Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija (XIV tema)

sveikos mamos. grizau ir as. buvom alanijoj delphin deluxe resort thumbup.gif . stai komentaras Didziausi pagyrimai siam viesbuciui. Nors jis ir gana senai pastatytas, bet atrodo puikiai. Aplinka tvarkinga tik kelias tarp Delphin Deluxe Resort ir Mukarnas Resort apleistas. Gavom pakankamai erdvu kambari. Kasdien paildydavo mini bara: 2 butl. Pepsi, 1 butl. Yedigun (Fanta), 2 butl. alaus (Efes Pilsen), 2 arba 3 butl. negazuoto mineralinio vandens, 1 pak. riesutu ir 1 sokoladukas. Maisto pasirinkimas didelis. Pagrindiniame restorane visada buna 8 karsti patiekalai ir dar 3-4 kepami ant grilio, 2 rusiu sriubos, daug saldumynu. Mes gavom braskiu, arbuzu, melionu, abrikosu, obuoliu ir dar kazkokio turkisko vaisiaus. O dabar apie servisa... To negalima nupasakoti.. Veziojamos morkos, agurkai, kriauses, salti gerimai, nuvalomi akiniai. Personalas visada sypsosi, yra draugiskas. Na kas norit tikrai pailset ir nejudint nei pirsto sis viesbutis jums. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2009 06 03, 14:23)
vėl braunuos pas jus  4u.gif

Kadangi pinigai riboti, negalim rinktis kažko super  doh.gif  kaip jums toks  viešbutis

http://www.greenpeac.../fotogaleri.php

Atsiliepimų labai mažai radau, bet geri, 3*, kažkur radau, kad 3 su pliusu, AI,  kaina 2+2- 5550 Lt, patarkit  biggrin.gif Mane  kažkaip papirko ta žalia teritorija  smile.gif

Pries 4 metus mes buvome siame viesbutyje. Kadangi, tai buvo musu pirma kelione, tai labai viskas patiko. Buvome spali, tai zmoniu buvo nedaug. Teritorija nedidele, bet tikrai labai zalia ir jauki. Kambariai nedidukai, bet tiek jie ir reikalingi. Personalas super. I kiekviena poilsiautuoja atkreipdavo demesi, mano mazajai padavejai lankstydavo popierines geles. Tuo metu labai geri buvo animatoriai, uzsiimdavo su vaikais, i viena is ju mazoji, 3 metu budama, tiesiog isimylejo. Papludimys per gatve. Praejimas per pozemine pereja, tai kazkaip net nepastebedavome tos gatves artumo. Na krantas akmenuotas, tai sunkoka basai vaiksiciuoti ir i jura ibristi. Vakarais galima pasivaiksciuoti miestelyje, o be to iki Alanijos netoli, pastoviai vaziuoja autobusai. Maistas skanus, pusryciai, pietus, vakariene. Apie 16 val buvo pyragaiciu ir bulkuciu, daigiau jokiu uzkandziu, bet mums pilnai uztekdavo. Bet per 4 metus galejo viskas pasikeisti ir manau kad i geraja puse, nes kai pasiziuriu i viesbucio kaina, tai kai 3*, tai nemaza. 4u.gif
Dar prisimeniau, kad nuo aerouosto labai toli iki siuo viesbucio vaziuoti. Mes buvome paskutiniai, tai kelione autobusu tikrai pabodo, ir anksciausiai is viesbucio isvykti turejome. Jei turite mazu vaiku, tai pagalvokite ar nepavargs. Gal apie 14 val. buvome viesbutyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skarinka: 03 birželio 2009 - 15:00
Cia vis kalbat apie baro papildyma...
o pasakykit man, nebuvusiai jokiame viesbutyje, jei AI, 3*, tai pildys irgi ta bara? Ar uz papildoma kaina? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2009 06 03, 16:00)
Cia vis kalbat apie baro papildyma...
o pasakykit man, nebuvusiai jokiame viesbutyje, jei AI, 3*, tai pildys irgi ta bara? Ar uz papildoma kaina?  ax.gif

Kai buvau 3* AI viesbutyje jokio baro net nebuvo. Bet cia gal nuo viesbucio priklauso.
Atsakyti
QUOTE(gelyte15 @ 2009 06 03, 15:55)
sveikos mamos. grizau ir as. buvom alanijoj delphin deluxe resort thumbup.gif .

Smagu, kad gerai pailsėjot thumbup.gif

QUOTE(skarinka @ 2009 06 03, 16:02)
Kai buvau 3*  AI viesbutyje jokio baro net nebuvo. Bet cia gal nuo viesbucio priklauso.

Nebuvo ir pas mus smile.gif
Viešbučio aprašyme juk parašyta-ar bus minibaras, ar ne ax.gif Šiemet pas mus bus, bet nemokamai tik vanduo. Nežinau, kaip reiks visokias fantas ir colas, o tuo pačiu ir savo piniginę nuo vaiko apsaugot doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Soni @ 2009 06 03, 16:08)
dar nužiūrėjau GOLD SAFRAN 4* / Alanija, kaina panaši kaip ir ano, čia 10 naktų  smile.gif

Jei reiktų rinktis tarp Gold Safran ir Green Peace, rinkčiaus antrąjį ax.gif Visų pirma dėl tos teritorijos thumbup.gif Aišku, turi ir Gold Safran savų pliusiukų-pačioje Alanijoje (nors man tai ne pliusas ax.gif ), baseine-vandens kalnelis, berods, yra, kas aktualu vaikams biggrin.gif Deja, gultai paplūdimy mokami, tai jums 4 jau nemaža suma gautųsi kasdien ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gelyte15 @ 2009 06 03, 13:55)
sveikos mamos. grizau ir as. buvom alanijoj delphin deluxe resort thumbup.gif . stai komentaras Didziausi pagyrimai siam viesbuciui. Nors jis ir gana senai pastatytas, bet atrodo puikiai. Aplinka tvarkinga tik kelias tarp Delphin Deluxe Resort ir Mukarnas Resort apleistas. Gavom pakankamai erdvu kambari. Kasdien paildydavo mini bara: 2 butl. Pepsi, 1 butl. Yedigun (Fanta), 2 butl. alaus (Efes Pilsen), 2 arba 3 butl. negazuoto mineralinio vandens, 1 pak. riesutu ir 1 sokoladukas. Maisto pasirinkimas didelis. Pagrindiniame restorane visada buna 8 karsti patiekalai ir dar 3-4 kepami ant grilio, 2 rusiu sriubos, daug saldumynu. Mes gavom braskiu, arbuzu, melionu, abrikosu, obuoliu ir dar kazkokio turkisko vaisiaus. O dabar apie servisa... To negalima nupasakoti.. Veziojamos morkos, agurkai, kriauses, salti gerimai, nuvalomi akiniai. Personalas visada sypsosi, yra draugiskas. Na kas norit tikrai pailset ir nejudint nei pirsto sis viesbutis jums. smile.gif

Sveikute...kaip tik siandien paziurejau ar nebuvai prisijungusi...prasom placiau papasakoti mirksiukas.gif kokie renginiai vyksta vakarais,ar yra mazesniems vaikuciams ka veikti,kaip uzsiima animatoriai mirksiukas.gif ar tikrai reikia batuku lipant i jura.....kaip del arbatpinigiu,ar kambari dave is karto gera....beje keliese vaziavote 2 ir vaikas ar vaziavote kur i ekskursijas,kokios kainytes Alanijoje,ka pirkote mirksiukas.gif ....prasom FOTO,FOTO mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ASN @ 2009 06 03, 16:15)
Kas per kruizas?

va toks: g.gif

ANTALIJA – KEKOVA – ANTALIJA
user posted image

Šis kruizas vienas įdomiausių ir rekomenduojamų tiems, kas domisi istorija. Plaukimo metu aplankysite Ksanthos, antikinę Lykijos sostinę bei netoli esančius griuvėsius. Jus sužavės Lykijos civilizacijos palikimas Kekovos saloje. Aplankysite senovinius miestus: Faselį ir Olympą. Galėsite mėgautis viduramžių palikimu: mozaikinėmis pirtimis, teatrais, Bizantijos bažnyčia ir antkapiais. Plaukiant Antalijos pakrantėmis, grožėsitės amžinai žaliuojančiais kalnais, krentančiais kriokliais ir spindinčiomis vaivorykštėmis. Kruizo metu rekomenduojamos trumpos ekskursijos užsakant gidą ar nusiperkant bilietus į archeologines vietas.
Išvykimai: šeštadieniais ir sekmadieniais
Programa:

1 diena. ANTALIJA. Atvykimas į Antalijos uostą. Susipažinimas su įgula ir įsikūrimas jachtoje, trumpas kapitono instruktažas apie kelionės programą. Vakarienė jachtoje. Nakvynė Antalijoje jachtų uoste.

2 diena. OLIMPAS.
user posted image
Po pusryčių išplaukimas iš uosto. Pirmas sustojimas Olimpe (Olympos). Tai vienas svarbiausių uostų Likijoje, kuris yra apipintas daugybe legendų. Kadaise čia buvo įsikūrę piratai, dėl šios priežasties ir dabar šita vieta visame pasaulyje turi istorine vertę. Po smagių maudynių ir pietų toliau plauksite į Adrasan Kavus įlanką. Vakarienė ir nakvynė.

3 diena. DEMRĖ / MYRA.
user posted image
Anksti ryte plauksite link Demrės. Po pusryčių galėsite prisijungti prie išvykos į Myrą, kur miesto praeitį mena išlikusios uolose Likijos laikų kapavietės, graikų ir romėnų teatras. Miestas buvo žinomas kaip vyskupo Šv. Nikolajaus (Santa Nikalojus, Santa Klausas) gimtinė. Bizantijos laikais Šv. Nikolajus buvo vaikų, vargšų bei jūreivių globėjas. Toliau jachta plauksite link Gokkaya įlankos. Vakarienė ir nakvynė.

4 diena. TERSANE – UKAGIZ. Po pusryčių nepakartojami įspūdžiai plaukiant link paskendusio miesto. Pietūs ir smagios maudynės jūroje Tersane įlankoje. Vakarienė ir nakvynė Ukagiz įlankoje.

5 diena. KEKOVA.
user posted image
Po pusryčių turėsite galimybę aplankyti Simena vietovę, kuri įkurta kalnuose prieš Kekova sala. Čia rasite Genoese pylį ir teatro griuvėsius su 300 sėdimų vietų. Vakarienė ir nakvynė Kekovoje.

6 diena. FASELIS. Anksti ryte plauksite į Genoese uostą, mėgausitės nuostabiais vaizdais. Po pietų vyksite link Faselio įlankos (Phaselis Bay). Antikinį Faselio miestą įkūrė Rodo salos gyventojai VII a.pr.Kr. Antikos pasaulį čia primena centrinė miesto gatvė su visuomeninių pastatų ir romėnų pirčių komplekso liekanomis, akvedukais. Turėsite galimybę pasivaiksčioti antikinio miesto griuvėsiais, pajusti miesto dvasią. Taip pat nuo senų laikų miestas žinomas ir dėl kvepalų prekybos. Vakarienė ir nakvynė šitoje nuostabioje įlankoje.

7 diena. ALAKASŲ ĮLANKA - ANTALIJA. Po pusryčių plauksime į Alakasų įlanką (Alacasu Bay). Pietūs ir poilsis, kurio metu galėsite mėgautis maudynėmis jūroje. Nuvyksite išgerti arbatos į Mėnesienos įlanką. Vakarienė ir nakvynė jachtoje Antalijos uoste.

8 diena. ANTALIJA. Po pusryčių jachtoje, atsisveikinę su įgula baigiate kruizą.
Atsakyti
QUOTE(Įdomi @ 2009 06 03, 15:17)
Jei reiktų rinktis tarp Gold Safran ir Green Peace, rinkčiaus antrąjį ax.gif Visų pirma dėl tos teritorijos thumbup.gif Aišku, turi ir Gold Safran savų pliusiukų-pačioje Alanijoje (nors man tai ne pliusas ax.gif ), baseine-vandens kalnelis, berods, yra, kas aktualu vaikams biggrin.gif Deja, gultai paplūdimy mokami, tai jums 4 jau nemaža suma gautųsi kasdien ax.gif

taip, aš irgi tą mačiau smile.gif gold safran man pasirodė kažkoks įspraustas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2009 06 03, 16:08)
ačiū už tokį išsamų atsakymą  4u.gif  aš bijau laukti iki paskutinės minutės, nes mes 4 žmonės ir dar kūdikis  biggrin.gif tai bijau, kad neliks lėktuve vietos. Kažkaip nerandu aš pasiūlymų, kad mums tiktų, nes vienas vaikas  jau 12,5 metų, tai eina kaip suaugęs, o šitam viešbuty dar kaip vaikas  biggrin.gif
dar nužiūrėjau GOLD SAFRAN 4* / Alanija, kaina panaši kaip ir ano, čia 10 naktų  smile.gif

Atkreipkite demesi, kad Gld safran neturi teritorijos ir gultai papludymi mokami. Jei mokate rusiskai skaityti, tai apie viesbucius galite rasti atsiliepimu http://tr.otzyv.ru/h...escr.php?id=516 (cia apie Gold safran), ten ir poilsiautoju nuotrauku buna. Turistu nuotraukos geresne informacija pateikia nei agenturu foto. Cia Green Peace http://tr.otzyv.ru/h...scr.php?id=3132.
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2009 06 03, 16:21)
gold safran man pasirodė kažkoks įspraustas  doh.gif

drinks_cheers.gif
Be to, Green Peace mažiau kambarių, kas reiškia mažiau žmonių ax.gif Man jis jaukesnis pasirodė. Nors Gold Safran aš pati kažkada žiūrinėjau ir pasirinkau jį jau kaip patį beviltiškiausią variantą biggrin.gif Ta prasme, geriau jau ten, negu niekur biggrin.gif Nors atsiliepimai apie jį neblogi, tik kad ne mano skonio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2009 06 03, 16:42)
čia irgi atsiliepimuose rašo, kad trūko mėsos  lotuliukas.gif

skarinka- kaip ten su maistu buvo? ar mėsos gavot?  lotuliukas.gif

ačiū, kad priėmėt mane  4u.gif

Maistui esu isranki ir jei maistas man patiko reiskias buvo tikrai geras. Ar buvo mesos? Tikrai, kad buvo, nes jei nebutu, tai prisiminciau. Bet butent kokia mesa buvo, tikrai nepasakysiu. Na masito minusai, tai gaivieji gerimai, nes vien sintetika (manau cia maziems vaikams negerai, nes man ameniskai uztenka mineralinio vandens). Neziurint i tai, kad man sis viesbutis tikrai labai patiko, as nuosirdziai jums siulau paieskoti dar. Pasikartosiu, kad man jo kaina atrodo didoka. Praeitais metais mes vaziavome i 4* naujai atidaryta viesbuti (kuris pretendavo i 5, bet negavo, del mazos teritorijos), tai palyginus su Green Peace kaina, nelabai skiresi.
Atsakyti
QUOTE(skarinka @ 2009 06 03, 16:13)
Maistui esu isranki ir jei maistas man patiko reiskias buvo tikrai geras. Ar buvo mesos? Tikrai, kad buvo, nes jei nebutu, tai prisiminciau. Bet butent kokia mesa buvo, tikrai nepasakysiu.  Na masito minusai, tai gaivieji gerimai, nes vien sintetika (manau cia maziems vaikams negerai, nes man  ameniskai uztenka mineralinio vandens). Neziurint i tai, kad man sis viesbutis tikrai labai patiko, as nuosirdziai jums siulau paieskoti dar. Pasikartosiu, kad man jo kaina atrodo didoka. Praeitais metais mes vaziavome i 4* naujai atidaryta viesbuti (kuris pretendavo i 5, bet negavo, del mazos teritorijos), tai palyginus su Green Peace kaina, nelabai skiresi.

ačiū už nuomonę 4u.gif gal galit parašyt kokiam viešbuty praitais metais buvot? man labai sunku rasti, nes turiu ieškotis 3+1 arba 2+2 (jei vakas pas juos laikomas iki 13 m.) peržiūrėjau visus starholidays pasiūlymus ( man ten labai aiškiai viskas parašyta) ir nieko už mums prienamą kainą ypatingo neradau, išskyrus tuos viešbučius doh.gif
Atsakyti