Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimas viešose vietose

Apklausa: Ar maitinate viešose vietose? (580 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Na jeigu mamyte alpsta parduotuvės eilėje, tai dar ne rodiklis, kad ji yra nelaiminga blush2.gif

Aš pvz likau be vyro mienesiui kai buvau 5men neščia, su 3 vaikais, darbu, svietimam mieste plius 5 aukšte be lifto. Jauniausiam buvo 2 metai. Kartais galvojau neišgyvensiu, dėl bejegiškumo verkiau vakarais, bet nepasakysiu, kad visą laiką buvau nelaiminga.. na ir vyras vis gi grįžo ir viskas yra tvarkoj ax.gif Laimė toks dalykas - ji ne tik nuo savijautos priklauso ax.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ragnez: 20 liepos 2008 - 17:57
taip ir man yra teke maitinti savo kleckuka viesoje vietoje , akropolyje tiesiog ant suoliuko. prisedengem ranksluosciu ir nieko ,manau kad daugelis net nesuprato ,ko as cia sedziu su tuo ranksluosciu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif svarbu neuzsidaryti namuose tarp keturiu sienu , nes ten greitai gali prarasti laika ir nuovoka.
Atsakyti
QUOTE(drugelisxxx @ 2008 07 16, 15:05)
bet jeigu tu žinai, kada tavo kūdikui valgyti, tai ko bastaisi po parduotuves, nubėgai nusipirkti ko tau reikia ir atgal, juk tie prekybos centrai yra tik virusų ir mikrobų būrimosi vieta, ypač kūdikiams. Manau, kad pati mamytė turėtų planuoti laiką, be to, mūsų visuomenė nėra tokia tolerantiška ir supratinga, tikrai nenorėčiau, kad maitinant viešoje vietoje į mus kokie nesubrendę vaikėzai pradėtų rodyti pirštais.

doh.gif nu zinote ... maitinu visur, prisidengus, niekas nebado pirstais.. be to dabar jau neberekomenduojama zindyt pagal grafikus kazkokius, taigi nezinia kada vaikutis nores pienuko. Zinoma visada stengiuos pamaitint pries apsipirkima, bet jei ka bew problemu susirandu nuosalesne vieta ir maitinu.

QUOTE(saturno_sesely @ 2008 07 19, 19:56)
nesu iš tų motinų kurios keičia pampersus ir prie stalo bendro maitina.

as esu 4u.gif ir vaikas, ir as patenkinti thumbup.gif

QUOTE(klopedija @ 2008 07 20, 13:59)
Kūdikio maitinimas - intymus dalykas, savotiškas ritualas ramioje, švarioje aplinkoje. Visas dėmesys - tik vaikui!  thumbup.gif  O kokios higieninės sąlygos viešose vietose  blink.gif ? Ypač tualetuose!?  blink.gif

nu tualetuose nieks ir nemaitina, o tie kurie siulo tai
fool.gif pacios juk juose nevalgome ...

del ritualo irgi nelabai sutinku, nes tai man - kasdienybe ir po 10 kart per diena doh.gif aisku, tai nuostabus jausmas maitint savo vaika wub.gif bet dabar jis man - kasdienybe ir maitindama as ne tik i vaika spoksau, o ir pati valgau ar skaitau ar pan...

Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2008 07 28, 18:47)
as esu  4u.gif ir vaikas, ir as patenkinti  thumbup.gif

Keiti pampersus prie bendro stalo? blink.gif - įdomiai mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 07 28, 19:25)
Keiti pampersus prie bendro stalo?  blink.gif - įdomiai mastau.gif

Isiskaityk pirma, tada pakausi kasyk cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2008 07 28, 23:22)
Isiskaityk pirma, tada pakausi kasyk cool.gif

Skaičiau keletą kartų - nuo to sakinio prasmė nepasikeitė, tačiau paausį pakasyti kartais sveika hihihi.gif

Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 07 29, 08:44)
Skaičiau keletą kartų - nuo to sakinio prasmė nepasikeitė, tačiau paausį pakasyti kartais sveika hihihi.gif

Pakasyt sveika, jo biggrin.gif
Bet is Saturno seseli frazes"nesu iš tų motinų kurios keičia pampersus ir prie stalo bendro maitina."supratau, kad ji ne is tu motinu, kurios a) keicia vaikui pamperi(matamai, isvis nekeicia, na ka padarysi), b )nemaitina prie bendro stalo.
Kalbos, kad pamperi keicia, paslinkus i sona baltos misros dubeni ir konjakus, nebuvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alabama: 29 liepos 2008 - 08:35
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Mirk iš juoko...
Mno maitinimo praktika - dar tik trys savaitės, tai dar truputį kuklinuos labai viešose vietose maitint... O mūsų įprastuose maršrutuose esu nusižiūrėjus lyg "stoteles", kur būtų galima prisėst ir duot vaikui sriūbtelt pienelio - nuošalesnį suolelį, laiptelius, ir pan. Vis gi, man daug nepatogiau, kai mano vaikas plyšoja - rėkia piktai ir alkanai, negu maitint mieste... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sazha @ 2008 07 29, 15:30)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Mirk iš juoko...
Mno maitinimo praktika - dar tik trys savaitės, tai dar truputį kuklinuos labai viešose vietose maitint... O mūsų įprastuose maršrutuose esu nusižiūrėjus lyg "stoteles", kur būtų galima prisėst ir duot vaikui sriūbtelt pienelio - nuošalesnį suolelį, laiptelius, ir pan. Vis gi, man daug nepatogiau, kai mano vaikas plyšoja - rėkia piktai ir alkanai, negu maitint mieste...  blush2.gif

Isidrasinsi, laiko reik tiktai.As irgi turiu tokiu "stoteliu", cia su praktika ateina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2008 07 29, 15:45)
Isidrasinsi, laiko reik tiktai.As irgi turiu tokiu "stoteliu", cia su praktika ateina smile.gif

aha mirksiukas.gif as budama kur visada tiriu aplinka, kur prireikus galima butu nuosaliau ir pamperi pakeist ir pamaitinti...
Atsakyti
Teko maitinti kavineje prisidengus, taip pat papludymyje. Akropolyje yra mamos ir vaiko kambarys thumbup.gif , todel siame komplekse galima ramiai, nestebint svetimoms akims, pamaitinti maziuka.
Atsakyti