Įkraunama...
Įkraunama...

Žmonos "Fyfos"

QUOTE(Nanda @ 2009 05 12, 10:51)
Šiaip ir apsirikti galima, beje.. tarkim, aš blondinė, aukštakulniai, kosmetika, drabužiai mano silpnybė. Bet tai nereiškia, kad esu buka, nieko nebaigus, nedirbus normalaus darbo, nes visa tai dariau ir t.t. Ir namus tvarkau viena, maistą gaminu vyrui, nes dirba daug. Ne visos fyfiškai atrodančios yra fyfos  mirksiukas.gif  Va pasikėliau kaip fyfa  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai zinoma, gi ne aukstakulniai ar sviesus plaukai padaro moteri fifa, o prizme, pro kuria moteris mato ir suvokia (arba nesuvokia) pasauli. Gerai atrodyti yra liuks, bet beda tame, kad fyfos mano, jog zmogaus geram ivertinimui visiskai to pakanka. O protinga moteris zino, kad isvaizda yra gerai, bet tai dar ne viskas.
Atsakyti
QUOTE(zhilius @ 2009 05 12, 11:05)
O protinga moteris zino, kad isvaizda yra gerai, bet tai dar ne viskas.

Čia žino tos, kurios negali turėti geros išvaizdos. O protingos žino išvaizdos kainą.
Atsakyti
QUOTE(blogas vyras @ 2009 05 12, 11:03)
nu kalba eina ne kaip atrodysi pries bomza o kaip pries fyfa.... ka tu galesi pasiulyt fyfai turedamas 100 lt.

Jei turesi tik 100 lt - fyfa i tave neziures!
O del pasiulymu.... Gali jai pasiulyt papietauti picerijoj lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 05 12, 11:04)
Tai sveikinu. Ar bandėte galvoti kodėl filosofija keičiasi? Kaip pasikeitė svajonės, siekiai ir tikslai? Kai bendra tema tampa tik remontas...

Klystat.... ne pas visus bendra tema tik remontas.... bet neslepsiu sita tema mums abiems labai miela.... mes abu megstame paisyti kompu savo namu interjera, diskutuot gincitis ir 10 kart viska perpaisyt.... bet mums tai patinka.... nemanau kad blogai....bet sakau tai tikrai ne vienintele tema...
Atsakyti
As tai pasifyfinu nail.gif , bo vyras paskui nebesugalvoja kur pinigelius det - pradeda investuot i visoki nekilnojama, geriau jau tegu investuoja i mane - bet kada ir bet kur gali pasirodyti koks jis isgalintis first.gif, o as sau blizgu salia, nekilnojamo nuosavybes popieriu juk netraukliosi kas kart noredamas nelepsi pavaidint, o taip smagu, kai kiti lietuviai pavydi, ypac kaimynas.. liezuvis.gif
Oi kaip man patinka patinai.. flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(blogas vyras @ 2009 05 12, 11:13)
bet mums tai patinka.... nemanau kad blogai....

Tai tikrai nėra blogai. Bet ar galėjote kada nros save įsivaizduoti tokiu?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 05 12, 11:08)
Čia žino tos, kurios negali turėti geros išvaizdos. O protingos žino išvaizdos kainą.

O kas yra gera isvaizda.... is veido tos fyfos daznai ne ka grazesnes uz normalias moteris.... o kad sikna is po sijono matosi tai cia gera isvaizda.... kad spakliaus 1 cm ant veido tai grazu.... Grazus uzpakalis is po sijono gal ir grazu, bet kai demonstruoji ji visems ir visada, tai ir patampi tinkama tik vienam reikalui.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 05 12, 11:08)

Tikrai zino ir tos kurios atrodo tikrai liuks pvz mano zmona, bet ji niekad nebus "kiaura", kaip tos cypsincios "podruskes" nail.gif
Atsakyti
QUOTE(blogas vyras @ 2009 05 12, 11:18)
O kas yra gera isvaizda.... is veido tos fyfos daznai ne ka grazesnes uz normalias moteris.... o kad sikna is po sijono matosi tai cia gera isvaizda.... kad  spakliaus 1 cm ant veido tai grazu.... Grazus uzpakalis is po sijono gal ir grazu, bet kai demonstruoji ji visems ir visada, tai ir patampi  tinkama tik vienam reikalui.

Jūs rašote apie pigias moteris. Patikėkit... Aš gi rašau apie moteris, kurioms vien pažvelgus į tave tu jautiesi įvertintas.
Atsakyti
QUOTE(blogas vyras @ 2009 05 12, 11:18)
O kas yra gera isvaizda.... is veido tos fyfos daznai ne ka grazesnes uz normalias moteris.... o kad sikna is po sijono matosi tai cia gera isvaizda.... kad  spakliaus 1 cm ant veido tai grazu.... Grazus uzpakalis is po sijono gal ir grazu, bet kai demonstruoji ji visems ir visada, tai ir patampi  tinkama tik vienam reikalui.

Jus cia apie paaugles, ar apie stoties mergaites?
Nesat mates fyfos? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 05 12, 11:20)
Jūs rašote apie pigias moteris. Patikėkit... Aš gi rašau apie moteris, kurioms vien pažvelgus į tave tu jautiesi įvertintas.

o visos tokios - fyfos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 05 12, 11:18)
Tai tikrai nėra blogai. Bet ar galėjote kada nros save įsivaizduoti tokiu?

Taip galejau...
Papildyta:
QUOTE(ooo @ 2009 05 12, 11:21)
o visos tokios - fyfos?  g.gif

Is tiesu pats zodis fyfa toks neapibreztas.... kiekvienas per savo prizme jas isivaizduoja..... As pagal save pasakysiu..... nei vienai fyfai i mane pazvelgus nesijausciau ivertintas....

bet speju Medinitu ne apie tokias moteris apskritai sneki.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blogas vyras: 12 gegužės 2009 - 10:27