų, kuomet mamytės net į pomgimdyvinę palatą išsikviečia nagų priauginimo meistres ir susitvarko nagučius, prieš kūdikiuką vystydamos  biggrin.gif Tai čia iš tos pačios serijos kaip ir su špylkom vežimą stumdyti - nuo to per galvą niekas neduoda, karūna nenukrenta, ale tiesiog "ne laiku ir ne vietoje" ir taip, tikrai rizikuojama ir fyfa būti apvadintai  tongue.gif
Nes fyfa, mano galva, rengiasi, puošiasi ir dabinasi - kaip nedera nei tuo laiku, nei toje vietoje. Į gamtą prie ežero važiuoja su aukštakulniais ir su turbo make up'u, pasivaikščioti irgi eina su špylkom, jei būtų aukštakulniai kedai - pirktų juos ir sporto klubui  biggrin.gif

Na, del Pakso moteriškių, tai kaimietiškumas, tamsuoliškumas, etiketo neišmanymas. čia kaip ir su tais jų riužavais paltukais.
Dėl mamų pogimdyminėje palatoje- be komentarų jau čia tikrai doh.gif Prasilenkia su sveiku protu ir higiena vienareikšmiškai.
Aukštakulniai prie ežero- eina sau, manau, normalus joks vaikinas, tokios tundros nesivežtų tai jau tikrai. nebent "treninginis".
Dėl nagų priaugintų -vanago nagai negražu. Bet jei savi nulūžinėję, nelygūs, tai jau geriau kukliai priauginti. Nebūtina gi karo splavomis spalvinti juos. ax.gif
O ką, pvz iš Lietuvos žinomesnių moteriškių , pagal stilių ir manieras laikytumėte "fyfa". Be Proninos tik aišku... lotuliukas.gif doh.gif

Atsakyti
Bobos - nenorėtumėt su visa šita tema dingti iš Tėčio puslapio? Pykinti pradeda nuo idiotizmo...
Atsakyti
QUOTE(swindle7 @ 2009 06 01, 13:53)
O as va dar pamasciau, man aisku grazus naturalus nagai, niekad nebuvau prisiauginus, bet yra kas sako, kad priauginami nagai nedrasko atseit, tai jei taip yra is tikruju, tai kodel ne? Jei tie nagai luzta, skilineja, drasko... tai gal geriau svelnus plastmasiniai?  doh.gif  O kad su kablais vezimus stumdo, tai manau, jei as namie per dienas sedeciau, tai irgi noreciau bent bishki dailiau apsirengt, kad ir vezima stumdant  lotuliukas.gif . Taip kad nematau cia tame nieko blogo  ax.gif

Žinoma, kad BLOGO nieko nėra tame - netgi fyfos, tos tikrosios nėra blogai, tiesiog juokina, akiai ryšku pažiūrėt, niekas po to juk blogiau nepasijaučia smile.gif
Vienas dalykas nagus prisiauginti pokyliui ar vestuvėms, kitas - gimdyvei. Kodėl gimdyvė ar mažą kūdikį prižiūrinti motina tiesiog negali būti su trumpais, tvarkingais nagais (kad ir nulakuotais). Argi tai nehigieniškiau, nepatogiau?..
Taip pat su aukštakulniais kosminiais ir kokteiline suknute - aida į renginį, bet argi tai tinka vežimuką stumdančiai motinai...
O aš ir kalbėjau apie fenomeną "ne vietoje ir ne laiku", kuris taip mėgstamas ir fyfų, ir tiesiog skonio neturinčių mūsų šalies merginų ir moterų.

Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 06 01, 13:43)
Bobos - nenorėtumėt su visa šita tema dingti iš Tėčio puslapio? Pykinti pradeda nuo idiotizmo...

Kai Medinis narso bobu puslapius (nuolat , sistemingai), niekas jo neveja.
Medini, reikia i moderatore kreiptis , kad tema perkeltu. ax.gif
Atsakyti
Aš skyrelyje apie nėštumą vidaus degimo variklio veikimo principo neaiškinu.
Atsakyti