Įkraunama...
Įkraunama...

Žmonos "Fyfos"

Galima skirstyti žmoniją grubiai - į vyrus ir moteris. Tačiau egzistuoja dar vienas porūšis - BOBA. Ir jo atstovų yra tarp abiejų lyčių.
Su viena(-u) šio porūšio atstovu mes čia ir turime reikalą.

Kaip neutralizuoti šį fenomeną vyrą-BOBĄ?
Geriausias būdas - visiškai nereaguoti į jo-jos pareiškimus smile.gif Tą visoms nuoširdžiai siūlau.

Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2009 06 01, 14:40)
Galima skirstyti žmoniją grubiai - į vyrus ir moteris. Tačiau egzistuoja dar vienas porūšis - BOBA. Ir jo atstovų yra tarp abiejų lyčių.

Norite apie tai padiskutuoti? Ar gali boba būti fyfa ir atvikščiai? Ar gali viena virsti kita? Kaip tai susieti su abiem lytim?
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2009 06 01, 14:31)
O ką, pvz iš Lietuvos žinomesnių moteriškių , pagal stilių ir manieras laikytumėte "fyfa". Be Proninos tik aišku... lotuliukas.gif  doh.gif

Vadinamajame Lt "elite" nemanau, kad yra grynuolių biggrin.gif Aišku, bruožų turi daugelis - kad ir krepšininkų dvynių žmonikės, nuo galvos iki kojų DG ir Ferre apsikarsčiusios - taip, kad visi matytų...

Atsakyti
Mano akim, tipiška fyfa yra Džordana Butkutė . Nė skonio, nė razumo doh.gif
Tokia tipiška tipiška, kaip aš tai suprantu. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -- Meeresfrau --: 01 birželio 2009 - 14:51
QUOTE(-- Meeresfrau -- @ 2009 06 01, 16:12)
Mano akim, tipiška fyfa yra Džordana Butkutė . Nė skonio, nė razumo doh.gif
Tokia tipiška tipiška, kaip aš tai suprantu. biggrin.gif

Man ji gal labiau tokia paprastuoliškas dūšios žmogus, neturintis skonio ir supratimo, kaip reikia rengtis ir atrodyti tokių kaip jos metų...

Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2009 06 01, 16:05)
Man ji gal labiau tokia paprastuoliškas dūšios žmogus, neturintis skonio ir supratimo, kaip reikia rengtis ir atrodyti tokių kaip jos metų...

Tai niekas ir nesako, kad fyfos- blogi žmonės iš esmės.
Paprastuoliškos jos.. biggrin.gif

O metai...- taip atrodanti ir šešiolikinė - kraupu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -- Meeresfrau --: 01 birželio 2009 - 16:10
QUOTE(-- Meeresfrau -- @ 2009 06 01, 18:08)
Tai niekas ir nesako, kad fyfos- blogi žmonės iš esmės.
Paprastuoliškos jos.. biggrin.gif

O metai...- taip atrodanti ir šešiolikinė - kraupu doh.gif

Tuomet gal fyfiškesnė jos draugutė, - kokia tais verslininkė, kur stiklais ir swarovskiais viską, ką randa išklijuoja. Nuostabu, kad dar vyro neišdekoravo biggrin.gif (o gal jau, tik ten, nematom cool.gif tongue.gif )

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady Marmalade: 01 birželio 2009 - 16:19
Ši tema patapo labiausiai fyfiška iš visų mano skaitytų... Bent jau Tėčio puslapyje.
Juokinga kaip fyfiškai bobos liežuvauja apie fyfas..
Pasiskaitykite pačios ką jūs rašote... Jei ir gali būti fyfiškas pokalbis, tai aš jį įsivaizduoju būtent tokį.
Atsakyti
Temos autoriaus yra aiškiai suformuluotas pasiūlymas - imti virvę ir muilą.
Arba kita išeitis dar paprastesnė (bet jos sudėtingumas tikriausiai nesuvokiamo mąsto tokiam pseudointelektualui) - NESKAITYK. Tiesiog neskaityk. Pamatysi, kaip iš karto palengvės.

Atsakyti
QUOTE(-- Meeresfrau -- @ 2009 05 31, 09:34)
Pirma mintis - tai moterys , už pinigus parduodančios kūniškąją meilę ...
Atsakyti
QUOTE(indrealex @ 2009 06 02, 16:41)
Pirma mintis - tai moterys , už pinigus parduodančios kūniškąją meilę ...

Tai kad pilnos gatvės tokių, vyrų žmonos, ne paleistuvės, o paskutinioji- žinoma persona.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -- Meeresfrau --: 02 birželio 2009 - 18:10
http://www.posh.lt/I...-Ferrari-VIDEO/

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti