Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimas viešose vietose

Apklausa: Ar maitinate viešose vietose? (580 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Žiūrint kaip maitini... Pavyzdžiui aš mašinoje maitinu visada- kad ir kur važiuotumėm... mano vyras vos gimus mažiukei iš karto užtamsino galinius šoninius langus- tai dabar kai karšta ir važiuojame galiu vaikutį nors ir nuogą išrenkti biggrin.gif , o maitinti irgi super- jei miestas- dėl visa pikta užsidengiame plonu merliuku (kad neužkliūtų kitų akys- ypač perėjose- kei pro priekį į saloną žvilgteli). Esu maitinusi ir Vingio parke (Vilniuje) tai schmoll.gif , per daug ytampos- vaikas užsiklykė visai. Išsirinkome nuošaliausią keliuką- ten seną suoliuką- žmonių nebuvo- tik pradėjome maitinti iš karto bent 15 prireikė pro ten eiti lotuliukas.gif , daugiau nebemaitinu tokiose vietose.
O namie... pasakau- dabar maitinsiu- jei nesusipranta svečiai išeiti į kitą kambarį(kuris atstoja ir svetainę)- patys kalti- aš be kompleksų ištraukiu savo D (o pagal internetinius matavimus F-G krūtį ir ji valgo lotuliukas.gif , mūsų vaikas be kompleksų jam dzin jei kas netoli yra- tik kad kai jau pirmas alkis numalšintas ir kažkas kalba, ar krebžda mūsų smalsutė paleidžia fontaną ir pasisukusi žiūri kas čia kur vyksta lotuliukas.gif
Šiaip dėl kompleksų- iš pradžių man būdavo nejauku būti viename kambaryje su maitinančia mama, ir pati sau sakiau, kad taip aš nesugebėčiau (per daug kompleksų), bet kai pati pagimdžiau ir gimdymo palatoje ištisai sukiodavosi lankytojai pas gimdyves teko kompleksus nugalėti (iš pradžių prašydavau išeiti, bet galiausiai pabodo), kartais iš nesmagumo net ausyse spengdavo (ypač kai įsispitrydavo akimis), bet dabar kai mažiukei beveik 5mėn, man pasidarė gimiai dzin lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupsiukas @ 2007 07 27, 14:17)
drinks_cheers.gif Mes irgi nesikuklinam biggrin.gif Ir nematau as cia nieko amoralaus, man daug baisiau is alkio klykiantis vaikas unsure.gif
Papildyta:

O kur Akrpoplyje tas kambarys ax.gif , nes Klaipedos akr. tai yra tik tuliku su vystymo lenta ir ten as vaiko tikrai nemaitinsiu schmoll.gif , nu gal Vilniuj civilizacija labiau pazenge smile.gif , nes pas mus doh.gif  Nu kur ta vaikiuka ten maitinti? Atsisedus ant klozeto blink.gif ?

Klaipedos akropolyje tikrai yra vaiko maitinimo kambarys su visais patogumais. na tik beda, kad jis buna uzrakintas ir rakta reikia atsinesti is informacijos. o jis yra prie kikos parduotuves mirksiukas.gif

o savo kleckiu as maitinu visur ir bet kada, nematau tame jokios problemos. didesne nelaime Lietuvoj, kad labai sunku rasti normaliai sutvarkytu reakreaciniu zonu mieste, bo visi suoliukai buna sulauzyti ir sudarkyti.
Atsakyti
Aš irgi prieš išeidama iš namų visada pamaitinu vaikį, tačiau buvo keletas atvejų, tai maitinau ir sausakimšoj kavinėj, nes baisus lietus buvo o pareit į namus-jokių galimybių, jau ir taip šlapias vežimas. Nieko nenumiriau biggrin.gif ir šiaip kartą maitinau kavinėje, aišku tokiai nuo pašalinių akių, mašinoj-prisidengusi.Jei reikia ir nespėji grįžt, tikrai nežvygdau vaiko.
Atsakyti
QUOTE(romi @ 2007 08 01, 00:40)
Klaipedos akropolyje tikrai yra vaiko maitinimo kambarys su visais patogumais. na tik beda, kad jis buna uzrakintas ir rakta reikia atsinesti is informacijos. o jis yra prie kikos parduotuves  mirksiukas.gif

o savo kleckiu as maitinu visur ir bet kada, nematau tame jokios problemos. didesne nelaime Lietuvoj, kad labai sunku rasti normaliai  sutvarkytu reakreaciniu zonu mieste, bo visi suoliukai buna sulauzyti ir sudarkyti.

na ir as jau tuo kambariu pasinaudojau grazu istikruju smagus kambariukas net pamersu buvo tik jau visai leliukams bet vis tiek smagu kad kazkas rupinasi
Atsakyti
as maitinu "visur ir visada".
kai neturejau vaiko, pasibaisedavom mamom kurios taip maitina, o dabar kazkaip neidomu ka kiti galvoja smile.gif turbut nustosiu maitint ir vel pasibaisesiu smile.gif
Papildyta:
tiesa, turiu tokia linine skara, tai ja uzsidengus visai nesimato kad vaikas valgo. prazioje ji man labai padedavo, o dabar kazkaip ir be jos gerai smile.gif
Atsakyti
Asmeniskai man maitinimas viesoj vietoj nepriimtinas. Stengiuosi susiplanuoti savo diena taip, kad pamaitinciau maziu namie. Arba kartais tenka tai daryti masinoje (uzsidengus langa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simutee @ 2007 08 15, 15:25)
Asmeniskai man maitinimas viesoj vietoj nepriimtinas. Stengiuosi susiplanuoti savo diena taip, kad pamaitinciau maziu namie. Arba kartais tenka tai daryti masinoje (uzsidengus langa smile.gif

drinks_cheers.gif Masinoje maitinu be problemu,nes uzuolaidele nusileidzia,o viesoje vietoje neteko ir nezinau,ar isdrisciau blush2.gif
Atsakyti
O man kazkaip irgi kompleksu labai nera maitinti viesoj vietoj. Jau kai vaikas verkia, tai kur desis doh.gif Nors irgi stengiuosi pasiplanuoti, einam is namu tik pavalge, jei vaikstau po parduotuves, einu maitinimo kambari. Tiesa, teko ir masinoj, kai buvom prie ezero, prisidegiau ir pamaitinau bigsmile.gif Nors buvo ziauriai nepatogu doh.gif Va rugseji skrisim i LT, tai teks maitinti lektuve, tam nusipirkau didele skara tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2007 08 17, 13:56)
drinks_cheers.gif Masinoje maitinu be problemu,nes uzuolaidele nusileidzia,o viesoje vietoje neteko ir nezinau,ar isdrisciau blush2.gif

Parasiau,kad neisdrisciau,o kita diena prispyre reikalas maitinti kavinej,ir maitinau. ax.gif Taip,kad nereikia ''prasisneketi". lotuliukas.gif
Atsakyti
Maitinu, kai vaikas nori, aišku, ne atsistojus gatvėj biggrin.gif bet ant suoliuko, mašinoje (nematau reikalo dengti langų) ir pan... Kompanijose, jei tik moterys, maitinu net neatsiklausus, nes tikrai supranta, jei yra vyrų, paklausiu, ar nieko, jei maitinsiu prie jų... buvo, kad išeina parūkyti, būna, kad sėdim kartu smile.gif manau, maitinimas viešai labiau trukdo pašaliniams, o ne pačiai mamytei.

Na, dar kai vaikutis didesnis, gali būti jam viskas įdomu doh.gif maniškiui dabar 3,5 mėn., tai jei jis valgo, o aplinkui kažkas vaikšto ar kalba, tai jau reikia atsisukti, pažiūrėti, paklausyti, pasijuokti lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš gana konservatyvių požiūriu, tai man maitinimas viešosiose vietose nepriimtinas. Nors aišku tai nieko blogo, bet vistiek akis užkliūna kai moteris maitina kūdikį kur daug žmonių. Aš išdrįsčiau tuomet jei tik labai prispirtų reikalas, ir tik visaip prisidengus blush2.gif Nors mašinoj pati maitinau bet taip kad nelabai ten kas ir matėsi ax.gif
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif mano dukrytei dabar 5 men ir 2 sav ,bet siuo metu nebemaitinu ja maitinau iki 4 men ,ir ji kazkodel nebenorejo mano papuko verysad.gif pati nesupratau kodel unsure.gif tai perejom prie misinuku ji puikiai juos valgo ,o dabar kaip savaite kosytes valgom ir valgo jas labai godziai thumbup.gif kai maitinau krutimi visur teko ja maitint doh.gif nes ji kai pabusdavo is kart rekdavo labai alkana budavo tai tik greit papa duot reikedavo biggrin.gif viena kart vaziuoju su vezimu is po pasivaiksciojimo lauke namo ir ji staiga prabudo ir, kad rekt o salia vyko statybos ,ner jokiu suoliuku nieko,tai pasiemiau lelyte savo ,sedausi ant zemes ir maitinau ,o priesais statybininkai darbavosi rolleyes.gif tai as ziurejau kaip kranai sukinejasi i visas puses ,o mazoji valge tuo tarpu godziai thumbup.gif
Atsakyti