Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija (XIV tema)

QUOTE(Įdomi @ 2009 05 11, 14:19)
Už tai dabar mes žinom, kad į Alanijos vandens parką nosies geriau nekišt lotuliukas.gif  Užtai žadu pasiimti 2 ekskursijas man mielas, kur vaikui gal ne taip įdomu bus ax.gif Kokia baisi motina blink.gif  blink.gif  blink.gif  lotuliukas.gif

ne tas zmodis,reiktu paskusti VTA tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 05 11, 15:18)
koks akvaparko pavadinimas mirksiukas.gif

QUOTE(Zilvinas75 @ 2009 05 11, 15:20)
O kas ten negerai ?
Dar kažkoks delfinariumas kažkur ten yra. Ar jis prie aquaparko priskiriamas ?

žinokit, kad net ir nepamenu koks. Žinau, kad iš Alanijos vežė apie 20-30 min. Ėmėm pas vietinius. Apie delfinariumą nieko negaliu pasakyti. Tokio ten nemačiau. Bet kaip suprantu, tas aquaparkas buvo kažkokio diiidelio viešbučio teritorijoje. Baisuma. Karštis nerealus, pasislėpti nėra kur, kiekviena papildoma paslauga kainuoja didelius pinigus (šitų pripučiamų čiužinių, su kuriais čiužinėti, nuoma, rafingo trąsa mokama), vandens, maisto kainos nerealios. Karmioškėje, kurioje dalino maistą pagal talončikus - bičių spiečius doh.gif - baisu burną išžioti. Vos ne vos sulaukėme tos "ekskursijos" pabaigos. Beje, Sofatravel irgi matyt į ten organizuoja, nes gidė iš karto pasakė - neimkit šios pramogos, teks nusivilti. Kadangi jau buvau pažadėjusi sūnui, teko važiuot. bet po to ir anas gailėjosi biggrin.gif
pabandysiu pagooglint, gal rasiu jo pavadinimą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2009 05 11, 16:20)
O kas ten negerai ?
Dar kažkoks delfinariumas kažkur ten yra. Ar jis prie aquaparko priskiriamas ?

Tai jūs iki Alanijos nenulėksit smile.gif Bet galit varyt į Antalijos mirksiukas.gif Aš kai nemėgstu visokių kalnelių, tai man visą dieną tik gulėt arba plaukiot užkniso juodai doh.gif doh.gif O mėgstantiems gal ir nieko ten g.gif g.gif Na, kažkokių blogybių nepastebėjau schmoll.gif Esu savo pasakojime aprašiusi šiek tiek tą vandens parką mirksiukas.gif
O delfinariumas ten visai šalia, bet jau mokėt reikia atskirai. Mane pernai turkai trintukai išdūrė doh.gif Oi kaip bus smagu-vandens parkas, delfinariumas, vaikui labai patiks, lala lala, bla bla bla lotuliukas.gif O nuvažiavus paaiškėjo, kad jei nori delfinus pamatyt-krapštyk dolerius iš kišenės, nes už įėjimą į delfinariumą atskirai mokėt reikia doh.gif doh.gif

QUOTE(jolita.martyna @ 2009 05 11, 16:21)
ne tas zmodis,reiktu paskusti VTA tongue.gif

Tuoj tas mano sakinys apie 2 ekskursijas, mielas man, bus ištrauktas iš konteksto ir pacituotas visose temose lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Įdomi: 11 gegužės 2009 - 15:34
va šitam buvom http://turkeytravele...lanet-aquapark/
Water planet aquapark 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Įdomi @ 2009 05 11, 16:32)

O delfinariumas ten visai šalia, bet jau mokėt reikia atskirai.

Tai manes aqua parkai nedomina. O delfinariumas kaži kokio lygio g.gif Ar perspjauna mūsų Jūrų muzieju su delfinariumu.
Atsakyti
QUOTE(Beatriukas @ 2009 05 11, 16:33)
va šitam buvom http://turkeytravele...lanet-aquapark/
Water planet aquapark 4u.gif

Bet nuotraukos tai gražios biggrin.gif

O mes buvom šiam http://www.antalya.de/aagb/day1.htm

Beje, yra ir Kemere kažkoks http://www.aquaparkk...ml/english.html Net nežinojau mastau.gif
Papildyta:
QUOTE(Zilvinas75 @ 2009 05 11, 16:38)
O delfinariumas kaži kokio lygio  g.gif  Ar perspjauna mūsų Jūrų muzieju su delfinariumu.

Va šito tai nepasakysiu schmoll.gif Kadangi buvau išdurta, nepasiėmiau tiek pinigų, kad į jį įleista būčiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nors dabar tai ir neprisimenu, kiek kainuoja doh.gif Prisimenu tik kad galima po pasirodymų su delfinčikais paplaukiot thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Įdomi @ 2009 05 11, 16:41)
Beje, yra ir Kemere kažkoks http://www.aquaparkk...ml/english.html Net nežinojau  mastau.gif

Bet susidaro vaizdas, kad ten 2 čiuožyklos lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nors visų nuotraukų neperžiūrėjau, tingiu blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Įdomi @ 2009 05 11, 16:44)
Beje, yra ir Kemere kažkoks http://www.aquaparkk...ml/english.html Net nežinojau  mastau.gif

Kemere ne tik aquaparkas, bet ir delfinariumas yra mirksiukas.gif buvau nustebusi, nes galvojau, kad arciausiai tik antalijoj, o paskui netycia radom biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, kurios jau grįžote iš Simenos, gal teko aerobikoje sudalyvaut? Kažin ar apsimoka dėtis kedus tam reikalui?
Atsakyti
QUOTE(saule00 @ 2009 05 11, 10:39)
Sveiki 4u.gif
As tik paskaitai temele apie Turkija, nes pati dar laaaabai negreit vaziuosiu doh.gif  Bet buvusiu simenoj noriu paklausti del maisto.
Ar ten buna pusryciams kosiu kokiu nors?
Ar yra dietinis maistas? (t.y. garuose virtas?)

Vaziuosim su 1,5 metu suneliu, tai nezinau ar reiks imti kosiu, tyreliu g.gif

Košių nebuvo. Aš irgi pasigedau. Visada buvo dietinio maisto kampelis - su virta mėsyte arba žuvyte ir virtom daržovėm. Neatrodydavo labai apetitnai, tai niekada ir nepabandėm smile.gif

QUOTE(Madeiva @ 2009 05 11, 15:08)
Gal galite kas man pagelbėti ir išvaduoti nuo to begalinio galvojimo. Jau ne pirma kelionė, bet kažkaip dabar taip labai susimąsčiau. Praeitoje temoje jau klausiau, bet mano balso niekas neišgirdo ir nepastebėgo, tai aš vis dar vilties nepraradau ir dar kartą klausiu:
kiek jūs paliekate arbatpinigių viešbučio padavėjams, kambarinėms ar dar kam nors ir kaip dažnai jiems jų paliekate
Nepykite, jei jau kokius 3 kartus kalbėjote tuo klausimu ax.gif  blush2.gif

Mes po 1 eur palikdavom už dieną 4u.gif

Simenoje nepastebėjau aerobikos g.gif gal dar ne sezonas buvo? Buvo treniruoklių salė, kuri veikdavo ištisą dieną. Taip pat būdavo galima žaisti visokius tinklinius, lauko tenisus, vandens gimnastika užsiimti. Aš sudalyvavau pilvo šokio pamokose. bet ten basikom patogiau buvo thumbup.gif

Baffie, sugėdinai blush2.gif Ačiū 4u.gif Laimėjau tai ne dėlto, kad kokia tai -iausia buvau, o todėl, kad labai labai paniškai bijojau šokti striptizą biggrin.gif O abidniausia buvo, kad kai pristatinėjo laimėtoja, tai mane pavadino Marina lotuliukas.gif nes animatorius niekaip nesugebėjo suprasti, nei koks mano vardas, nei iš kokios šalies esu doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Kaja @ 2009 05 11, 19:31)
Simenoje nepastebėjau aerobikos g.gif gal dar ne sezonas buvo? Buvo treniruoklių salė, kuri veikdavo ištisą dieną. Taip pat būdavo galima žaisti visokius tinklinius, lauko tenisus, vandens gimnastika užsiimti. Aš sudalyvavau pilvo šokio pamokose. bet ten basikom patogiau buvo thumbup.gif

Baffie, sugėdinai blush2.gif Ačiū 4u.gif  Laimėjau tai ne dėlto, kad kokia tai -iausia buvau, o todėl, kad labai labai paniškai bijojau šokti striptizą biggrin.gif O abidniausia buvo, kad kai pristatinėjo laimėtoja, tai mane pavadino Marina lotuliukas.gif nes animatorius niekaip nesugebėjo suprasti, nei koks mano vardas, nei iš kokios šalies esu doh.gif

Aerobikai kviesdavo animatorės, bet nemačiau kur ją atlikdavo ir kas.

Ten visos arba Marinos arba Tanios iš Ukrainos buvo lotuliukas.gif Kur jau jiems ten mūsų vardus ar šalies pavadinimą ištart lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2009 05 11, 15:38)
Tai manes aqua parkai nedomina. O delfinariumas kaži kokio lygio  g.gif  Ar perspjauna mūsų Jūrų muzieju su delfinariumu.

Pats delfinariumas gražesnis, vienu metu ir jūra, ir delfinai matosi. Bet daugiau ten nieko nėra, o pasirodymas skystesnis nei Klaipėdoj.
Atsakyti
QUOTE(iclė @ 2009 05 11, 18:47)
Pats delfinariumas gražesnis, vienu metu ir jūra, ir delfinai matosi. Bet daugiau ten nieko nėra, o pasirodymas skystesnis nei Klaipėdoj.

kokia iejimo kaina mirksiukas.gif cia kuriame regione mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ingusiaa @ 2009 05 11, 18:45)
geras... net nepagalvojau kad gali tiek auto nuoma kainuot  blush2.gif

mes nuomavomes nauja tu metu masina ,kabrioleta mirksiukas.gif ..cia buvo musu vestuviu proga vyro dovana man...kad smagiai pavazineciau Kretoje..nes as visa laika ir vairavau mirksiukas.gif ..nuomavomes per Avis is Lietuvos,bet...palygine kainas,tai jei vietoje butume nuomavesi dar pora simtu euru butu buve brangiau doh.gif
Na aisku as buciau tokios brangios nesinuomavusi,bet..juk dovanotam arkliui i dantis neziurima biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti