Įkraunama...
Įkraunama...

Žmonos "Fyfos"

QUOTE(-- Meeresfrau -- @ 2009 06 03, 13:34)
Nu trečioji tai gerai, vulgari, o kitos? Nu stovi sau linksmos merginos rolleyes.gif ..gal ir ne fyfos visai, šiaip dailiai pasirėdžiusios... rolleyes.gif  kaip kieno čia akys rodo..

Ir pirmoji neatrodo vulgariai???
Atsakyti
QUOTE(d-krall @ 2009 06 03, 12:43)
Ir pirmoji neatrodo vulgariai???

Nu stovi sau, poza tvarkinga, nu...

O va čia mano svajonių marčios... biggrin.gif
user posted imageuser posted image

Kaip jums? Ir sijonai trumpi, ir papuošalai...ir ne fyfa... biggrin.gif

Nu čia , aišku, išvaizda tik... biggrin.gif

Blin, tuoj ateis Medinis, kai neš mane su tom nuotraukom... fyfa išvadinęs.. aggressive.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -- Meeresfrau --: 03 birželio 2009 - 11:55
Geros tos tavo marčios. Ant tos pirmos, jaučiu, ir mano jaunuolis pasirašytų biggrin.gif
Atsakyti
Svajoti niekas nedraudžia biggrin.gif Svarbiausia savo vaizdinių nekišti sūnui. Kitaip pabaiga labai lengvai prognozuojama - turėsit visišką priešingybę idealiai marčiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2009 06 03, 12:57)
Geros tos tavo marčios. Ant tos pirmos, jaučiu, ir mano jaunuolis pasirašytų  biggrin.gif

Nu ačiū, Jadze, jei čia forumo mane vyrai fyfa išvadins, tai sakysiu, kad ir tu tada fyfa.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-- Meeresfrau -- @ 2009 06 03, 13:51)
O va čia mano svajonių marčios... biggrin.gif
Kaip jums? Ir sijonai trumpi, ir papuošalai...ir ne fyfa... biggrin.gif

Antra man smagi stilinga mergaičiukė wub.gif Pirma į Yoko Ono panaši, bet gal moka skaniai gamint rytietiškus patiekalus tongue.gif
Maniškiui dar tik dveji, velnias žino, gal jau bus išnykusios fyfos, kai jis jaunikio amžių pasieks. Pasakosiu tuomet - va, vaikeli, buvo TOKIOS. Reikia ir nuotraukų pasikaupti archyvuose, bo gal nepatikės biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(-- Meeresfrau -- @ 2009 06 03, 13:51)
Blin, tuoj ateis Medinis, kai neš mane su tom nuotraukom...

Nešnekėk taip apie jį, prisišauksi vėl - moterys gi nemėgsta būt už akių apšnekamos rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Pretori @ 2009 06 03, 12:58)
Svajoti niekas nedraudžia  biggrin.gif  Svarbiausia savo vaizdinių nekišti sūnui. Kitaip pabaiga labai lengvai prognozuojama - turėsit visišką priešingybę idealiai marčiai  smile.gif

Škes, sprendžiu pagal tuos vaizdinius, kuriuos man mano jaunuolis kaip gražius parodo wink.gif Be to, nelabai jau jam savo vaizdinius beįsiūlyčiau...net ir norėdama... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peliauckų Jadzė: 03 birželio 2009 - 12:51
QUOTE(Pretori @ 2009 06 03, 12:58)
Svajoti niekas nedraudžia  biggrin.gif  Svarbiausia savo vaizdinių nekišti sūnui. Kitaip pabaiga labai lengvai prognozuojama - turėsit visišką priešingybę idealiai marčiai  smile.gif

Nu parodžiau, sakė- nieko visai, bet biskį senokos... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-- Meeresfrau -- @ 2009 06 03, 18:54)
Nu parodžiau, sakė- nieko visai, bet biskį senokos... lotuliukas.gif

Pasiseke Jums, kad skonis su sunaus sutampa smile.gif
Atsakyti
Neskaiciau as visos temos ir nelabai nuomoniu apie tai turiu, patirties irgi nelabai, bet siaip manau (ir matau doh.gif ), kad tokio tipo moterys (na tos fyfos ir netgi stervos) yra labiau mylimos ir gerbiamos seimose dry.gif va taip- kaip save pateiksi schmoll.gif
Atsakyti
Tai tokius vyrus gauna, kurie myli tokias. Jeigu dabar aš nei iš šio, nei iš to, žiauriai sufyfėčiau, tai pelnyčiau ne savo vyro meilę, o panieką.
Atsakyti
QUOTE(LapeUrsa @ 2009 06 03, 22:51)
Neskaiciau as visos temos ir nelabai nuomoniu apie tai turiu, patirties irgi nelabai, bet siaip manau (ir matau doh.gif ), kad tokio tipo moterys (na tos fyfos ir netgi stervos) yra labiau mylimos ir gerbiamos seimose  dry.gif va taip- kaip save pateiksi schmoll.gif

O iš kur tokie duomenys?? Kaip gerbiamos, jei zhilius net temą apie tai sukūrė?
Atsakyti