Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija (XIV tema)

QUOTE(Cobre @ 2009 05 25, 20:59)
jurini smile.gif  man smagu is ryto is balkono pasizvalgyti, baseinu ir baru apgulimo laipsni nustatyti, ir vakare grozetis apsviesta teritorija wub.gif. Kadangi Kemero nei i Alanija, nei i kokia kita vieta keisti nenoreciau, cia jau kiekvienas kampas savas, tai nelabai jau tu normaliu viesbuciu ir belieka smile.gif dairiausi dabar dar i Fame residence, visai patiko, kada nors reiks tureti omeny, kai rinksiuosi. Juolab, kad lyg ir neblogi atsiliepimai apie Fame grupes viesbucius, net ir su mezesnem zvaigzdutem.

Kad visi ten daugiau maziau juriniai biggrin.gif Isorinej pusej ? ar vidinej su baseinais ? Ar i Orange county siena su jura kairej ?

Ai letai paskaicius leidziu sau suprast, kad vidini su baseinais smile.gif nu fantastika thumbup.gif
As vel norejau siemet i kemer resorta. Zmona pasiule: gal ka kita isbandom, bet dabar jau sako: gerai butu i ten pat biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zilvinas75: 25 gegužės 2009 - 20:09
QUOTE(Zilvinas75 @ 2009 05 25, 22:02)
Kad visi ten daugiau maziau juriniai biggrin.gif Isorinej pusej ? ar vidinej su baseinais ? Ar i Orange county siena su jura kairej ?

vidine U puse, i baseina. t.y. ta, kuri vadinama jurine biggrin.gif pradzioje galvojau, kad be reikalo pinigelius gal ismeciau, bet paskui buvau patenkinta. Zilvinai, teks tau aukotis ir i Delphina kitais metais varyti, kad galetum pareiksti savo tvirta nuomone biggrin.gif
tiesa, kai rasiau is viesbucio, tai tu sakei, kad atrodo, tarsi as visai apie kita viesbuti rasiau. na bet situacija gerejo tiesiog valandom wub.gif , o ir viesbucio kontingentas man labai patiko wub.gif
man jis toks... elegantiskas... wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 25 gegužės 2009 - 20:12
QUOTE(Cobre @ 2009 05 25, 21:08)
vidine U puse, i baseina. t.y. ta, kuri vadinama jurine biggrin.gif pradzioje galvojau, kad be reikalo pinigelius gal ismeciau, bet paskui buvau patenkinta. Zilvinai, teks tau aukotis ir i Delphina kitais metais varyti, kad galetum pareiksti savo tvirta nuomone biggrin.gif

tai, jeigu tik krize nespirs i uzpakali, tai visko gali buti biggrin.gif man svarbu, kad tai butu viesbutis, is kurio nereikia iseiti lotuliukas.gif
Tik jeigu to Delphino, kuris anot kazkieno tevu yra geriau uz Kemer resort, pavadinima pilna kas parashytu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zilvinas75: 25 gegužės 2009 - 20:18
QUOTE(Zilvinas75 @ 2009 05 25, 21:10)

Tik jeigu to Delphino, kuris anot kazkieno tevu yra geriau uz Kemer resort, pavadinima pilna kas parashytu  rolleyes.gif

Delphin Deluxe Resort 4u.gif
Atsakyti
O kas nors bandė Laros delphiną? bigsmile.gif
Atsakyti
Man tai tie viesbuciai kaip kad Valery beach, Lancoria, Turkiz ir visi kiti toj eilej po realaus apziurejimo nepatiko schmoll.gif Kiek maciau tai ten po ju teritorijas vaiksto kas nori, jokio privatumo. O kai rinkausi, tai vis ziurejau i tuos salia juros g.gif
Papildyta:
Beje pirkom lauktuvem granatu vyna (siaip pirma karta pirkom, tai biski bijojau ir taip nebuvau ragavus), tai gavom paragauti, nu koooks skanus wub.gif Norejau prasyt cobres, kad dar parveztu (nes ji viena diena veliau uz mus gryzo), bet nespejom biggrin.gif Kita karta vaziuojant, jau pirksim drasiia ir urmu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 05 25, 15:29)
na uz 20 doleriu kazin ar rasi kas pakeistu kambari bigsmile.gif Melytukas o jus i Turkija pirma karta vykote mirksiukas.gif

Na praeitais metais Antedone mum už 10 dolerių pakeitė kambarį. Gavom su vaizdu į jūrą.
Bet šiais metais prisiskaitę blogų atsiliepimų apie Marti Myros standartinius kambarius, pirkomės liuksą. Matysim, ar nebūsim apsirikę, nes tai buvo toks spontaniškas sprendimas.

Po dviejų valandų būsim jau pakeliui į oro uostą thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
tiesa jau vasara tikrai isbegeja, megztuku nelabai bereikia (nebent kur netoli nuo vandens butumete).
Atsakyti
QUOTE(Lauruciuk @ 2009 05 25, 22:41)
Man tai tie viesbuciai kaip kad Valery beach, Lancoria, Turkiz ir visi kiti toj eilej po realaus apziurejimo nepatiko

po dauguma ju teritorija nepavaiksciosi, gali eiti promenada, t.y. tuo takuciu, jei eisi - gali ant apsaugos uzsirauti, turejai ja matyti, nebent tuose isvis prastuose, bet ju cia neminejai. o turkiz teritorijos neturi, ten jau gali vaikstineti mirksiukas.gif, yra tik sutvarkyta aplinka aplink ji. bet siaip tai dziugu, kad tau taviskis viesbutis patiko labiau mirksiukas.gif , nors man svarbiausiai jura salia, nes man patinka migruoti po teritorija, as galiu tiesiog iki negaliu noreti guleti ant pirso, bet uz penkiu minuciu, man jau reikia apsirengti ir varyti ant hamako arba praeina noras maudytis juroje ir t.t. ir pan. blush2.gif , tai man patinka kompaktiskesnes teritorijos ir tik pirma linija.

QUOTE(jolita.martyna @ 2009 05 25, 22:48)
man irgi rytais is balkono pasizvalgyti smagu.....o del regionu...tai as noreciau ju isbandyti ne viena biggrin.gif kiekviena vietove pazinti  ax.gif
Papildyta:

ir as rudeni pareiksiu biggrin.gif blush2.gif
Papildyta:

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ale ziuriu Kemer Resort klientams  nepatiko,kad Delphinas kazkam geresnis pasirode laugh.gif

del regiono, tai na noriu zalumos ir kalnu visai salia, deje alanijoje to nera, todel ten atsirasiu tik jei butu neitiketinai geras pasiulymas, niu bet jau toks nerealiai geras biggrin.gif , cia taip, kaip tikiu, jog tikrai yra vertu pamatymo ir pazinimo vietu bulgarijoje, bet manes ten nu niekaip netraukia, o vien del pliusiuko uzsidejimo as sau nuotaikos negadinsiu schmoll.gif beje, ne visiems kemere patinka, ir tai naturalu. Man patinka grozetis kalnais.
deje JM, tavo nuomone, sorry, bet ne tokia asmeniskai man idomi , labiau domintu zilvino, jis mat galetu palyginti, mane tik tai domina, ot uztat ir misliju, kaip cia jam iteigti butinuma ten apsilankyti biggrin.gif . Kemer resorte kalbejausi su zmonemis, kurie stengesi labai objektyviai lyginti maxima ir KR, tai vat buvo labai idomu paklausyti smile.gif, nes drauge buvo KR, o siemet varo i Maxima, jame mat iki 14 vaika skaiciuoja.
Ne nepatiko, o idomu kur kokie pliusai ir minusai. Dometis naudinga, nes kaip jau sakiau, nezinai is kokio kampo tave agentas su superiniu PM pasiulymu uzpulti gali biggrin.gif .Tik vat KR niekada PM neesu maciusi verysad.gif uztat Orange Couty pernai birzeli berods, tai maciau uz 1800, 7 naktims, o siemet jo isvis nera g.gif . tik praejau as jo papludimiu, tai pakraupu, toks siukslynas ir betvarke blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2009 05 25, 23:02)

Man irgi pirma linija patinka biggrin.gif Tik as ja kazkaip siek tiek kitaip isivaizdavau g.gif Nu bet specialiai ejom pasivaiksciot, dejausi pliusus ir minusus kur kita karta galeciau atostogaut biggrin.gif
Ir Kemeras lb patiko wub.gif Vaziuosiu ten dar ne viena karta biggrin.gif Kiti regionai kolkas netraukia, o ir Antalijos daugiaauksciai nesuzavejo schmoll.gif
P.S. Viesbutis kainos ir kokybes santykiu tikrai lb patiko thumbup.gif O maziukei netgi lb patiko kiekviena diena po kelis kartus praeiti pro mini zoo wub.gif Tuo labiau tam parkely turkai pastoviai apelsinu jai paduodavo wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauruciuk: 25 gegužės 2009 - 22:17
Tiesą sakant aš irgi į Alanijos pusę tikriausiai daugiau negrįšiu, kemere labiau patiko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2009 05 26, 00:20)
Tiesą sakant aš irgi į Alanijos pusę tikriausiai daugiau negrįšiu, kemere labiau patiko bigsmile.gif

gal galetum alanijos regiono pliusus ir minusus susakyti. is savo varpines, taip sakant mirksiukas.gif
siaip ten daug nuostabiu viesbuciu, bet... na niekaip negaliu saves perkalbeti. o juk siemet pries pasirinkdama viesbuti buvau daug i sarasiuka susirasiusi. tada perziurejau vietoves, na ir niekaip nelipo man tie dykynese stovintys monstrai schmoll.gif. o kam aplinka nera tokia svarbi, tai kodel gi ir ne. niekas juk nesako, kad ten viesbuciai prastesni, gink dieve schmoll.gif o pati alanija, tai man per daug miesta primena, per daug statiniu ir per mazai zalumos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 25 gegužės 2009 - 22:41