Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija (XIV tema)

QUOTE(jolita.martyna @ 2009 06 03, 16:17)
Sveikute...kaip tik siandien paziurejau ar nebuvai prisijungusi...prasom placiau papasakoti mirksiukas.gif kokie renginiai vyksta vakarais,ar yra mazesniems vaikuciams ka veikti,kaip uzsiima animatoriai mirksiukas.gif ar tikrai reikia batuku lipant i jura.....kaip del arbatpinigiu,ar kambari dave is karto gera....beje keliese vaziavote 2 ir vaikas ar vaziavote kur i ekskursijas,kokios kainytes Alanijoje,ka pirkote mirksiukas.gif ....prasom FOTO,FOTO mirksiukas.gif

vakarais matem fakyru sou, karaliaus rinkimus, negru sou ir buvo gala vakaras... i visus nejom neis buvo ir kitka veikt...
mazesniems vaikams yra atskirai prie mini klubo batutas supynes ir t.t....
animatoriai patiko ypac buba ir sarpas bei michaelis uzsiemimu yra labai idomu tik gaila kad nekart programa nesikeite...
batuka reikia beveik visur nors yra ruozu kur nereik...
arbatpinigiu davem kambarinei ir nesikui...
mums dave gera tik kitiems lietuviams ne...
ekskusijose nebuvom....
pirkom tik saldumynu ir chalata kuris kainavo 26 dol...
beje dauguma kainu parasyta eurais todel kartais buna kad 10euru = 10 doleriu smile.gif
na foto turbut penktadieni vakare arba savaitgali nes fotikas pagedes yra ir nekasdien ejo fotkint kazkas ten jam nutiko... sad.gif
Papildyta:
dar yra lunaparkas nemokamas ten masineles, apzvalgos ratas, traukinukas ir toks laivas...
jei kas norit dar ko klauskit
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2009 06 03, 18:38)
ačiū už nuomonę  4u.gif gal galit parašyt  kokiam viešbuty praitais metais buvot? man labai sunku rasti, nes turiu ieškotis 3+1 arba 2+2 (jei vakas pas juos laikomas iki 13 m.) peržiūrėjau visus starholidays pasiūlymus ( man ten labai aiškiai viskas parašyta) ir nieko už mums prienamą kainą  ypatingo neradau, išskyrus tuos viešbučius  doh.gif

Praeitais metais mes buvome My home resort 4*. Bet siemet nei viena agentura neveza. Arba as nemokejau surasti. Ten tai tikrai rastumet numeri kuriame visi tilptumet. Mes gavome numeri is dvieju kambariu ( seimyninis gal vadinasi). Pirmas kambarys buvo apie 25 kv. ir jame buvo dvi sofos-lovos, kitas mazesnis apie 15 kv ir ten buvo 2 lovos. Nueikite i agentura, gal ten jums patars.
Cia paieskokite, http://www.easytrave...ex.php/lt/trips cia Novaturo. Sofa travel ir Tezu visi pasiulymai vienoje vetoje. Turint laiko, galma rasti gera pasiulyma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skarinka: 03 birželio 2009 - 22:28
QUOTE(Soni @ 2009 06 03, 18:38)
ačiū už nuomonę  4u.gif gal galit parašyt  kokiam viešbuty praitais metais buvot? man labai sunku rasti, nes turiu ieškotis 3+1 arba 2+2 (jei vakas pas juos laikomas iki 13 m.) peržiūrėjau visus starholidays pasiūlymus ( man ten labai aiškiai viskas parašyta) ir nieko už mums prienamą kainą  ypatingo neradau, išskyrus tuos viešbučius  doh.gif

Soni, iš patirties galiu patart pažiūrėt 2 standartinių kambarių kainas mirksiukas.gif O paskui arba prašyt vieno šalia kito arba bandyt pakeist į šeimyninį mirksiukas.gif Mums išėjo 2 kambariai 2+1 tik nepilnai tūkstančiu brangiau nei vienas 2+2, tai kartu važiuot ir tėvams pasiūlėm biggrin.gif O ten vietoj gavom 2 šeimyninius (2+2) vieną šalia kito ir vienam dar kūdikio lovelė buvo hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Martyna: 04 birželio 2009 - 08:20
QUOTE(Fixa @ 2009 06 04, 08:11)
na ne visus viešbučius apžiūrėjau biggrin.gif  bet kiek žiūrėjau 3-4 * viešbučius mieste, o ne už miesto, visur radau, kad mokėt reikia doh.gif  na, tiek jau to, sumokėsim, jei nuotaika gera bus biggrin.gif

Su Alanija yra taip: kadangi visi viesbuciai yra uz kelio, tai ir papludimiai negali buti ju ispirkti, nuosavi, todel jie visi yra mokami, ta prasme gultai ir kt. TAi net nesivazrgink Alanijoj ieskoti nemokamu gultu...
O as galvoju, jei uzteks vietos lagamine, tai isimesiu savo pripuciama ciuzini ir manau, kad jis man ten pravers - ar tai baseina paplaukiot, ar prie juros nusitempsiu, jei netingesiu ax.gif ax.gif flirt.gif
Ai, kazkaip nepergyventu del smulkmenu, manau prie visko imanoma prisitaikyt...
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2009 06 04, 09:41)
O as galvoju, jei uzteks vietos lagamine, tai isimesiu savo pripuciama ciuzini ir manau, kad jis man ten pravers - ar tai baseina paplaukiot, ar prie juros nusitempsiu, jei netingesiu 

o mintis tai labai gera dėl čiužinio thumbup.gif gi kiek jis vietos teužima biggrin.gif tik vat paskui tampytis jį iš viešbučio link jūros... nors koks kieno reikalas lotuliukas.gif

o dėl smulkmenų aš irgi neprgyvenu, aiku, tik norisi žinoti, kas ir kaip, bet visa kita...irnesakyk.gif gi čia atostogos - tikrai viskas bus gerai biggrin.gif aš net laukiu tų turkiškų pusryčių su bulkutėm, raudona dešra ir sūriu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2009 06 04, 09:41)
Su Alanija yra taip: kadangi visi viesbuciai yra uz kelio, tai ir papludimiai negali buti ju ispirkti, nuosavi, todel jie visi yra mokami, ta prasme gultai ir kt. TAi net nesivazrgink Alanijoj ieskoti nemokamu gultu...
O as galvoju, jei uzteks vietos lagamine, tai isimesiu savo pripuciama ciuzini ir manau, kad jis man ten pravers - ar tai baseina paplaukiot, ar prie juros nusitempsiu, jei netingesiu  ax.gif  ax.gif  flirt.gif
Ai, kazkaip nepergyventu del smulkmenu, manau prie visko imanoma prisitaikyt...

Na nezinau, as pernai buvau Alanijoje, papludimys per kelia buvo, bet ispirktas viesbucio, tai gultai ir ciuzinai tikrai nemokami buvo thumbup.gif
Atsakyti
Labutis atostogautojai,

maciau yra laukianciu nuotrauku, as kaip minejau pas mane su nuotraukom striuka, mano fotoaparatas buvo baseine atsidures, tad pavyko ne visas fotkes atkurti, na bet ir is to skurdaus pasirinkimo kai kuo su jumis pasidalinsiu.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agne2: 04 birželio 2009 - 09:01
QUOTE(Smilla @ 2009 06 04, 10:58)
1. Klausimas  man iskilo, ziuriu jus ten ir dzinsus buvot isimete, as net neplanavau ju detis i lagamina, bet vis gi praverte, ar ne?

2. tai mes galvojam netgi susitalpint i viena lagamina dviese. Juk rubai ne stori, visi vasariniai...

1. aš tai nesiruošiu nei kelnių, nei jokio megztuko imti schmoll.gif tikiuosi neteks gailėtis lotuliukas.gif nes kai pirmą kartą vežiausi, tai net išsitraukus nebuvau

2. mes irgi viską į vieną lagaminą talpinsim biggrin.gif

vis ieškausi kainų ekskursijų, tai čia nebeatsimenu kas, bet buvo įmetus vienos lenkės, gyvenančios Alanijoj, agentūros nuorodą. aišku, eksursijos būtų jau su lenkų gidu, bet jei kas supranta, tai kodėl ne biggrin.gif o kur nereikia gido, tai irgi nepasirodė baisios kainos. tai pas ją kainos tokios, tai manyčiau ir kitur panašios turėtų būti rolleyes.gif :

- Pamukalė - 25 eur (su gidu) (pirm./antr./ketv./penkt./sekmad.) (4:00-23:30)
- Kapadokija - 45 eur (su gidu) (pirm./ketv./šešt.)
- Kapadokija+Pamukalė - 99 eur (su gidu)
- Skrydis oro balionu Kapadokijoj - 140 eur (trukmė - 1 val)

- Efesas-Pamukalė - 65 eur (pirm.) (su gidu
- Mira-Demre-Kekova - 30 eur (treč./penkt./sekm.) (4:00-21:30) (su gidu)
- Kursunlu-Aspendos-Side - 30 eur (su gidu) (be parduotuvių!!!) (8:30-18:00)
- Anamur - 25 eur (treč./šešt.) (8:30-18:00)

- Raftingas - 15 eur (kasdien) (8:30-19:30)
- Jeep Safari - 20 eur (kasdien) (9:00-16:00)
- Plaukimas jachta - 10 eur (kasdien) (9:30-15:30)
- Plaukimas laivu Manavgat upe - 18 eur (8:30-18:00)

- Turkiška naktis - 25 eur (kasdien) (19:00-24:00)
- Aquapark ''Water planet''- 25 eur (kasdien) www.waterplanet.com.tr (8:30-17:00)
- Nardymas - 35 eur (kasdien) (2 nėrimai) (9:30-16:00)

- Jeep Safari prie Žalio ežerėlio - 30 eur (kasdien) (8:30-17:30)
- Quad safari - 30 eur (kasdien) (40 - 50 km) (3 godziny)
- Jeep Safari Sapadere kanjone - 25 eur (9:00-17:00)

- Diskoteka laive - 20 eur (21:30-24:30)
- Delfinariumas - 20 eur (kasdien) www.sealanya.com (8:30-12:30)
- Pasiplaukiojimas su delfinais - 100 eur (25 min.)
- Žaliasis kanjonas - 35 eur (kasdien)
- Alanya tour - 10 eur
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fixa: 04 birželio 2009 - 10:28
Fixa, ačiū už eksursijų kainas 4u.gif o kaip vadinasi ši agentūra? nors aš lenkiškai nei bum bum lotuliukas.gif bet dėl viso pikto...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupsia: 04 birželio 2009 - 13:43
QUOTE(Pupsia @ 2009 06 04, 14:42)
Fixa, ačiū už eksursijų kainas  4u.gif  o kaip vadinasi ši agentūra? nors aš lenkiškai nei bum bum  lotuliukas.gif bet dėl viso pikto...

Lena Pacho Tour

šiaip man patiko, kiek ji ten parašius biggrin.gif net perspėja turistus, kad jei kitos agentūros sakys, kad ji serga (dėl konkurencijos), jais netikėti ir vis tiek skambinti. ji net perskakmbina turistams į viešbutį, užtenka jai tik sms parašyt biggrin.gif

įdomu, daugiau tokių puslapių nėra? g.gif gal kokie lietuviai turi savo agentūrą bigsmile.gif
Atsakyti
Mes tai šiandien sugrįžom Turkijos. Cornelia de Luxe resort 5*/Beleke.
Nuoširdžiausi komplimentai absoliučiai viskam. Aptarnavimas, maistas, personalas, animatoriai. Atmosfera neįtikėtina. Vienintelis dalykas, kurio man trūko, tai vietos, kur galėčiau pašokti. Buvo viena diskoteka, tačiau man visai nepatiko, nes žmonių visai nebūdavo, nebuvo atmosferos schmoll.gif
Užtat vakar buvo "Garden Party" tai prisišokau ligi paryčių thumbup.gif thumbup.gif
Iš vis čia programa kiekvieną vakarą būdavo labai puikiai parengta, niekur iš viešbučio tikrai nesinorėjo eiti.
Jeigu kas nors norės pamatyti, tai galėsiu ir nuotraukų įkelti, pasidalinčiau ir vaizdine medžiaga biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti