QUOTE(Lauruciuk @ 2009 05 25, 22:41)
Man tai tie viesbuciai kaip kad Valery beach, Lancoria, Turkiz ir visi kiti toj eilej po realaus apziurejimo nepatiko
po dauguma ju teritorija nepavaiksciosi, gali eiti promenada, t.y. tuo takuciu, jei eisi - gali ant apsaugos uzsirauti, turejai ja matyti, nebent tuose isvis prastuose, bet ju cia neminejai. o turkiz teritorijos neturi, ten jau gali vaikstineti

, yra tik sutvarkyta aplinka aplink ji. bet siaip tai dziugu, kad tau taviskis viesbutis patiko labiau

, nors man svarbiausiai jura salia, nes man patinka migruoti po teritorija, as galiu tiesiog iki negaliu noreti guleti ant pirso, bet uz penkiu minuciu, man jau reikia apsirengti ir varyti ant hamako arba praeina noras maudytis juroje ir t.t. ir pan.

, tai man patinka kompaktiskesnes teritorijos ir tik pirma linija.
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 05 25, 22:48)
del regiono, tai na noriu zalumos ir kalnu visai salia, deje alanijoje to nera, todel ten atsirasiu tik jei butu neitiketinai geras pasiulymas, niu bet jau toks nerealiai geras

, cia taip, kaip tikiu, jog tikrai yra vertu pamatymo ir pazinimo vietu bulgarijoje, bet manes ten nu niekaip netraukia, o vien del pliusiuko uzsidejimo as sau nuotaikos negadinsiu

beje, ne visiems kemere patinka, ir tai naturalu. Man patinka grozetis kalnais.
deje JM, tavo nuomone, sorry, bet ne tokia asmeniskai man idomi , labiau domintu zilvino, jis mat galetu palyginti, mane tik tai domina, ot uztat ir misliju, kaip cia jam iteigti butinuma ten apsilankyti

. Kemer resorte kalbejausi su zmonemis, kurie stengesi labai objektyviai lyginti maxima ir KR, tai vat buvo labai idomu paklausyti

, nes drauge buvo KR, o siemet varo i Maxima, jame mat iki 14 vaika skaiciuoja.
Ne nepatiko, o idomu kur kokie pliusai ir minusai. Dometis naudinga, nes kaip jau sakiau, nezinai is kokio kampo tave agentas su superiniu PM pasiulymu uzpulti gali

.Tik vat KR niekada PM neesu maciusi

uztat Orange Couty pernai birzeli berods, tai maciau uz 1800, 7 naktims, o siemet jo isvis nera

. tik praejau as jo papludimiu, tai pakraupu, toks siukslynas ir betvarke